• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: tak to už je iny level nadseni:D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dnes vecer doplnuju sklad - super red, super green, super white a maeng da premium!
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    Nějaký kamenný obchod (krom toho v Malířské), kde koupit kratom? Merci :)
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    PIKKMA: s tou pauzou to muze fungovat.
    Me se po kratomu zvedal zaludek, natahovalo me, fakt moc. Cim dal vic, az jsem to i parkrat vyhodil ven. Stacilo na kratom vzpomenout,nebo otevrit pixlu a ucitit to, a natahovalo me. Pak jsem si dal pauzu asi mesic, nebo 6 tydnu. Po pauze jsem se k tomu vratil, a zatim dobre, uz to je dlouho. Jinak jecmen oproti kratomu mi ted prijde jako sladky nektar :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    EGGH: ja zeru kratom jedine pres kapsle a nastup mivam tak po hodine, hodine a ctvrt. vzhledem k tomu, ze jsem videl v recenzich, ze meli pri spapani v dzusu nastup uz treba po 20minutach, tak se neda vyloucit, ze to zpomaluje. pokud teda nemam nejak specificky metabolismus :o).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: to otestuju, az si zase nekdy budu davat. Ja testoval l-tyrosin a ten mi prijde, ze fakt funguje.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    testoval jste nekdo potencovani kurkumou, popr. cistym kurkuminem? pakrat jsem nekde narazil na tip, dat si lzicku kurkumy 1/2 hodiny pred kratomem, mel by potom fungovat silneji a dele...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: nebo davat těsně po najezeni, aspon u me
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tělo možná občas prostě jen řekne dost? měla jsem to stejně s jinym brčálem - zelený ječmen. Na začátku jsem to pila s chutí, ke konci už to nemohla ani cejtit, možná to chce pauzu?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele nechutnost je vzdycky známka spatnyho kratomu
    EGGH
    EGGH --- ---
    VYHULENY_UFO: Někdy závislost způsobuje i poruchy schopnosti čtení a celkově vnímání ;))

BRKODLAK: Jojo, s vodou jsem jej zkoušel poprvé a nešlo to. Zkusím ty kapsle. Mně to způsobil ten poslední vzorek, který byl fakt nechutný. Od té doby jsem cca 14 dní další neměl a teď jsem si chtěl dát před cvičením a nedalo se to. Možná mi tělo naznačuje, že už jej nepotřebuje.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: a zkousels jen vodu? Ja totiz nejdriv pouzival jen dzus, coz pro zaludek neni taky nic moc. Ty kapsle to ale urcite vyresi.
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    EGGH: Obcas kupuju na 4fitness.cz nejake doplnky a suplementy. A v nabidce maji i ochcovadla a prichutove tablety. ja jsem to nezkousel, ale treba by to pomohlo.
    Ochucovadla příchuťové tablety | 4fitness.cz
    https://4fitness.cz/ochucovadla-prichutove-tablety-c-23/
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    EGGH: podle mě spíš záleží na obsahu žaludku - pokud si dáš kapsle nalačno a zapiješ dostatečným množstvím vody, nebude tam moc rozdíl.
    Otázka je, jestli Ti to pomůže, mně je po kratomu špatně obecně, takže mi kapsle pomůžou jen vyhnout se jeho chuti.
    EGGH
    EGGH --- ---
    SPHEX: Jako že sis jej sám plnil do kapslí? Je pak nástup pomalejší?
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    EGGH: mám to stejně.
    Chuť nedávám, pomáhaly mně pouze kapsle.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nějak se u mne vypěstovalo nechutenství ke kratomu. Stalo se vám to už někdy? Při pomyšlení na jeho chuť se mi zvedá žaludek. Jak nejlépe jeho chuť "ukrýt"? Džus nepomáhá :))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VOP: Jo rozdíly taky vnímám, akorát jsou zřejmě způsobený nečim jinym, než odrůdou, jak nám tvrdí. Možná i v jiný roční období tam ty alkaloidy budou nastavený jinak.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: aha, tak toho jsem si nevšiml, protože to míchám hned. chtěl bych udělat zaslepenej test barev, ale bohužel na mě fungují všechny stejně, nechcete se někdo obětovat? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam