• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KEIKIN: v pohodě, už to tu jednou proběhlo, připomenu: mě teda nic doma pul roku nikdy nevydrželo :) ale myslím si, že to bude fachat uplně v poho

Skladování - Kratom-info.com
    http://kratom-info.com/cs/content/30-skladovani-kratomu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    STICKYGREEN: Kámoš mi daroval 20 g zeleňáka na vyzkoušení. Ale je to prý tak cca půl rok staré, možná i o něco více. Jsou účinky stejné i po delší době skladování (v sáčku v suchu ve tmě) ?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: vyzkoušeno. jde to. rozhodně srovnatelný s kvalitními srtrainy na cz trhu, neni to žádná sračka :) zatím mají na skladě 5 druhů, při odběru nad 200g dokonce ještě sleví :) akorát teda nic moc rychlost, vzhledem k ceně dopravy používají Zásilkovnu cz. takže čekáte 2-3dny. není to druhý den na poště jak je člověk u nás zvyklej takže nic moc pro závisláky. jsem objednával v pondělí, zásilka furt na cestě, počítám bude zítra..minule jim to trvalo o den méně. konec hlášení.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    hel 5kč za gram, menas 50kč/10g to je fér! nevyzkoušeno. bohužel jen fb odkaz:
    https://www.facebook.com/kratomgroupcz/
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    tady kolega má docela dobrý proslov a váží pro /proti užívání kratomu vcelku objektivně
    Why I Stopped Taking Kratom | “Is it truly safe?” (EDUCATIONAL)
    https://www.youtube.com/watch?v=HedEeSDzNSY
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Možná už proběhlo, ale jak je to s přepravou letadlem? Můžu to v Indonesii koupit, hodit do báglu a v klidu letět do Čech? :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: stereotyp zhulence zname, zadna slava. na zavislaky na kratomu si asi jeste pockame. Kazdopadne ja verim, ze kazdej, kdo si hraje se sirkama vi, ze se muze spalit, ale proc to porad omilat? Dost rizik i varování tady podle me zaznelo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: asi mozna fakt to huleni muze byt v tomhle i horsi nakonec, ale tezko rict. na nejakejch strankach kratomu dokonce pisou, ze driv, kdyz se pantata rozhodoval, jestli da svou dvceru uzivateli konopi nebo uzivateli kratomu, vxbral si kratom, pac napadnik nebyl tak liny.
    BRKODLAK: jinak do jinejch klubu o navykonejch drogach nechodim, takze strasim jen tady, pac se me to dotko nejak, ze se to tu tak zbozstuje.. ale uz fakt mlcim.)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KUATO: jou, ahá, tak díky za světlo do temnot, já už s v tom tady ztrácím, vážně.
    chlapi máte pravdu! není nad to, když má člověk sám v sobě jasno.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: vidis, ja mesic nehulim, a uplne stejny veci bych ti mohl rikat ja o huleni. Momentalne si netroufam rozhodnout, co je horsi, ale subjektivne tipuju prave to huleni. Navic v tomhle klubu uz jsi tim 'strasil' nekolikrat. Do jinych klubu o drogach taky nechodíš psat, ze je to spatny, ne?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LOJZEE: tak to je klasický vytloukání čerta ďáblem.:) Frčí since forever.

Mám vypozorovany že kratom max. 3 dny po sobě, jinak už je moc otravnej a morish. Na přemostění pár prvních dnů bez huleni, pak snížený dávky huleni a zas ještě tři dny kratomu je to dobrej nástroj jak se vysmeknout z takový ty bezvýchodný nálady prvních strizlivejch dnů.)

Vychodit si tam zavislostni cestičky chce kumšt a dlouhodobej zájem a úsilí:) když po pár dnech přestanu docela si sliznu či všecko za unavu a nepohodlí to maskovalo a nemám chuť pokračovat. Navíc když to dávám na únavu spíš jsem pak podrážděnější.
    KUATO
    KUATO --- ---
    STICKYGREEN: takovy ten pingpong o to, kdo z uzivatelu cehokoliv je fetak a kdo spravnak :o).
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    asi mi ujel vlak vo čem to je?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: neni to bouhcani do prsou, ale opatrnost. kratom je velice lakavej a to se tu imo bere na lehkou vahu, ale evidnente to nechce niko poslouchat, tak ja uz mlcim.. ja sem smazka, co se tyce huleni, jinak ne moc a jak uz jsem rikal, kratom mi prisel jako super alternativa - prip. prostredek k odvykani, jak si rikal ty, ale po nejakym poctenicku jsem z ty myslenky rychle vystrizlivel.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: ja o tom nepochybuju, ale poslouchat furt tvoje bouchani do prsou, jak ty rozhodne nejsi smazka, nebo zpochybnovani adiktologickejch poznatku me vazne nebavi. Sklony k zavislostem se neberou jen tak ze vzduchu.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: nechtel jsem se te dotknout, ale je cas si to priznat :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: to je vec, kterou ti rekne i kdejakej clovek z praxe. bez si prosim radeji prelestit pohar za nefetactvi, diky.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: to je jasny, ze si to musis nejak moralne obhajit, ale spis mi to prijde jako slovickareni. chapu, ze prvni pohnutky muzou byt ruzny, ale pokud se nekdo sebemedikuje leta, tak to trochu zavani fetackem.)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    co jsem měl zatím možnost vypozorovat, tak pro zábavu fetuje menší část lidí, zbylá část se sebemedikuje, ať už o tom ví, nebo ne...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Tvoje bába má feťácký výmluvy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam