• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: nestabilní kvalita. oblíbíš si tam jeden strain, kterej fakt šlape a další dodávka přijde sračka s polovičním účinkem. nebrat. co mužu doporučit z cz eshopu je kralkratomu.cz, tam jsem také nikdy nebyl zklamán. ted sem bral osobně v Praze od ID Halfnelson, má tu i někde inzerát v tržišti a to byl nejvoňavější kratom, co jsem kdy měl. a stačí mi poloviční dávky i s mojí tolerancí stačí 3-5g a šlape skvěle , můžu jen doporučit.

Od ID Brkodlak jsem měl dvakrát a to byla super premium top kvalita, kdy mě moje obvyklá dávka uplně sejmula.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JOHNNYCAGE: hele mel jsem poprve dva roky starej a fungoval jako novej. klidne se ozvi na kosta.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    BRKODLAK: tak pokud máš nějakej zaručeně dobrej tak trochu rád zkusim pro srovnání, jestli sem taky nekoupil něco slabýho... btw má to nějakou trvanlivost nebo je to jedno jak dlouho to leží ve skříni?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    mě zrovna dorazil balík s čerstvým kratomem, různé barvy i strainy, tak pokud někdo máte zájem, ozvěte se :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAEKAL:
    J_A_S_O_N:
    kratom, který jsem od nich před lety koupil byl nefunkční. v době, kdy mi stačilo si dát dva až tři gramy mi jejich green maeng da nic neudělal ani při sedmi. byl jen nechutně hořký a vysušující ústa, což je příznak špatnýho kratomu. na můj e-mail ani nereagovali. známému se to stalo také, a toho zase odbyli s tím, že už má toleranci. na dotaz, proč mají takové vysoké ceny odpověděli arogantně lazeným textem, který byl plný přehánění a marketingových výmyslů.
    nefunkční kratom, vysoká cena a arogantní přístup k zákazníkům je pro mě dostatečné, abych tu firmu nepodporoval.

Co jsem měl možnost slyšet zkušenosti s českými eshopy, tak to bylo vesměs negativní. Často špatný kratom, nebo přepálená cena.

JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    BRKODLAK: víceméně mi to řekla kámoška co mi ten první dávala, nijak to podložené nemám
    J_A_S_O_N: řekl bych tak 2
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    JOHNNYCAGE: A kolik g, sis dával?
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    BRKODLAK: Ahoj taky by mě zajímalo,co je na Kratomu z Herbal storu tak špatného?
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BRKODLAK: Zrušit nejde, už ho mám doma pár týdnů. Proč si to vyhazoval?
    EGGH
    EGGH --- ---
    Jsem v Barmě, kratom zatím žádnej ale všude jsou tu stánky s betelem jak u nás trafiky :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JOHNNYCAGE: v zasade jsou dve moznosti, bud sis pak daval vic, nebo jinou barvu, pripadne kombinace obojiho. O tom, ze by se to nemelo kombinovat s hulenim slysim prvne, slyšel jsi taky proč?
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    Čau, dvě začátečnický otázky. Zaprvé má kratom nějakou doporučenou dobu spotřeby nebo je to dobrý pořád? A druhá, když sem si dával poprvé podruhé tak byl efekt příjemně povzbuzující, ale potom se mi asi 2x stalo že to byl uplný opak, fyzicky se mi úplně zavíraly oči a měl sem pocit že fakt usnu vestoje. Slyšel sem že by se to nemělo moc kombinovat s hulením, kterýho spotřebuju celkem dost ale po tom kratomu sem si teda naschvál nedával a stejně...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAEKAL: Hele, doporucuju ti to zrusit, neprevzit,cokoliv. Z herbal jsem bral jednou a letelo to do kose. A jejich arogantní pristup je taky kapitola.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Tak jsem si to tady pár hodin pročítal a zkusím to. Bohužel ten kratom jsem si objednal (předtím než jsem objevil tohle vlákno) z Herbal store. Jde o Maeng Da Kapuas Hulu Yellow. Tak snad to nebude úplnej shit ...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ja mela od jara pauzu ale hodlam zase zacit :) je na sklade neco bileho? Zeleneho?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tak jak válčite/neválčíte s kratomem? Máte nějakou aktualizaci od té doby, co jsme to tu zapáleně probírali?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    A mam k dispozici maeng da green a maeng da white, plus nejaky zbytky.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Budu dělat větší objednávku, tak kdybyste nekdo chtěli kilíčko, nebo víc, ozvete se.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Cau kratomovy smazky. Odted pridavam moznost osobního prevzeti v Praze :)
    LYLI
    LYLI --- ---
    Dobry den, ahoj! mate nekdo, prosim, jeste kratom navic? Beru! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam