BRKODLAK:
DO NOT ORDER FROM INDONESIA UNTIL FURTHER NOTICE : kratom
https://www.reddit.com/r/kratom/comments/9kxapa/do_not_order_from_indonesia_until_further_notice/
Nwm jak EU ale za louží začínaj problémy,pokud se ti to zdrží víc než je zdrávo dej určitě vědět.
Guru tady tušim zmínil že je to dobrý objednávat přes DHL,udělal jsi to taky tak?
FRDK:
Dobrá story,thumb up.
Hele ale mě tam nehraje jedna věc-
píšeš že v létě kdy jsi žil aktivně
(!!!-sport,pohyb atakdál rovná se pravidelný zbavování se toxinů)
žádnej problém při vysazení,kromě cravingu.
To by mohlo ukazovat na jednu věc a to je že některý bylinky-úplně typicky třeba tabák-dělají to že společně s látkou kvůli který je používáš nataháváš vedle další svinstva který se v tobě pomalu hromadí a jakmile bylinku přestaneš používat
-v případě tabáku kouřit atd.-
následujou vedle zbláznění se receptorů
-a když to jo přeháníš-
i poměrně brutus projevy čištění organismu od nežádoucích svinstev který ovšem přesně odpovídaj (nejen) tvýmu popisu abstinenčních příznaků.
Veškerý info na webech pro závisláky všeho druhu totiž popisuje přesně to co ty ovšem Kratom neni do dodneška pořádně vědecky prozkoumanej a IMHO je klidně možný že to co se vydává za "abstinenční příznaky" je ve svý podstatě čištění organismu od doprovodnejch sajrajtů obsaženejch v Kratomu mimo účinnou látku.
Kdyby to by klasickej "absták" tak při vysazení active/neactive,léto/neléto prostě problém a to se mi právě nezdá.
Kratom taky u některejch případů co to FAKT přehání časem vyvolává "experimentátorskou" klasiku žloutenku ,to by ukazovalo mj. na možnou hepatotoxicitu byliny v pravidelnejch "konskejch" dávkách a voilá-
při vysazení jsou tu docela výrazný projevy čištění organismu.
Při autotestingu jsem tuhle záležitost ohodnotil s potenciálem pro cravingy atd. někde kolem THC takže otázka je jestli Kratom skutečně po vysazení způsobí šílenství receptorů formátu ála opioidy se všema doprovodnejma příznakama anebo je to něco jinýho.