BRKODLAK: Právě že ne, já to dával vždycky spíš nárazově, dlouhodobě jsem to nebral, ale možná jsem prostě typ, co to metabolizuje rychle a nebo tomu přispívají léky, co beru. Někdy zase objednám a třeba tomu bude jinak. Ad ty kombinace: ono s tim kofeinem jde asi o srdce a kardiovaskulární systém, já s tim rozhodně taky neměl problém. Beru i antidepresiva, co zvyšujou hladinu noradrenalinu, což ta stimulační složka v kratomu dělá taky a nebyl problém, i když jsem na to šel opatrně, protože teoreticky to mohlo být celkem nepříjemný. Ale stejně tak třeba s tim Mkem nebo perníkem už bych si to fakt netrouf, protože tam právě může být ten potencující efekt stran toho noradrenalinu, takže to pak to srdce rozjíždí hodně ve velkym. Jednou jsem to takhle za mlada zkombinoval s rhodiolou a bylo to teda extrémně nepříjemný.
Wobbles se stává z vysokých dávek hlavně červených, na opiáty bohatých, modelů a zvlášť Bali je tím známý. Nemůžeš přitom jakoby zaostřit, těkají Ti oči a většinou to způsobuje dost silnou nevolnost. Je to nejznámnější vedlejší účinek, asi proto že je nejvíc nepříjemný.
STICKYGREEN: Já se zorničkama problém extra nemám, v šeru jsou normálně širší a na světle je má menší každej. Ale já je mám teda normálně spíš větší a možná že tim, že máš zkušenosti i s jinýma opiátama, tak už mozek reaguje nějakym známym způsobem i při menšim podráždění těch receptorů.
LOJZEE:
FRDK: Imho nejlepší to bude asi cyklit, pokud už člověk chce vytloukat klín klínem, občas kratom, občas hulit , takže ani na jednom nevznikne extra návyk a vedlejší účinky se taky tak neprojeví.
BRKODLAK: Tak benzáky jsou hodně rizikový, o tom žádná, ale asi bych zkusil nějakýho psychoterapeuta, protože takhle nonstop přebíjíš nějaký problém, který je pod povrchem a který se vynoří jen v případě, že vynecháš svoji medicínu:)