• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ONEHEART: za me nornalni, dobehnou ti reakce kratomu a kofeinu a jsi s energii niz nez na zacatku
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    bylo to cca 2/3 zarovnane kavove lzicky , takze snad cca 2g. Me trochu zarazilo, ze ten spaci stav prijde az po tak dlouhe dobe.
    PMA
    PMA --- ---
    ONEHEART: me se stalo neco podobneho, kdyz jsem snedl hodne bileho veinu, asi 4-5 gramu, nemam zadnou toleranci, takze me to celkem hodne uzemnilo,
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ONEHEART: Ne. Množství?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    Zkusil jsem kratom, je to vcelku zajimave, ale stava se mi neprijemna vec kdy cca 4-5 hodin po aplikaci (cosi se jmenem maeng da white) vyvola totalni utlum a usinam v sede v praci. Kombinace pouze s kofeinem a nikotinem.
    Je to normalni?
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Kdyby to bylo jak ma tak tipuju 3500-4000
    Bylo to dlouhý asi 3 týdny ale to proto že jsem se to snažil uhrát na dar.
    kdyby jim tam člověk dal všechny podklady tak to má do týdne doma i s cestou.
    2 kila by byli super. Možná by to prošlo, ještě jsem to nezkoušel.

RENARD: Nechtěl jsem tě odradit, třeba to byla chyba na straně pošty, třeba to nechali na topení.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: to nejsou teda pozitivní zpravy. Muzes popsat, jak to probihalo, jak dlouho to trvalo apod.? Idealni by bylo kdyby prosly dve kila jen tak, kvuli cene. Btw netusis kolik by se doplacelo, kdyby to nauctovali, tak jak se ma?
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    BRKODLAK: 5 kilo proclily ale nejdřív jsem musel kápnout božskou a říct jim že je to Kratom. Už toho odesílatele znají. Uvedl jsem že jsem to nekoupil ale že je to od známého z Indonesie. Platil jsem akorát dph z přepravy a nějaký celní poplatek asi 300. Dohromady to dělalo 1400.
    Víc vklidu to je po kile- nikdo nic nechce vědět a příjde to normálně.
    RENARD
    RENARD --- ---
    KAHAN: Diky moc za referenci, asi se jim vyhnu teda.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KAHAN: a jak jsi dopadl s temi peti kily pres dhlko prosim te?
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    RENARD: Já jsem od nich objednával a vše bylo v poho než mi jednou došlo 50g Maeng da, uplně stárýho a bez zápachu. Když jsem to zkusil tak mi z toho bylo akorat blbě. Když jsem se to snažil reklamovat tak to popřeli a že mi to nevymění že mě pry můžou dát při příští objednávce 20g grátis. Tak jsem je za tento přístup poslal do patřičných míst a už od nich neobjednal.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: fér, tak určitě. né že bych neuměl počítat ale zas tak do hloubky jsem nešel, no tak v tom případě jsou nejlevnější..
    FRDK
    FRDK --- ---
    STICKYGREEN: Pokud dobře vidím, když si kupříkladu u bílé Sumatry (i těch ostatních) zadáš požadované množství 1kg, naskočí cena 2800 Kč (bez poštovného), což je fér, ne..? ;)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RENARD: no jo vidiš to, nezkoušel, to sem ještě neviděl.. ale pokud dobře počítám 150kč za 25g je 6 kč za gram, při odběru 100g to vychází na 5,2. na to sere pes určitě ho zkusím.. ty shopy 10g/100kč už ignoruji :)
    RENARD
    RENARD --- ---
    STICKYGREEN: Zkousel jsi ten eshop v odkazu? Vychazi to jeste lip nez 5kc/g na fcb...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KEIKIN: v pohodě, už to tu jednou proběhlo, připomenu: mě teda nic doma pul roku nikdy nevydrželo :) ale myslím si, že to bude fachat uplně v poho

Skladování - Kratom-info.com
    http://kratom-info.com/cs/content/30-skladovani-kratomu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    STICKYGREEN: Kámoš mi daroval 20 g zeleňáka na vyzkoušení. Ale je to prý tak cca půl rok staré, možná i o něco více. Jsou účinky stejné i po delší době skladování (v sáčku v suchu ve tmě) ?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: vyzkoušeno. jde to. rozhodně srovnatelný s kvalitními srtrainy na cz trhu, neni to žádná sračka :) zatím mají na skladě 5 druhů, při odběru nad 200g dokonce ještě sleví :) akorát teda nic moc rychlost, vzhledem k ceně dopravy používají Zásilkovnu cz. takže čekáte 2-3dny. není to druhý den na poště jak je člověk u nás zvyklej takže nic moc pro závisláky. jsem objednával v pondělí, zásilka furt na cestě, počítám bude zítra..minule jim to trvalo o den méně. konec hlášení.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    hel 5kč za gram, menas 50kč/10g to je fér! nevyzkoušeno. bohužel jen fb odkaz:
    https://www.facebook.com/kratomgroupcz/
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    tady kolega má docela dobrý proslov a váží pro /proti užívání kratomu vcelku objektivně
    Why I Stopped Taking Kratom | “Is it truly safe?” (EDUCATIONAL)
    https://www.youtube.com/watch?v=HedEeSDzNSY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam