• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    EGGH
    EGGH --- ---
    WOTAR: On někdo fakt bere kratom denně? :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FRDK: Tohle taky bude fakt hodně individuální, stran absťáku na kratomu jsem třeba četl, že si ho někdo nevyvine ani po x měsících denního užívání celkem vysokých dávek a někdo si ho vyvine za 14 dnů - jsou to většinou vyjjímky, ale může to tak být. Taky záleží na tom, jak moc citlivě kdo ty příznaky vnímá, někomu lehká rýma nevadí, někdo to bere hodně těžko. Takže v tomhle si asi každej musí vyzkoušet svoje, připravit si případně záložní plán atd. Nejlepší způsob vysazení je vysnižovat, ale to vyžaduje vůli a člověka to asi taky často přestane bavit a vykašle se na to.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: jo a taky to chtelo hulit průběžně, kdyz ucinek trávy zacal ustupovat, vracely se i ty nepříjemnosti.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRDK: zalezi co kdo kouri, ja mam vzdycky modely, co te zkouri, jen se na ne podíváš. To by asi zrusilo jakykoliv abstak :D
    Taky bude hrat roli davkovani kratomu, jak dlouho uz a a jak casto. Vim, ze sticky daval hodne vyssi davky nez ja.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Mám, prosím, dotaz.
    Tadyhle BRKODLAK hlásí, že hulení úplně (!) ruší kratomové áčko a tuhle zas STICKYGREEN poudá, že přes každodenní začazení nebylo odstavení od k. zcela bezbolestné (nebo aspoň tak to chápu).
    Tak jak to je?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ja bych potrebovala drobek cervenyho nez prijde jestli ma nekdo prebytecnej :))) koupim bo vymenim
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    pokud byste chtěl někdo zkusit BRKODLAK, mám nějaké vzorky - ne úplně všechny mně dělají dobře na žaludek (třeba md yellow), klidně přenechám (Praha nebo pošta)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Brzo budu objednavat dalsi zasilku, kdybyste nekdo neco chtel, tak pm.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: klasickej seznam :D docela bych zkusil ty akkuama seeds. mám v plánu zkusit i tu kurkumu. potvrzuju kombo se silným heřmánkovým čajem, to jde skvěle do kupy, pěkně to pak hřeje. a vůbec nejlíp do heřmánkovýho čaje dát trochu zeleného čaje a citrón, super ranní drink!
    FRDK
    FRDK --- ---
    Jak jsem předtím v rychlosti gůglil to mražení, tadyhle jsem natrefil na další umocňovače účinků kratomu, odložím si...
    How to Potentiate Your Kratom Powder - Kats Botanicals
    https://katsbotanicals.com/kats-kratom-guidebook/potentiate-kratom-powder/
    BOFO
    BOFO --- ---
    Jsem v tom docela novej, ale mne se nejvic osvedcily ovocny smoothie - vymackat grep/pomeranc (pry to potencuje ucinky?) + staci pulka bananu a rozmixovat ve smoothie makeru. Chutna to super a mam pocit, ze maka i lip, nez kdyz to zamicham jen do zelenyho caje nebo do vody.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: jj, píšou to na jednom z CZ eshopů, teď nevím přesně jakým, že zmrazením se rozbije struktura buňek, kdy vznikne větší plocha pro vytažení alkaloidů laicky řečeno.. stejně jak píše FRDK. nemyslím si, že by to bylo nějak signifikantní zesílení, nicméně jsem to nezkoušel a rád si od někoho přečtu, že to šlape pak dvakrát tolik :D

pokud je kratom špatnej, tak mu nepomůže ani kilo citrónu, 2 litry grepovýho džusu, ani zmrazení / pokud je kratom dobrej, není třeba žádný 'boost' si myslim já.
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Až teď.
    Píšou, že...
    Freezing expands the plant cells, causing them to burst and creates more surface area for the solvent to extract the alkaloids.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Neslyseli jste o mrazeni kratomu pro zesílení ucinku?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    mě docela chutnal kratom rozmíchaný v ve višňovým kefíru, to je pravda, že to bylo normálně dobrý a pochutnal jsem si. dobrý je taky rozkvedlanej v jogurtu nebo ovocný přesnídávce. ono taky záleží kolik toho kdo dává.

oblíbenej kratom? Bali green, white, yellow, maeng da white, yellow. ten seznam oblíbených ale není stabilní, mění se dle vendorů a jednotlivých sklizní.

není tu nějakej agent práskač z herbal storu? v začátcích jsem objednával od nich. ne úplně všechny kratomy z herbalu jsou zlý. jejich bali white je super. dosáhl jsem na 20% zákaznickou slevu. pak sem začal brát jinde levněji a kvalitněji, do herbalu napsal, jestli mi dají nějaký bonus nebo jako stálýmu odběrateli nepošlou free kratom..přišli s nabídkou 20 g zdarma při objednávce nad 400. Doslova: 'Při objednávce nad 400 dáme 20g zdarma, pokud budete brát od nás, VÍME, ŽE NAKUPUJETE JINDE'
    haha.....
    VOP
    VOP --- ---
    PIKKMA: hele je fakt že sem si na tu zvláštní napůl senovitou napůl travnatou chuť už taky zvyknul a mám pocit že bez ní by mi to snad ani nemakalo..)) do toho aloe drinku si to házim fkt jen občas a fkt jen ze stealth důvodů.)
    FRDK
    FRDK --- ---
    EGGH: Malajsie, zelená a bílá.
    Proč? Funguje nejlíp :)
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    EGGH: zatim bily, stem and vein. Proste dobrej stimulant na prirodni bazi.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    sem jedina ktery to chutna? :D
    VOP
    VOP --- ---
    FRDK: já to občas frknu do takovýho toho Aloe Vera drinku zeleného, taky široký hrdlo, chuť kratomu potlačena skoro úplně (ono klasika sladkost to hodně potlačuje, stačí třeba přidat med do ty vody), plusu výhoda jr že ta nádoba je zelená a ten drink taky, takže stealth +5 ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam