• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KRA THUM KHOK (Mitragyna Hirsuta) - to sem vůbec neznal a vypadá to na méně potentní příbuzenstvo, dávkuje se 15-30g. jen tak pro zajímavost, nemá asi cenu zkoušet. pak jsem ještě narazil na kuriozitu a podle mě ojeb, kratom jako e-liquid! :D https://azarius.net/...igarettes/e-cigarette-refill-cartridges/ethno-vape-kratom-mitragyna-speciosa/ díkyčao
    RENARD
    RENARD --- ---
    LOJZEE: Ja mam za sebou zkusenost, kdy jsem toho celkove sezral asi k 1kg za necelej rok s jednou velkou prestavkou. Co se tyce tech negativ, kdyz jsem na tom byl (uzival jsem cca 4-5x do tydne 1x denne davku) tak uz zhruba po tydnu, dvou jsem citil brutalni ubytek chuti na sex, prakticky jsem byl zralej na nastup do klastera :) (btw v tehle souvislosti me napadlo, ze by to slo pouzit jako lek pro devianty) zacal jsem citit takovou citovou otupelost, zlenivel jsem, zacal jsem na veci kaslat, ono totiz se na kratomu citis vic stastnej, takze moc nepotrebujes delat veci mimo komfortni zonu, aby te nabijely stestim, kdyz jsi na kratomu. Samozrejme je to o pristupu, pokud se ovladnes a opravdu si nedas vic jak 1x tydne, muzes to pouzit jako lek na cinnosti, ktere te bezne nebavi (napr. uklid). Odvykacku jsem si vyzkousel 2x, moc se nevyspis, me brutalne cukaly v noci nohy, citil jsem tres a zvysenou agresivitu. Takze suma sumarum, abstak se da docela v pohode prezit, s poustupnym vysazovanim je to asi docela pohoda. Ale ja uz s tim zacinat pravdepodobne nebudu, pro me to melo o dost vic proti nez pro.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RENARD: presne k tomuhle nazoru jsem se take dopracoval, alternovat tim jine drogy, huleni, jak jsem mel v planu, je velice nebezpecny.. kdybych byl na heraku, tak to v tomhle smeru asi uvitam, ano.. perfektni disciplinu rozhodne nemam a jsem nachylnej k zavislostem, takze NE, no..
    RENARD
    RENARD --- ---
    LOJZEE: Pokud bych mel dat radu jestli zacit ci nezacit s Kratomem, tak doporucuje NE. V dlouhodobem horizontu to ma daleko vic proti nez pro a prdel to rohodne neni. Vyjimkou jsou jedinci, kterym to pomuze v odvykacce z opiatu a lide, kteri maji pefektni disciplinu a nedaji si vic nez 1x tydnne. Ale tech je v populaci velmi malo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: jo, ten vrh je pak hodne silnej :D me to dela az kdyz je obojiho vic, a taky cim min najedlej, tim driv
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: pivo ma ph 4,4 tak neni divu.)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: Doporucuju uzivat kratom jen s vodou. Sam o sobě je zasadity, a paleni zahy naopak eliminuje. S alkoholem jsem zazil i neuvěřitelný pálení v zaludku ve smyslu tepla, ne ostrosti. Co si davam pozor na tyhle komba, prijde mi, ze ma kratom na travici soustavu spis blahodárny vliv.
    No ale ja smazka jsem, jednou jsem si dal na hlavu trenky, aby mama nepoznala, ze jsem zkourenej :D
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Nejaky reference na kratomuj.cz ?
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Taky si myslím. Jediné vychodisko popadnout flintu a jít se oběsit do rybníka ;-p
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: sakra, tak to jsem ztracenej :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    pro angličtinou vládnoucí, na redditu nebo erowidu jsou hromady reportů o odvykání a závislosti na kratomu. stačí googlit "kratom withdrawal" a máte čtení na dva dny. narazil jsem na jeden vcelku objektivní článek kde jsou i linky na reporty.

https://www.washingtonpost.com/...ing-to-the-people-who-use-it/?noredirect=on&utm_term=.e7b02020fd94

jednou jsem četl i report od týpka, co bral čistej mitragin, ale nemužu to najít.. dalo se o něj na netu občas zavadit.
    FRDK
    FRDK --- ---
    LOJZEE: Nebuď vztahovačný, tady šlo jistě o HACECKOvu humornou nadsázku ;)
    Hele informací už máš dost, jen zopakuju - pokud nesklouzneš do dennodenního (jednou či vícekrát denně) užívání po dobu několika (tří čtyř týdnů), fyzickou závislost, jejíž překonávání pak může zabrat pár nepříjemných dní, neokusíš.
    Jestli se chystáš pouze ochutnat, vyzkoušet, závislým se jistě hned nestaneš, máš-li v plánu užívat častěji nebo tím snad něco nahrazovat, jak píšeš, obava ze vzniku jakéhosi psychického návyku (bažení) podobně jako třeba u cojávím hulení je na místě, obzvlášt pokud jsi k tomu náchylný.
    Osobně zřejmě patřím mezi ty náchylné debily a ňákou chvilku už s tím tak trochu zápasím.
    Pokud si prostě nejsi jistý, radši se na celý kratom vyprdni ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    HACECKO: akorat nevim proc debil, naopak k zavislostem casto tihnou i velice inteligentni lide..zvlast, kdyz tim neco nahrazuji..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: ze to neni kontrolovany/regulovany a nevis, co v ty "kapsli" bude, ale to je z meho pohledu zanedbatelny riziko vlastni temer vsem ilegalnim/pololegalnim drogam, ale setkal jsem se na netu to bylo zminovano jako jedno z nebezpecenstev..
    DIVA
    DIVA --- ---
    Si to pred pozitim lehce otri namydlenou hubkou, pripadne proplachni jarovou vodou, to je snad samozrejmost.

Kdo se boji, nesmi do lesa. Menit vnimani by si mely jenom smazky, jinak je svet neprehledny a to me znepokojuje.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: v jakem smyslu, jako umyte?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: to je fakt, jsem to spatne formuloval, myslel jsem pro lidi, co se bojí zavislosti.. riziko asi jeste muze byt, ze to neni poradne procistene?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: pro cloveka, ktery nema problem se zavislostma by to spis risk byt nemel, ne? Nebo vis o nejakym dalsim riziku, krome mozne zavislosti?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: to byl muj tajnej tip, ze pro cloveka ktery nema problem se zavislostma, je to zbytecny risk.. tedy vetsi, nez kola, caj nebo kava..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRDK: Mytraginin koukám je založen na indolovém jádru,ale nevím, jestli bude mít při jeho užívání vliv citronová šťáva (i jiné citrusy) jako MAO inhibitor jako na Tryptaminy.. někde se to uvádí (otázka je jestli to není jen prosichr) to by musel říct nějaký chemik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam