• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STICKYGREEN: Není to víc potentní co se týče analgetického účinku, ale má to větší afinitu k opiátovým receptorům, takže to ten morfin případně vytlačí. Na stejném principu funguje naloxon v Subuxonu a stejně tak se používá apomorfin proti předávkování opiáty, protože je vytlačí. Tudíž tahle látka v kratomu vlastně ruší jeho účinek.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: no zrovna o ceskych prodejcich si myslím svoje. Ale muj prvni kratom byl cca dva roky v supliku a 2,5g fungovalo naprosto standardne, stejne jako cerstva zasilka z nizozemska.
    Jake pouzivas druhy, jake davkovani, jak často, doba ucinku atp...?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    no jo, skladování, docela dobrá téma

https://katsbotanicals.com/kats-kratom-guidebook/how-and-where-to-store-your-kratom-powder/

It is said that when Kratom powder sits around unused, the active ingredient in Kratom, the mitragynine compounds gradually transform into a compound called mitragynine pseudoindoxyl, which is said to have little to no pain killing properties and may even act as an opiate antagonist.

hele tady se píše že je to víc potentní než morfin :) to je blbost ne?

Mitragynine pseudoindoxyl - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mitragynine_pseudoindoxyl
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    BRKODLAK: Kvalita jak od českých prodejců, možná o něco víc freš, protože to chodí vakuované a nikdo to nepřerozděluje. Čerstvost jde většinou poznat podle vůně a barvy, která stářím bledne.
    Třeba starý a vyčpělý kratom už není dobrý ke konzumaci protože se aktivní látka mění na toxin po kterém člověku už tak dobře není. Doporučuju skladovat v mrazáku.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: a dokázal by ses rozepsat o kvalite?
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    BRKODLAK: 200 a něco. Proclívá se to jako green tea powder
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: a co clo? KAHAN:
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KAHAN: to stojí za zkoušku a nemá cenu tam brát jen kilo, 1kg se prodraží, to mi po ránu nedocvaklo. ale nejsem si jistej se ted zaštosovat 5kg kratomu s tim že to je levný.. radši míň a nemít to doma v mym případě. ale jo dik dobrej tip :D
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    STICKYGREEN: U těch 4 kil to tak nejak bylo, vyšlo mě to asi na 6000 takže 1500. I tak je ta cena boží
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KAHAN: dal sem na zkoušku do košíku kilo za 40 dolarů a připočetlo mi to poštovný 45 dolarů + ještě zvažme DPH, případně clo. opravdu tě to vyšlo na 1200 za kilo?

Subtotal $40.00
    Shipping POS International Shipping EMS: $48.57
    Total $88.57
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    to nevím, hodně jsem rozdal.
    Hlavně nechci aby lidé kterým to něco říká museli kupovat po 10g.,od českých prodejců, kteří na to maji nehoraznych 900%
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Bral jsem od tam 4 kila, v čr to bylo za 3 dny ale díky české poště jsem to získal až po 2 týdnech kvůli proclívacímu skladu. Kvalita výborná, čerstvost zaručena, jemně namleto. Příště objednavám přes dhl- je to o něco drašší ale že pry není problem s proclíváním. Ten chlápek, co to vede, je velice vstřícný. Musí se platit předem.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KAHAN: pěkný, hledal jsem na internetu nějakou špínu a nic jsem nenašel :) chtělo by to osobní zkušenost. ale na redditu je tento vendor několikrát zmíněn bez nějakých stížností..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: mas s tim osobní zkušenost, nebo jsi jen nasel nejlevnější cenu? Ono totiz, cena není vse.
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Zdravím
    Doporučuji tento obchod http://malakakratom.com/
    Kilo výde s poštovným zhruba na 1200kč.
    Tak snad to někoho potěší :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: kratomshop cz, abych jim nekřivdil, uvádím na pravou míru, cena kratomu za 10g se při větším odběru už snižuje, novinka. jestli jste odtud někdo bral, napište pls jestli ty ceny za to stojí
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KONZUM23: Tak já tak v podstatě funguju taky, tak trochu si hraju s ohně, jediný co, tak nepiju. Je fakt, že hodně důležitý je vědět, jak to zastavit, aby to způsobilo co nejmíň škody, když to překročí hranici, ale člověk taky musí počítat s přijetim zodpovědnosti za ty škody, které napáchá předevšim na svém životě žejo (někdy ten pocit viny vůči sobě fakt blbě zpracovává potom).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ty ja mel asi stesti na relativne normalni prednasky o drogach, zadny straseni. Nejhorší, co jsem zažil byl vychovny koncert slovaka s kazetakem, Viktora, který mel písničku o tom, jak jeho kamarada znicila marihuana. Dle kvality produkce jsem si uz tenkrat rikal, ze ten kamarad nejspis dopadl lip, brrr.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BRKODLAK: Tak mně kdysi okouzlily halucinogeny a nevidim změnu vědomí pomocí drog jako špatnou ve srovnání třeba s alkoholem, který adiktologové řadí mezi tvrdé drogy (na rozdíl třeba od marihuany) a přitom je legální. Pokud neomezuju ostatní, ale jen sebe, nevidim důvod v tom někomu bránit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: jo, tahle reklama me hned taky napadla. Ale znam vic lidi, co to tak meli, a všichni jsou rozumní uzivatele drog, nejspis i díky brzkemu zajmu, protože když nevis, kde se takový veci shani, tak o nich aspon hltas vsechny dostupny informace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam