• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: jo, tohle je dobra stranka.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    docela jsem si početl na tomhle webu, zaujala mě sekce kratom alternatives

https://www.kratomnews.org/category/kratom-alternatives/

ale vedle toho, že prodávají tak je tam spousta dalších informací..včetně průvodce při odvykání :)
    Quitting Kratom: How to Do It Effectively and Safely
    https://www.kratomnews.org/quitting-kratom/
    DIVA
    DIVA --- ---
    Vy jste jak mali. Ja teda zadnou nadpozemskou disciplinou netrpim a umim si to uzit i zrezirovat bez jakychkoli nesnazi. Coz teda zvladam i s jinyma nezakonnostma, ale maloktera je takhle prijemna a bez vedlejsich zatezi. Ale jak rikam, kdo se boji, necht sere pri zdi a drzi mlc.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja myslim, ze kazdej je svobodne se rozhodující člověk. Zbytek uz je přírodní vyber.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    rizika je třeba si připomenout, ne že ne. to byl vtip.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    dej do záhlaví nějakej 'warning' at to tu nevypadá jako propagace konzumace a můžem tu řešit praktický věci, odrůdy- vendory -celkovou situaci kolem a tak :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: a naopak
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: naštěstí huleni to resi, jak jsem uz zjistil
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: a asi ne jedno. Ja rad oboji.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RENARD: to "citis se vic stastnej" to je asi nejnebezpecnejsi na tom, a je tam primo ta podobnost s opiaty..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ale ukazuje se, ze kratom je velmi individualni vec. Az se dostanu k pc, tak se rozepisu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ja teda uz nejaky kilo spotreboval, od brezna asi, a zatim mi to furt zkvalitnuje zivot. Budu podavat hlaseni, jak to pokracuje.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KRA THUM KHOK (Mitragyna Hirsuta) - to sem vůbec neznal a vypadá to na méně potentní příbuzenstvo, dávkuje se 15-30g. jen tak pro zajímavost, nemá asi cenu zkoušet. pak jsem ještě narazil na kuriozitu a podle mě ojeb, kratom jako e-liquid! :D https://azarius.net/...igarettes/e-cigarette-refill-cartridges/ethno-vape-kratom-mitragyna-speciosa/ díkyčao
    RENARD
    RENARD --- ---
    LOJZEE: Ja mam za sebou zkusenost, kdy jsem toho celkove sezral asi k 1kg za necelej rok s jednou velkou prestavkou. Co se tyce tech negativ, kdyz jsem na tom byl (uzival jsem cca 4-5x do tydne 1x denne davku) tak uz zhruba po tydnu, dvou jsem citil brutalni ubytek chuti na sex, prakticky jsem byl zralej na nastup do klastera :) (btw v tehle souvislosti me napadlo, ze by to slo pouzit jako lek pro devianty) zacal jsem citit takovou citovou otupelost, zlenivel jsem, zacal jsem na veci kaslat, ono totiz se na kratomu citis vic stastnej, takze moc nepotrebujes delat veci mimo komfortni zonu, aby te nabijely stestim, kdyz jsi na kratomu. Samozrejme je to o pristupu, pokud se ovladnes a opravdu si nedas vic jak 1x tydne, muzes to pouzit jako lek na cinnosti, ktere te bezne nebavi (napr. uklid). Odvykacku jsem si vyzkousel 2x, moc se nevyspis, me brutalne cukaly v noci nohy, citil jsem tres a zvysenou agresivitu. Takze suma sumarum, abstak se da docela v pohode prezit, s poustupnym vysazovanim je to asi docela pohoda. Ale ja uz s tim zacinat pravdepodobne nebudu, pro me to melo o dost vic proti nez pro.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RENARD: presne k tomuhle nazoru jsem se take dopracoval, alternovat tim jine drogy, huleni, jak jsem mel v planu, je velice nebezpecny.. kdybych byl na heraku, tak to v tomhle smeru asi uvitam, ano.. perfektni disciplinu rozhodne nemam a jsem nachylnej k zavislostem, takze NE, no..
    RENARD
    RENARD --- ---
    LOJZEE: Pokud bych mel dat radu jestli zacit ci nezacit s Kratomem, tak doporucuje NE. V dlouhodobem horizontu to ma daleko vic proti nez pro a prdel to rohodne neni. Vyjimkou jsou jedinci, kterym to pomuze v odvykacce z opiatu a lide, kteri maji pefektni disciplinu a nedaji si vic nez 1x tydnne. Ale tech je v populaci velmi malo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: jo, ten vrh je pak hodne silnej :D me to dela az kdyz je obojiho vic, a taky cim min najedlej, tim driv
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: pivo ma ph 4,4 tak neni divu.)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: Doporucuju uzivat kratom jen s vodou. Sam o sobě je zasadity, a paleni zahy naopak eliminuje. S alkoholem jsem zazil i neuvěřitelný pálení v zaludku ve smyslu tepla, ne ostrosti. Co si davam pozor na tyhle komba, prijde mi, ze ma kratom na travici soustavu spis blahodárny vliv.
    No ale ja smazka jsem, jednou jsem si dal na hlavu trenky, aby mama nepoznala, ze jsem zkourenej :D
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Nejaky reference na kratomuj.cz ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam