• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    potvrzjuju. fresh
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TALPENNY: jo, tenhle je zrovna hodne fresh
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK:
    Je tu i hledisko kvality a tak i když jak se řiká u zdroje by neměl bejt problém :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TALPENNY: no, tak uz jsi se to asi docetl, ne? Uz to jde jen pres dhl...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK: Nene,vychcaně čekám až jak dopadneš a poreferuješ ty anebo někdo z tohohle pokecu :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    tak sem koukal na FB a tuzemští pěstitelé to nevzdávají a připravují kýble na zimu.
    jako koníček asi dobrý, ale ve finále ho koupíte kvalitnější hotovej, si myslím já...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Hlasim jeste, ze obal vazi 15g.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TALPENNY: použil jsi tedy dhl? Na kolik to prislo?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: nene, pres ems, coz byla v te dobe jedina moznost
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    BRKODLAK: to neni tak zly. posilal jsi to teda pres DHL? ja tam ani jinou moznost nevidim...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: nakonec to nebylo tak hrozne, jak jsem ocekaval. Tyden a neco po dodani podkladu byl balik doma. Odesilatel uvedl v papirech, ze jedno kilo stalo stalo deset dolaru, ja bral tri. Na cle jsem zaplatil cca 550, ale snad polovina byla za sluzby kolem procleni.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    BRKODLAK: a muzes nejak shrnout ten opruz s proclenim? kolik jsi zaplatil clo atd.?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Hlásím, že malakakratom je velmi kvalitní kratom. Jediné mínus, které jsem zaznamenal, že kilové balení váží kilo i s obalem, což se vzhledem k ceně dá přežít.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KAHAN: Po precteni Redditu co jsem pastoval jsem ihned objednal do foroty,vidim ze se ta patalie s China Airlines nevyhnula ani EU.Zadny prekvapko.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: počkej a odkdy to nejde? říkáš že další objednávky poštou už nepůjdou?
    jinak mě teda přišel dopis z pošty hned druhej den, co jim to přišlo. Jinak to řízení trvá zítra týden, tak zatím bez nervů, no neříkám ještě hop, ale vypadá to zatím v pohodě.
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    TALPENNY:
    Dhl je z indonesie za 2,8 zn. ideál
    Trvá to týden ale nikdo po tobě nic nechce a dovezou ti to až ke dveřím.
    A co vím tak to ted z indonesie poštou nejde kvůli Číně- psal majitel shopu
    BRKODLAK:
    S tou poštou pokud si tam člověk proto nezajede, věřím že to musí být o nervy
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK:
    I tak je to celkem pakatel a pokud by přes DHL byla reálná šance obejít úředního šimla.....

VYHULENY_UFO:
    BRKODLAK:
    THC je jeden z nejúčinějších pomocníků který(nejen) v tomhle ohledu existujou ovšem ,osobně znám člověka co se díky THC dostal z dost fest závislosti na H.Jenomže testy,že ano.Jsem zvědavej jestli to s Kratomem nedopadne podobně,pohrobci Reaganovský morálky zatim flintu do žita nehází,Kratom už je údajně na 10 panelovym special drug testu v UK kterej se ZATIM nepoužívá...

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TALPENNY: ještě zajimavej postreh, huleni uplne rusi abstinencni priznaky kratomu a naopak
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TALPENNY: ne dhl jsem nedal, pak by ta cena byla za kilo asi dva osm, coz uz neni takovej rozdil oproti kratomgardens. Kazdopadne v cesku to bylo za tri dny od odeslani, hned dalsi den mi prisel dopis o zahajeni rizeni, v pondeli jsem poslal podklady a od utery pocitam cas, kterej to bude trvat. Kazdopadne ten clovek to posila jako green tea powder, hodnotu uvedl na deset babek za kilo, plus na vyžádání posle i potvrzeni, ze to bylo zadarmo, coz je nakonec asi k nicemu, jelikoz celni rizeni neuznava nulovou hodnotu. No chytrejsi budu az to skonci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam