STICKYGREEN:
BRKODLAK: Přiznám svůj feťácký úletek z mládí... makovej čaj jsem měl jednou, měl jsem pocit, že to nějak nepůsobí, tak jsem vypil asi dva litry a spíš se tak příjemně vyspal. Nicméně jsem celou dobu nemohl na záchod (na malou) a nesprávně usoudil, že když vypiju hodně vody, tak to tim tlakem povolí. No ráno už to tak bolelo, že jsem řekl kámošovi, ať mě hodí do Motola a jel jsem normálně na pohotovost, kde jsem to doktorovi skoro po pravdě řek (akorát jsem tvrdil, že ten makovej čaj mi dala kamarádka na spaní...). No až od doktora jsem se dozvěděl, jak se ten čaj správně vaří a že ty nýmadni, u kterejch sme byli to dělali úplně špatně, tzn. vyvařovali to třeba půl hodiny (to se pak ty alkaloidy mění na méně účinné a více nežádoucí účinky jako tenhle způsobující látky). Správně se to má zalít z rychlovarné konvice a přidat citron a nechat jen takhle vylouhovat. No cévkovali mě, ale vzhledem k tomu čaji jsem nic necítil, dozvěděl jsem se nové info a pokecali sme o politice (btw jeho zdravotní sestra byl taky týpek), doktor byl každopádně vyloženě pobavenej, že má vtipnou směnu, přede mnou tam totiž byl pár, co zase měli nějakou nehodu při nedělnim sexu a týpek si "nalomil" péro:-D