• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRDK
    FRDK --- ---
    BTW teď jsem byl v Oděse na Ukrajině a normálně tam kratom prodávali na tržišti, široká škála barev a druhů, vystavené v miskách jako koření, měli tam cedulku 7 hřiven, ale nepsali množství, než jsem se stihl zeptat, probudil jsem se... ;-D
    VOP
    VOP --- ---
    Tak report objednávky ze https://www.silesiaph.cz/cs/ - komunikace vpoho, byť mi nepřišel potvrzovací automail, ale pak mi psali ručně.. zpracovali a odeslali to hned, co jim byla připsána platba/převod na účet.. šlo to celkem dlouho, ale to je věc pošty a Vánoc, žejo..

NICMÉNĚ, chybí mi v tý zásilce jen 25g balíček žluťáka.. psal jsem jim to teď před chvílí.. celý to na mě působí jako banda 1 či 2 lidí, podle čísla objednávky (00000064) tipuju že nemaj zrovna velkej byznys, tim spíš si snad ale kua dávám bacha co komu posílám neasi.. takže jsem zvědavej jak zereagujou, za ty ceny jde sice o "blbejch" 150 Kč, ale hlavně o princip.. jestli mi řekne že jako nedopošlou, tak se z toho nezhroutim, ale nějakej další moralizační email že jako co to kua je, jim kdyžtak eště určo pošlu, společně s hláškou že u pár lidí jim hezky zařídím špatnou reklamu a že u nich fkt nekupovat.. ale nechci předbíhat, třeba to dopadne dobře

Bílej a zelenej MaengDa co mi došel vpoho tak mi přijde ne uplně čerstvej, zdaj se mi i trochu vybledlý, ale nic strašnýho.. účinky moc nevim, mám momentálně chřipajznu, vyzkoušel jsem a něco to udělalo, ale vyhodnocovací schopnost mám v tomdle stavu samozřejmě prachbídnou)

S tou reklamací stay tuned, dám pak vědět.. Ale zatim to teda nevypadá jako moc okej shop, druhá reference tady na něj a druhá negativní :/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: oukej, měl jsem říct, že u mě je to tolerancí
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    neni....dvakrat jsem zkusil strain od někoho jiného než jediného ověřeného dodavatele, a v obou případech to nedělalo vůbec nic (respektive bylo potřeba dát 2krát víc, abych se dostal tak na poloviční efekt, tzn. že ve finále to vyšlo 4krát dráž)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: to je toleranci
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    asi tak....jestli jsou tu takoví odborníci co kupují z českých webů, tak to pak vysvětluje ty heroické dávky 5 - 10g :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja bych spis rekl neobjednavejte v cesku a uz vubec ne od herbalu :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: hh souhlas, takže těch 111 NOVÝCH ani nemá cenu číst?
    BRKODLAK: než to smažeš zkopči mi to do záloh někam, jen sem to prolít a ani slovo o nějakých odrůdách, jenom žvatlání, mimibazar hadr. od týhle diskuze jsem si sliboval trochu víc než že :
    žerem to na kila! feťáci! hnusáci! propaganda!

díky čau, nalil sem do sebe mix bali white+green zapil to energiťákem a du postavit na kafe.
    a večer se vypápnu jak papež, svatý otec. podivejta kam vás ta marihuana dohnala! to máte z těch svých kamarádů.

pište e shopům a nestydte se požádat o slevy,,já na herbal store vyhandloval 25% slevu ale stálo mě to pár nákupů. a jestli má někdo problém od toho je tu auditko závislosti no nééé?
    čau du na kafe
    FRDK
    FRDK --- ---
    VYHULENY_UFO: Reagoval jsem (nejen) na jiné ID, které se mezitím smazalo.
    Je už krapet otravné, jak tu furt do sebe šijete namísto ňáké přínosné diskuze.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Šmarjá, se vám divím, že si už neodpustíte ty invektivy vůči sobě navzájem. Nenechte více prchlivost cloumat svým majestátem.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tak pak podej report prosim te, na tenhle obchod jsem zvedavej delsi dobu. Nedavno se tu ale objevila jedna negativni zkušenost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: podel se
    VOP
    VOP --- ---
    VOP: už pořešeno v poště, díky)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOJZEE: nj, vyléčení feťáci jsou občas otravnější, než vyléčení kuřáci :-)
    VOP
    VOP --- ---
    dobře no, takže teď - odkud je tedy momentálně k dostání nejlepší poměr cena/výkon? (https://www.facebook.com/kratomgroupcz/ ? (s tím že mi jde o domácí scénu s dopravou tak do 4 dnů max)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    mno, ja se poroucim.. ja na nikoho ucelne vypady nedelal, jen mi prijde usmevne, kdyz tu "smazky" pisou, jak maj life diky kratomu pod kontrolou :D pod kontrolou jsou naopak lidi, co zvladaj zivot bez kratomu a to je nit, kterou se tady nesije.. droga na bazi opiatu neni nic, cim by si mel rozumnej clovek upravovat vedomi nebo fyzickej stav.. nerikam, ze mate spoustu argumentu, proc kratom uzivat, ale jak rikam, daleko vic smysl mi dava se na to vysrat.. hlavne ted, kdyz sem se na vsechno vysral ja, tim spis vidim, jak je to tady komicky.. takze preju prijemnej uklid pokojicku nebo co a uz o me zde neuslysite.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tohle samozrejme necham, chci smazat jen osobní vypady a OTcka.
    VOP
    VOP --- ---
    BRKODLAK: já bych to nemazal hele.. mě to přijde všechno k věci.. a hezky to odráží tu šíři kratomu.. jak někdo ho solí zodpovědně a je s tim vklidu.. někdo ho solí víc než "by se asi mělo" a uvědomuje si to.. někdo ho solí víc a neuvědomuje si to.. někdo ho solil víc a uvědomoval si to a nedělalo mu to dobře tak přestal.. někdo by ho chtěl solit víc ale nedělá mu to dobře tak by chtěl tu radost sebrat i ostatním (sory tady sem si schválně rejp, ale jen tak škádlim, přikládám tomu stejnou hodnotu jako ostatním subjektivním pohledům, nemyslim to zle .))

Kromě UFA teda, tam jsou to klasicky jen arogantní výkřiky bez jakýhokoliv kontextu a možnosti smysluplnýho rozvinutí debaty, stejně jako kdekoliv jinde na Nyxu, tam bych klidně mazal/ROval .)
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Známe :)
    Jak se mi v kutlochu kolikrát týdny hromadí kupy organizového nepořádku a já jejich přeorganizování odkládám a odkládám (uklízení ee), takhle jsem v těchto obdobích, když už jsem zůstal doma, nevěděl, kam dřív skočit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam