• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    JOHNNYCAGE: A kolik g, sis dával?
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    BRKODLAK: Ahoj taky by mě zajímalo,co je na Kratomu z Herbal storu tak špatného?
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BRKODLAK: Zrušit nejde, už ho mám doma pár týdnů. Proč si to vyhazoval?
    EGGH
    EGGH --- ---
    Jsem v Barmě, kratom zatím žádnej ale všude jsou tu stánky s betelem jak u nás trafiky :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JOHNNYCAGE: v zasade jsou dve moznosti, bud sis pak daval vic, nebo jinou barvu, pripadne kombinace obojiho. O tom, ze by se to nemelo kombinovat s hulenim slysim prvne, slyšel jsi taky proč?
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    Čau, dvě začátečnický otázky. Zaprvé má kratom nějakou doporučenou dobu spotřeby nebo je to dobrý pořád? A druhá, když sem si dával poprvé podruhé tak byl efekt příjemně povzbuzující, ale potom se mi asi 2x stalo že to byl uplný opak, fyzicky se mi úplně zavíraly oči a měl sem pocit že fakt usnu vestoje. Slyšel sem že by se to nemělo moc kombinovat s hulením, kterýho spotřebuju celkem dost ale po tom kratomu sem si teda naschvál nedával a stejně...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAEKAL: Hele, doporucuju ti to zrusit, neprevzit,cokoliv. Z herbal jsem bral jednou a letelo to do kose. A jejich arogantní pristup je taky kapitola.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Tak jsem si to tady pár hodin pročítal a zkusím to. Bohužel ten kratom jsem si objednal (předtím než jsem objevil tohle vlákno) z Herbal store. Jde o Maeng Da Kapuas Hulu Yellow. Tak snad to nebude úplnej shit ...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ja mela od jara pauzu ale hodlam zase zacit :) je na sklade neco bileho? Zeleneho?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tak jak válčite/neválčíte s kratomem? Máte nějakou aktualizaci od té doby, co jsme to tu zapáleně probírali?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    A mam k dispozici maeng da green a maeng da white, plus nejaky zbytky.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Budu dělat větší objednávku, tak kdybyste nekdo chtěli kilíčko, nebo víc, ozvete se.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Cau kratomovy smazky. Odted pridavam moznost osobního prevzeti v Praze :)
    LYLI
    LYLI --- ---
    Dobry den, ahoj! mate nekdo, prosim, jeste kratom navic? Beru! :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zprava pro prazaky! Zitra jedu do prahy, tak mohu dovézt nejaky kratom, kdyby mel nekdo zajem.
    RAFEK47
    RAFEK47 --- ---
    BRKODLAK: ted uz jen vysvetlit ze mame v aute treba kilo matchi o 20ti druzich a bude to cajk;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAFEK47: me i vune kratomu evokuje matchu, verim, ze by se to dalo splest
    RAFEK47
    RAFEK47 --- ---
    BRKODLAK: realne si myslim, ze by v nejake labce u cesty tezko testovali co to je zac. My ssebou vozime po evrope kratomu celkem dost a vzdy bych tvrdil ze to je caj a ze ho mame spoustu, protoze ho mame radi. Matcha je urcite super napad.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jo a mám zase nějaké fresh kratomy, kdyby někdo potřeboval.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak nakonec jsem na krabičku napsal matcha tea, dal k ostatním čajům a nikdo nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam