• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: já v pauzách mezi všim tim smahem určitě. ale koukám že s celním úřadem si závislost neuženu. na to závislák absolutně nemuže spolíhat!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tak co smažky, kratomujete?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    pobavila me tahle laicka charakteristika kratomu z diskuze na fb u kratomuj.cz

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: pribliz to přeháněni pls
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VEX: tak zácpa či něco v tom smyslu se objevuje i při užívání opiátů. naopak, když přijde opiátový absťák, promiňte mi ten výraz, tak chčiješ prdelí, průjem jako prase. stejně když si uženeš fyzickou závislost na kratomu, tak máš průjem při náhlém vysazení. tady ale mluvím o koňských dávkách kratomu, při střídmém užívání to bude možná trochu řidší konzistence, bez problému, pohybu ve střevech pomůžeš vhodnou stravou.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VEX: deje, ale neprijde mi to jako zacpa, spis zpomaleni. Trik na to je jit, az člověk fakt potrebuje.
    VEX
    VEX --- ---
    KONZUM23: Na hudebni produkci se mi kratom taky osvedcil. Pred rokem jsem jeden mesic daval pri sessions a slo to po masle jako nikdy. Si snad zase trochu objednam.

Pamatuju si, ze mi kratom zpusoboval zacpu, nic zavaznyho, ale ani prijemnyho. To se vam nedeje?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SM3: nemá moc cenu chodit přes 10g. při množství větší než 10 už síla účinků nestoupá lineárně. začne se ti líbit, uděláš si toleranci, přestane ti fungovat, návrat zpět bude trochu bolet :) a jednou denně. já dával v začátcích i třikrát denně. pak jsem musel vysadit a vrátit toleranci na baseline
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: white Maeng da je super, asi nejlepší bílej strain
    SM3
    SM3 --- ---
    FRDK: Chápu, že je to dost individuální, ale kolik toho cca dáváš?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: taky rad micham, ale energicky na me pusobi vlastne vsechny. Co mi prislo ale fakt hodne energicke byl bilej maeng, chvili jsem az cumel...
    FRDK
    FRDK --- ---
    XCIDER: Všechny :)
    Do kyblíčku a smíchat ;)
    Ne - fakt mám rád směsi, obvykle si namíchám z pěti šesti různých druhů.
    Dlouhodobě jsem si oblíbil Malajsii, zelenou i bílou, ale popravdě nejsem ten, kdo zkoumá rozdíly jednotlivých poddruhů a vyžívá se v analyzování jemných nuancí účinků té či oné odrůdy.
    Zkrátka rozdíly moc nepoznám, všechny na mě působí víceméně podobně. Zřejmě k tomu nepřistupuji s patřičným respektem.
    Ale obecná odpověď na Tvou otázku jistě bude to, co zde již zaznělo - zelené a bílé vzorky.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    FRDK: jakej kratom na tyhle aktivity davas?
    FRDK
    FRDK --- ---
    Jen pro pobavení - s kratomem jsou ty fyzické aktivity fuckt masakr, včera jsem v jednom dni proběhl celý hlavní hřeben Roháčů, tzn. Spálený žlab (Brestová, Salatín, Spálená, Pachoľa, Baníkov, Kopy, Plačlivé, Ostrý R., Volovec, Rákoň) až sedlo Zábrať, a to jsem ještě dobré dvě tři hodiny prokrastinoval u výhledů ap.
    Když jsem se navečer vracel ke Zverovce, všimla si mě partička, co mě během dopoledne někde potkala (s vyhrávajícím JBLkem jsem docela nepřehlédnutelný ;) a zvědaví, když slyšeli, proč se vracím až teď, co jsem prošel, obvinili mě, že nejsem člověk a prej jestli nemám ňáké robotické komponenty :)
    Minulý víkend jsem takhle dal celý hřeben Malé Fatry, taky skoro celý naráz (navíc v dešti).
    Myslím, že takovou kondičku jako teď jsem jaktěživ neměl.
    Pohyb je požitek, takto víc než kdy dřív.
    Tak - dost kecání a poďme na tu Babí horu ;)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    to nevim, objevil sem to dnes a koukám na to jak chleba z tašky
    někdo tu rozjíždí slušnej byznys zdá se... nabízejí sazenice.. je to pro mě novinka a když si vemu ty náklady (např. teplota nesmí jít pod 18 st jinak se zastaví růst plus v zimě na to musíš svítit lampou)... a já kdybych měl svítit lampou tak svítím, ale na nějaký rajčata
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: dobre prepaleny ceny. Co semena, ty se nekde sehnat nedaj? Každopádně obsah alkaloidu u nas asi nebude zadna hitparáda, leda to mit pod nejakym umelym svetlem...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    pro off fb:

Aktuální nabídka:
    Malá rostlina (30 cm) - 500 Kč - listy se zatím nedají použít, pěstovaná pod LED.
    Střední rostlina (70 cm) - 900 Kč - listy mají malý obsah alkaloidů, pěstovaná pod LED.
    Velká rostlina (100 cm) - 3000 Kč - listy se dají sklízet, přírůstky až desítky cm za měsíc, pěstováno na slunečním světle ve skleníku.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Kratom shop cz FB: Rádi bychom tímto poděkovali stránce Mitragyna speciosa - Kratom za poskytnutí v České republice vypěstovaného kratomu, je to jeden z mála pěstitelů, kterým se podařilo vypěstovat takto nádherný kratom v našich podmínkách. Pokud si budete chtít kratom sami vypěstovat, rádi Vám jistě poradí případně přímo prodají sazenice. Děkujeme!

akorát sem se nedopátral, jestli ty listy fungujou.. navíc v asii mají ty stromy přes 20metrů a z těchto mrzáčků bude jen pár gé..

https://www.facebook.com/kratomCZ/?fref=mentions

Čím větší květináč, tím větší rostlina. Proto je nutné rostliny občas přesadit. Důležité je, aby květináč měl odtokové otvory (bez nich by uhnily kořeny). Osvědčil se mi substrát pro interiér, který mají už namíchaný v jednom z pardubických zahradnictví. Je to směs rašelin, kokosového vlákna a perlitu. Protože kratom roste rychle je dobré zvolit o dost větší květináč. Po přesazení rostliny pořádně zalijte.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    WOTAR: co se tyce makovic, ono je dokonce staci zalit jen horkou vodou z vodovodu a prefiltrovat. a opakovat. ale i tak tam jsou vedlejsi ucinky, hlavne ta zacpa, svedeni po celem tele (horka sprcha + utirani se frotym rucnikem patri moje nejlepsi opiatovy zazitky :) atd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam