• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    kratom je hlavně dobrej na kocoviny všeho druhu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: [ BRKODLAK @ Kratom - Mytragina speciosa ]

už jsem s tím zkombinoval lecos
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: měl jsem medicalseeds, ti to maj myslím z botanicu a nešlo si stěžovat. kratomlove taky fajn. herbal store trochu horší.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    u nás je pár eshopů, s přijatelnou kvalitou se potkáš třeba na kratomlove cz. dinosauři botanic nebo herbal store -tam to závisí na odrůdě, některý jsou slabší, musíš vybírat. pokud budeme koukat na cenu, nejlepší je objednat z holandu třeba na kratomgardens com, při větším odběru se dostaneš na poloviční ceny, možná ještě níž.. já jsem odtud ještě nebral ale kvalita ověřena, kolegové ti potvrdí, že kluci..
    taky bych se chtěl zeptat, jak je kdo spokojen s kvalitou na cz eshopech
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    odkud ten kratom objednavate? vzpominam si ze pred 11ti lety jsem na psytrancovym Fullmoon festivalu v Nemecku na jakymsi beznym stanku se smart drugs koupil kratom, o kterem jsem predtim vedel jenom to, ze je to velice lehka substituce k opiatum. dal jsem si to pred spanim po prokrepcene noci... a bylo to jako nekolik lajn heraku, rozplyval jsem se jeste druhy den potom. od te doby se mi uz nepodarilo kratom v takove aspon priblizne koncentraci sehnat.
    SM3
    SM3 --- ---
    Psal jsem ohledně drogových testů, odesilateli objednávky, odpověď:

Dobrý den,
    z osobní zkušenosti mohu říct, že s drogovými testy problémy nejsou. Již několikrát mě policisté kontrolovali na přítomnost drog pomocí slin a vždy jsem prošel bez problému, i když jsem před jízdou požil větší množství kratomu. Nemáte se čeho bát, o řidičák nepřijdete. I v případě, kdyby se přeci jen něco na testu ukázalo, na krevních testech se přítomnost drog určitě vyloučí. Můžeme Vám to však podložit pouze svými osobními zkušenostmi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: za me kombinace lsd a kratom se výborně doplnuje. Pomohlo mi to definitivne prekonat strach na psychedelikach, ktery trval ctyri roky od silenyho badtripu. Ale navazat diky tomu zase dobrej vztah s lysohlavkama, to je jina vyzva.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    co se tyce kombinaci, vcera jsem vyzkousel kombo lysohlavky+kratom. houbicek jsem dal mnozstvi, ktere davam na bezny "museum level", necely gram a cca 40 minut pozdeji, kdyz uz jsem je citil, jsem kopnul 2-3g kratomu rozmichaneho ve vode s citronem. behem pulhodiny kratom prevzal kontrolu a houbicky vyklidily pole, zbylo z nich jen slabounke vizualno ve stylu "komiksovych" barev. Se silnejsi davkou lysohlavek by to mohlo byt zajimave, celkove se ty efekty velice dobre snasely...
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: A je to přes rok staré. Mám to chápat tak, že to jsou veškeré země, kde je to legal a zbytek ne? Jaktože tam tedy není ČR?
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Docela omezený, ne? Pár států tam chybí, bych řek'.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: vsak tam mas misto mapy seznam
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Jj, to jsem viděl. Měl jsem na müsli obdobu tohohle pro Evropu...

...to by se mi líbilo.

BRKODLAK: Tak sláva :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ey, tak už je v česku .)
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: No, to by mě taky zajímalo. Nemáte nějakou (aktuální) evropskou mapu legality? Nemůžu nic najít, akorat emerickou... Myslím na potenciální problémy při cestování, nikoliv při doručování objednávky, při tom u nás (zatím) nic nehrozí.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ILAB: také jsem nic nezaznamenal, jedna objednávka byla úplně bez problémů, nicméně ta současná má poslednjí záznam z pátku, kdy byla odeslána z německa do česka a od té doby nic, tak už myslím na nejhorší, ale možná to bude prostě klasickej styl pošt.
    ILAB
    ILAB --- ---
    BRKODLAK: vlastni zkusenost nemam ale kamos z holadska s tim normalne priletel a mel toho docela velky pytel, bez problemu ale to cca 3roky zpet.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Hele máte někdo zkušenost, klidně zprostředkovanou, s nějakými problémy s celníky? Samozřejmě týkající se kratomu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja mel horky extrakty ale nedelaly vubec nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam