• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Chápu dobře, ze maeng da a horned jsou dva různé nazvy pro stejny strain?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHAREEZ: jo, dokud to je obcas tak je to v pohode, denne bych se nebal cyklit s benzana
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    BRKODLAK: To vím a jsem opatrná. Ale děkuju, tohle je dobrý opakovat :) Nechci brát benzáče, apod., tohle mi teď vyhovuje ze všeho nejvíc a mám to jen do zálohy. Je to první věc, která mi uleví od úzkosti a zároveň mě nehodí do nějaký euforie nebo nakopnutí, nebo naopak útlumu. Zázračný :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHAREEZ: jinak zlaty je vlastne cerveny, ktery prosel fermentacnim procesem
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHAREEZ: jo, na úzkosti je to dobra vec, neni ale dobry davat denne, tolerance se pak hrozne spatne odbourava a acka taky nejsou nic prijemnyho, fakt
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    BRKODLAK: Red jsem si chtěla dneska koupit, ale měli vyprodáno. Zkusím a děkuju :) S tím gold jsem měla nejdřív pocit, že to nedělá vůbec nic. Pak mi došlo, že to vymizelo všechno nepříjemný a vlastně jsem úplně normálnía v klidu. Pokud někdo hledá změněný stavy, tak to nebude ono, ale já přesně tohle chtěla a hledala jsem nárazovou berličku, která nesjíždí, jen mě hodí do normálu, když se občas vrátí úzkosti :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHAREEZ: a to mi ted jedno ID tvrdilo, ze zlaty je sracka, protoze nenakopava.
    Kazdopadne cokoliv cervenyho i zlatyho by ti melo vyhovovat, mozna i zlute, ale ty bych nejdriv otestoval
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    STICKYGREEN: Z greenhouseu mám gold, dobrý je, že to je kamenný obchod po-so. A ten gold je moc fajn. Nenakopává, vypne úzkosti, ale nijak netlumí. Prostě se po něm cítím naprosto normálně a to je příjemný :-)

Který další kratom byste, prosím, doporučili na úzkosti, aby NEBYL nakopávací? Mám radši uklidňující efekt :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: lol, ladirna chryzantema machacka...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    EGGH: měl sem ten startovací balíček 4 x 25g. Ujde to, nemám nic proti, mě chutná. Ale že by to byly nějaký bomby to zase ne, srovnatelný s ostatníma na českým trhu.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Máte někdo zkušenosti s https://www.kralkratomu.cz/ ? Teď to na mě vyskočilo na FB.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    čau smažky, tak jak válčíte nebo neválčíte s kratomem?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ja jsem od nich poridil ten Red Thai v akci, trochu jsem se obaval, ze kdyz je zlevneny, nebude nic moc, ale zatim to vypada dobre, standardni 3g mi zabraly presne jak jsem ocekaval. dali mi k tomu jeste nejaky vzorky, zatim jsem zkousel jen jeden green a ten byl fajn, bylo to hrozne nakopavaci, vubec jsem necekal ze to muze byt takovy rozdil....
    EGGH
    EGGH --- ---
    Mám ze Silesia PH smíšené pocity. Z testovacího balíčku zatím cca polovina zkoušených kratomů nemá téměř žádný účinek - dávky kolem 2,7-2,9g (míchané v džusu, čaji nebo vodě s citronem) moje váha je 94Kg. Přidat jeden gram a nebo to je prostě prošlej/špatnej kratom?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: me to prijde spis jako těch pár lidských výjimek. Stejně jako je par lidi, co nedokazou metabolizovat mdma a zemrou. Bylo v dokumentu. No uvidime, asi si zajdu na testy, ale myslim, ze bych neco divneho citil.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Játra a ledviny. Ale hrozí to opravdu snad jen u nadužívání https://www.reddit.com/r/kratom/comments/7oe0b8/liver_damage_from_kratom/ Co se týče ledvin, tak to lze přirovnat k nadměrnému pití čehokoliv - to taky ničí ledviny.
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Tak já jsem dost možná kratomem do jisté míry zaplácnul vzniknuvší díru po chlastu a pak zas obráceně. Asi.
    Marné, když je v hlavě nas*áno, přijdou ke slovu tyhle kratochvíle ;-p
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: presne, rika se tomu i cykleni, to je taky dobra vec. Ale ja radsi multizavislost. Když dělat věci, tak poradne.
    FRDK
    FRDK --- ---
    WOTAR: Na to jsem se ani neptal, zajímalo mě konkrétně to potlačení áčka marjánou.
    EGGH: Jop, 3-5 krát denně, velmi příjemné, později nezbytné, ještě ses nedopracoval? ;)
    VYHULENY_UFO: JE ti fyzicky blbě! Žádná slabá rýmička, spíš silnější chřipka + psychický dojeb jako bonus. Ale to už se tu probralo do alelujá.
    Jj, ideálně nachystaný drink na nočním stolku vedle budíka, to se hned jinak vstává do rachoty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam