Vop: Ty jo slusne, sis dopřával. 12gecek den je docela palba. Ja jsem s tim musel zkoncit ze dne na den. Stejne jak s hulenim, kourenim tabaku, konzumaci tvdeho (kořalinky:)atd. Predelal jsem zavratne jidelnicek. Staly se mi vicemene zaraz, tolik spatnych veci, ze jsem tohle zasadni rozhodnuti musel udelat, ,jinak cesta do hlubin propasti. Krom jinych negativnych veci, ktery se mi deli, Kardiologove mi odhalily na srdci takovy zahadny defekt, zrejmne jsem moh prodelat anginu a dostal zanet, prechodil nemoc. Prave kvuli stylu zivota a to moje odhodlani byt furt vykonny a akcni v dilne. . Myho tatu otevreli dva krat, kvuli chlopni, ja mam chopne uplne zdrave, ale jeste se necham prekvapit, co se odhali za mesic,po rezonanci. Taky mozn, a bylo mi dedicne, predurceno, mit slabsi srdce(ale vubec jsem to netusil, jestli nejake priznaky byly, nic jsem nezaznamenal do ty doby nez mi oznamili zakladni diagnostiku, proste ulet) . Taky, kdyz jsem od zenskych dostal kopacky, jsem vzdycky trpel, dusil v sobe ten smutek.Taky jsem mohl byt driv, ja kokot, vztek, to je uz uplne hloupe a spatny, , ted vim, jak srdce dostalo vzdy zabrat.. Kazdy to mame jinak, ale, ze srdce nese symbol lasky, neni nahoda. Je to schranka na lasku, kde neseme duše lidí, blizkých, ktere mame radi. Tento fakt, uz dovedu fyzicky citit, oslabene srdce je citlive.. Vlastne jakakoliv konzumace drog je egoisticka, vuci lasce. Hlavne na tu, kterou mame sami k sobe.Oddaluji nas od toho, abychom se meli radi. Pisu fakt slušnou EZO nálož keců, tak ok, proc to pisu? Protoze jsem googlil "kratom and heart" naskakali mi tam straslive veci, nasel jsem clanek od nejakych kardiologu, co se tou problematikou zabyvali, a v mem pripade:cloveka s" nemocnym" srdcem to nenadela vubec dobroty. Takze u me nepripada v uvahu se k tomu vracet, bylo mi z toho smutno, samozrejme, po dvou letech.. Tolika lidem jsem to doporucil, no hruza. Ten zbyly kratom nejspis rozdam. Konzumenty součastné, či odsloužilé smažky, mějte se krásně. A S dlaní na srdci.)