WOTAR: Pocitově mi přijde, že kratom u mě právě ten kofein tak správně zmoduluje. Po kávě jsem někdy míval nepříjemný pocit na srdci a v těle, ale v kombinaci s kratomem vůbec. Beru teda ssri a s tím taky žádnej problém, právě spíš přemýšlím, že zkusím ssri vysadit, až bude nějaké klidné období. Nejradši mám kombinaci kratomu a pseudoefedrinu, to už je fakt regulérní sjetost, a když k tomu člověk přidá ještě kávu... No uklidil jsem si po dvou letech kancelář. Úplně všude, všechno. Ohledně srdce jsem docela schýzař, od jednoho badtripu před pár lety, kdy jsem byl přesvědčenej o infarktu, takže se na to jak mi buší hodně zaměřuju a subjektivně ten kratom nedělá nic špatného v tomto směru, přece jen tlak trochu snižuje, káva ho zase trochu zvýší, nebo jinej stimulant, takže se to vyrovná. Ale je to o lidech, manželka má nižší tlak běžně a kratom moc nemůže. Maximálně třeba půl gramu hodně pomalu vypít. Jinak ty wobbles zažívá právě ona. Já mám vidění vždycky změněné, ale rozostřené ne. Spíš něco s jasem.
Každopádně jsem zkoušel různé kombinace.
kratom + konopí, super kombinace, kratom odfiltruje z konopí sociální fobii, a sklon k paranoie a podobným schýzám. Když ale člověk potřebuje něco dělat, určitě je lepší jen kratom.
kratom + mdma, nic zajímavýho, ale asi ani nic zdravýho, chvíli jsem měl pocit na omdlení, ale rychle to přešlo. může to být i ovlivněný tím, že se mi v poslední době mdma hodně znechutilo, opravdu moc.
kratom + pseudoefedrin - taková zdravá a levná verze speedballu, dobrá kombinace na dlouho činnost, když už jsem neměl co dělat, tak mi to bylo líto :D
krtom + methamfetamin - bez kratomu bych meth ani nedával, poprvé jsem ho vyzkoušel ve stejné době jako kratom, a to, co se mi na tom líbilo, se nakonec ukázalo, že je účinek kratomu, protože meth sám o sobě za to vážně nestojí, kratom ho strčí do kapsy ve všem, kromě délky účinku
kratom + rivotril - ne, chvilkovej pocit závrati a nálada spíš depresivní.
kratom + alkohol - člověk není tak rychle zničený, ale stejně to účinek kratomu spíš oslabuje, takže nic co bych vyhledával.
kratom + lsd - to je výtečná kombinace, z obvykle nepříjemného nájezdu lsd to udělalo příjemný stav blížící se změny vědomí, a tak celkově bych řekl, že kratomovej stav je dobrej set a setting. Zkusil jsem kratom i v průběhu a na konci a byl to neuvěřitelně příjemnej zážitek. Když se spojil ten příjemný pocit v těle po lsd s kratomem, byla to příjemnost, která až tlačila, a musel jsem ji vyjadřovat. U téhle kombinace, je ale lepší začít pozvolna, jelikož obojí mírně snižuje tlak, hrozí omdlení, když jsem přidal kratom ke konci, začal se mi v nohou dělat ten omdlévací pocit, ale rychlé opláchnutí ledovou vodou to vyřešilo.
Každopádně, toto jsou jen moje zkušenosti, každej to může mít jinak, a rozhodně nikomu nic nedoporučuju. Co jsem se bavil se známými, tak mám štěstí, že mi kratom neuvěřitelně sedí, nebývá mi po něm špatně, ani žádná jiná negativa. Podařilo se mi z něj poblít dvakrát, ale pokaždé to bylo po víkendu, kdy jsem moc nedodržoval zdravou životosprávu, měl jsem podrážděný prázdný žaludek a dal jsem množství okolo dvaceti gramů. Jednou z toho to bylo po jízdě autobusem.
Dokážu si i představit, že bych omezil příjem všech omamných a podobných látek pouze na kratom, a celkově to téměř úplně utlumilo nějaké experimentátorské choutky.