• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    EGGH: A jakej ti na to cvičení funguje nejlíp? :)

A abych přidal i svou troškou do mlýna:
    Já ho používám na tetování, výborně tlumí bolest. Mám skvělý zkušenosti se zelenou malajsií, Landakem, ale i žlutej a červenej. A můj tatér, který ho vyzkoušel taky, říká, že už se tetovat bez kratomu nenechá. :D
    EGGH
    EGGH --- ---
    Aby to neznělo, jako že kratom způsobuje obezitu. Já třeba nepřibral ani gram ale denně cvičím. Navíc mi přijdě, že kratom je dokonalý přírodní nakopávač a skvěle se s ním cvičí. Člověk se dokáže soustředit na danou partii a cviky dělá precizně. Navíc bez takového toho vedlejšího efektu, který má většina nakopávačů - bušení srdce, špatná soustředěnost, zažívací potíže apod. Zkoušel jsem jej i na tréninku bojového sportu a opět podobný efekt - dokonalá soustředěnost a skvělá výdrž. Ale chce to zkoušet druhy - každý má jiný efekt.
    EGGH
    EGGH --- ---
    QUASAR: To spíš zní jako těžká závislost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    já to třeba nemám tak, že zkratomovanej hodně jím, spíš jsem se naučil jíst pravidelně, a tím, že i hulím, tak jím fakt hodně. každopádně kratomuju od března a těch deset kilo naskočilo až teď přes zimu, tak uvidím co bude, až se zase začnu hejbat.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    QUASAR: me prave taky sem se v zivote snad neprehoupla pres 50 a najednou to jde :D

ale pravda ze pohybu ted moc nemam jedu hlavne cervenej + obcas brka a odpocivam, zacnu bilej a vyuzivat ho nejak akcne
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    PIKKMA: Ja kratomuju asi od lonskeho cervna, kazdy den. Pribral jsem cca 8 kilo. Kdyz jsem dobre zkratomovany a dostanu hlad, hned me ojede pot a jsem fakt nervozni, ze bych vrazdil. takze jim hlavne at se citim dobre. A to pribrat mi dela velky problem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PIKKMA:
    FRDK: Já jsem teda sváteční uživatel, ale je fakt, že potom mám taky často chuť k jídlu. V jisté míře mi to ale zároveň umožňuje nějakou žravost ignorovat, imho obojí může být i efekt zlepšené nálady. Jinak se zdá asi logické, že pokud se člověku zvýší chu't k jídlu a nepřidá pohyb, tak přibere, ale když si člověk zvykne to dávat hlavně na pohyb, tak to může mít opačný efekt.
    FRDK
    FRDK --- ---
    PIKKMA: Zvláštní. Já jsem se během období, kdy jsem užíval víceméně denně, dostal s váhou dolů na hodnotu tak z před dvaceti let. Ovšem dost jsem se přitom hýbal.
    Když jsem v září s kratomem přestal (a o čtrnáct dní dříve i s kouřením), váha vylezla během čtyř měsíců víc než o patnáct kilo nahoru.
    MASOO
    MASOO --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ooojeee :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: jo, přibral jsem deset kilo
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Hele taky tak hrozně žerete? Dám kratom tak jednou za týden a i tak se mi chuť k jídlu změnila tak že už to začíná být vidět, což zatim vítám, ale časem možná přestanu :D

Přisuzuju to i celkovýmu uklidnění. Já na deprese nebo stres reaguju tak že nejim, nebo jim minimálně, když se uklidnim tělo bylo navyklý to rychle dohnat.. ale jak sem teď v klidu tak nějak furt (a když ne tak si dám kratom) tak furt jen odpočívám a hodně jim, fakt tipuju tak 5kg nahoru během chvíle..

Budu muset najít nějakej kratom na kterym mě bude bavit cvičit asi :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    EGGH: Na první zagůglení vidím vcelku detailní popisy zde:
    Best Kratom Strain? How to Find the Kratom Strain Which Suits You Best
    https://therenegadepharmacist.com/best-kratom-strain/
    a dávkování hýr:
    Kratom Strains, Effects, and Dosage | Kratom Science
    https://www.kratomscience.com/strains-effects-and-dosage/
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nenarazil jste někdo na stránku s popisem účinků jednotlivých kratomů? Ideálně i s dávkou? Něco trochu detailnějšího, než jsou klasické obecné popisy. Díky
    VOP
    VOP --- ---
    Máte někdo zkušenost s nějakym druhem, kterej by byl aktivně "cejtit" dýl než (u mě) klasický cca 3 hodiny? Kdysi jsem měl myslím Elephant Thai, u kterýho mám pocit, že mi (nejspíš ještě) v kombu s nějakym jinym vydržel tak 4,5h třeba, ale nejsem si vůbec jistej jestli to byl skutečně on.. kže se ptám prostě obecně..

Plus, za nejsilnější se teda furt považujou Maeng Da - často kombinuju zelenej a bílej do jedný dávky a jsem spoko - tolerance mi nepřijde že by se nějak zvyšovala, nicméně druhý dotaz, jak to máte vy s tolerancí, cítíte že pokud používáte dlouhodobě jeden druh/variantu, že klesá účinnost atp.?
    EGGH
    EGGH --- ---
    Jsem teprve ve fázi objevování. Ale na kratomu mě strašně baví, jak je každej typ úplně jinej a má zcela odlišný účinky. Včera jsem chtěl dělat na jednom projektu, tak jsem si dal white thai, kterej jsem předtím ještě neměl, s cílem lepší soustředěnosti a koncentrace. Nájezd do 15 minut ale efekt úplně jinej, než jsem znal od jiných typů. Nemohl jsem se vůbec na nic soustředit. Řekl jsem si, že si zajdu zacvičit a nějak to ze sebe dostanu :) Byl to nejlepší trénink v mým životě :))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    VYHULENY_UFO: Z ciryho, nakoupeno v domacich potrebach, 6kc/kus

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    PIKKMA: maly sklenicky, ala presnidavka. nejvic tomu vadi vlhkost, jsem tak nejak vypozoroval. i kdyz pokud je kratom v lahvickach, tak za cca 3/4 roku zacne hnednout. jeste se mi nepodarilo dojit do stavu "hnusnych vzorku", ktere se obcas daji odnekud objednat, spis nechtene, ktery chutnaji tak nejak... hmm, zemite, priboudle, proste divne. Normalni chut ma byt "zelena", asi nejvic se to podoba senche nebo jinym japonskym cajum. barva je 99% taky zelena, a to i u vzorku, ktere jsou "red", "yellow", ... chapu-li to dobre, tak ty "barvy" jsou dane tim, ze tak barevne je zilkovani listu, ale samotny list, ktery tvori gro namleteho prachu, tak ten je zeleny, takze pokud ma kratom jinou barvu, skladujes to blbe, nebo nekdo prodava hnus/odpad/kdovico.
    Kazdopadne zivotnost vypozorovana tak na 1rok, pak uz to starne vucihledne.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jeste jeden amater dotaz :D jak uschovavate? staci radne zavirat pytlicek nebo je lepsi treba do lednice?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: aha, dozvedel jsem se, ze se to tady probiralo, tak sorry za "spam", treba nekomu doporucneni, resp nedoporuceni prijde vhod... jinak se smazu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam