hoj, mám za sebou cca 2 měsíční pauzu, snad by se dalo říct i detox. skoro rok a půl jsem bral skoro denně, nějaký pauzičky byly, ale max pár dnů. množství radši ani nebudu psát, kam sem se až dostal. toleranci sem si udělal jako kráva. dostal sem se do fyzický závislosti, kdy pauzy bolely, lehká verze absťáku na opiáty, ale i tak nic příjemnýho. prostě sem si na tom ulít a nedokázal ten vlak zastavit, pak už sem bral jen proto, abych byl - hlavně v práci - něčeho schopnej. čas strávený s dětmi bez kratomu bolel, já mlčel, byl sem poloviční.
bavíte se tu o testosteronu a libidu.. nějako se mi nevrací ani po cca 2 měsících pauzy (hulím denně trávu ale to je u mě dlouhodobej standard). momentálně žiju bez ženy a můžu říct, že už si ani nevzpomínám, co je chuť na sex. na jednu stranu mi to vyhovuje, že mě netrápí nedostatek sexu, na druhou vim, že to není normální stav a docela by mě zajímalo, jak dlouho budu muset abstinovat aby se dostavila např. ranní erekce. byl sem slušnej závislák, tak opatrně, kratom, dobrý sluha, ale zlý pán. jsem spokojenej, že se cítím normálně, spím, jím, nic mě nebolí a neteče mi z nosu. žůžo.
mějte se blaze a úžívejte střídmě...