WOTAR: A nepodařilo se ti prostě to moc prasit? Já když měl spotřebu přes sto gramů týdně, tak jsem taky musel dávat často, ale co jsem to zase zkrotil na tři gramy na dávku, tak je ten účinek klidně 6h, tři fakt rauš a tři ještě příjemnej "dojezd".
Jsou věci, se kterýma není dobrý kratom kombinovat, každopádně ten článek na wikipedii mi přijde přehnanej, píšou, že si má člověk dát pozor na kombinaci s kofeinem, přitom je to doporučováno na synergický efekt. Za mě naprosto luxusní kombinace, která strčí do kapsy perník a podobný srandy. Přijde mi, že kratom mi tlumí nevolnost a nervozitu z kávy.
Pro mě je kratom hlavně stimulant, antidepresivum a taky věc proti studu, na takové zdravé sebevědomí a prosociální jednání, nevím, jak to pojmenovat jedním slovem, ale určitě to bude existovat. Objev kratomu vyřešil můj zhuleneckej life-style. Vážně dobrej lék na zhuleneckost. Po větším množství bílého kratomu jsem zažil i vykouslost, jako po úplně jiných drogách. S tím spánkem je to fakt, líbí se mi na tom, že můžu ležet na gauči, a nevytuhnu úplně a kdykoliv můžu vstát a jít něco dělat, s chutí. Nevím, co znamená wobbles, ale já zažívám dost často vidění za zavřenýma očima. Sem tam se mi třeba po větším množství motala hlava na způsob závratě, ale jak se to pohlo v žaludku a říhnul jsem si, tak to vystřídal maximálně příjemnej pocit. Ale manželce se párkrát stalo, že i po trošce strávila zbytek dne v leže. To je nejspíš tlakem, kterej kratom snižuje.
STICKYGREEN: Zorničky mívám někdy téměř neviditelný, ale nějak to pozornost nepřitahuje, narozdíl od toho, když je má člověk přes celý oči. Přijde mi to i nenápadný kvůli tomu, že mimika je naprosto uvolněná a přirozená.