• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRDK
    FRDK --- ---
    LOJZEE: Nebuď vztahovačný, tady šlo jistě o HACECKOvu humornou nadsázku ;)
    Hele informací už máš dost, jen zopakuju - pokud nesklouzneš do dennodenního (jednou či vícekrát denně) užívání po dobu několika (tří čtyř týdnů), fyzickou závislost, jejíž překonávání pak může zabrat pár nepříjemných dní, neokusíš.
    Jestli se chystáš pouze ochutnat, vyzkoušet, závislým se jistě hned nestaneš, máš-li v plánu užívat častěji nebo tím snad něco nahrazovat, jak píšeš, obava ze vzniku jakéhosi psychického návyku (bažení) podobně jako třeba u cojávím hulení je na místě, obzvlášt pokud jsi k tomu náchylný.
    Osobně zřejmě patřím mezi ty náchylné debily a ňákou chvilku už s tím tak trochu zápasím.
    Pokud si prostě nejsi jistý, radši se na celý kratom vyprdni ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HACECKO: akorat nevim proc debil, naopak k zavislostem casto tihnou i velice inteligentni lide..zvlast, kdyz tim neco nahrazuji..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: ze to neni kontrolovany/regulovany a nevis, co v ty "kapsli" bude, ale to je z meho pohledu zanedbatelny riziko vlastni temer vsem ilegalnim/pololegalnim drogam, ale setkal jsem se na netu to bylo zminovano jako jedno z nebezpecenstev..
    DIVA
    DIVA --- ---
    Si to pred pozitim lehce otri namydlenou hubkou, pripadne proplachni jarovou vodou, to je snad samozrejmost.

Kdo se boji, nesmi do lesa. Menit vnimani by si mely jenom smazky, jinak je svet neprehledny a to me znepokojuje.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: v jakem smyslu, jako umyte?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: to je fakt, jsem to spatne formuloval, myslel jsem pro lidi, co se bojí zavislosti.. riziko asi jeste muze byt, ze to neni poradne procistene?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: pro cloveka, ktery nema problem se zavislostma by to spis risk byt nemel, ne? Nebo vis o nejakym dalsim riziku, krome mozne zavislosti?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: to byl muj tajnej tip, ze pro cloveka ktery nema problem se zavislostma, je to zbytecny risk.. tedy vetsi, nez kola, caj nebo kava..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRDK: Mytraginin koukám je založen na indolovém jádru,ale nevím, jestli bude mít při jeho užívání vliv citronová šťáva (i jiné citrusy) jako MAO inhibitor jako na Tryptaminy.. někde se to uvádí (otázka je jestli to není jen prosichr) to by musel říct nějaký chemik :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HACECKO: ja bych jen dodal, ze pro lidi, co nejsou zavisli na určité látce, ale jsou proste smazky, je to podle me idealni reseni. Pro me treba se tim vyresil dlouholetý problém s hledanim prirodniho stimulantu, ktery by nebyl na bazi kofeinu, takze nejake koketovani s chemii me temer opustilo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: dík za rozsireni obzoru, logicky jsem to odmitl jako blbost, a taky jsem si nebyl jisty, jestli to neni něco z odkyselovaci teorie. Zas o kousek chytrejsi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: tady jsou jenom smazky. Nic pro normalniho cloveka to urcite neni.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    STICKYGREEN: Tak já občas míchám s wayusou, s kterou si v poho rozumí, ale myslel jsem spíš nekombinovat s alkoholem (což jsme se už dozvěděli viz níže) a chemií.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PABLITOS: ahááá :D no, je míchat jako míchat (citron, šťáva,voda,džus) a míchat jako kombinovat. já jsem zrovna ten, kdo kratom kombinuje maximálně s tím kafem, v tomhle se určitě shodneme.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    STICKYGREEN: Záměrně jsem tam dal smajlíka, odkaz na agenta 007, jiný význam to nemá. Jinak kratom má velkou potenci a přijde mi zbytečné ho s čímkoliv kombinovat... Ale chápu, sto lidí sto chutí...
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    LOJZEE: i kdyby ti tady vsichni podepsali krvi jak nejsou zavisly, tak smazkam nemuzes nikdy verit prece:)
    To je prece individualni vec, zavislost. Kdyz je nekdo debil, tak je jedno jestli nevydrzi denne bez 2 litru coly nebo 20g kratomu.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    LOJZEE: že je to návykový nikdo nezpochybňuje ani se tomu tady nevysmívá, zarazilo mě že to řadí mezi opiáty. s kým si píšeš budeš muset posoudit sám.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    STICKYGREEN: pisou to celkem casto, proto mi to prijde nebezpecny a nechce se mi s tim zacinat, i kdyz me to laka.. ale koukam, ze tady v klubu se kazdy zavislostem a nebezopecnosti kratomu spis vysmiva a dela se z toho spis caj/kafe.. porad nevim, jestli si tu pisu se smazkama nebo ne a jestli to teda je pro normalniho cloveka navykovy a nebezpecny?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: to je klasickej očerňovací styl, co tady ufo zpochybňuje no. s tou salmonelou je to divný, já se seznámil s kratomem v březnu a už v té době tyhle poplašný zprávy byly, přitom tahle má daleko vyšší datum. nicméně je to problém us, v evropě se to neobjevilo. neníí tam ani nic o vendorech, takže víš jak
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PABLITOS: toto mě zaujalo: protřepat, nemíchat / vysvětlíš prosím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam