• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    SDN33: Asi rok jsem kolem toho v Brně chodil. Nikdy jsem si tam nic nekoupil teda, ale občanku to nečekuje...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HUZWA: to je takovej klasickej argument hejtru těchto automatu (ve valné vetsine prodejcu co automaty nemaji)
    ale jednak zapomínají na dobu kdy jim bylo pod 18 a taky na to že davat vekovou kontrolu na suvenýr implikuje užívání tudíž možná pokuta od čoiky nebo kyho dasa.
    btw tady v Praze jsou decka v 15 na oxacich a lidi nadávaj na automaty s kratomem.

ale jako obecne to slo do pici, všichni na tom chtej vydelavat a poctivi psajtrencovi former users ted nemaj na najem :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: kde ted nakupujes vlastne, klidne pm.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SDN33: Náhodou, kdyby mě někdy o víkendu chytl absťák, tak vím kam zajít…
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    MARTYZAN: no i na 20g je to dost prepalena cena,ale holt mat..proc OP? CBD a kratom jsou od 15 bo 18let? myslim, ze ne, proste jako kdyz do matu nacpes kofilu,bagetu a fantu
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    HUZWA: tipuji na 20g, btw jak funguje ten mat? To nějak čekuje občanku?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HUZWA: nevím, posílala mi to žena. Spíš nechápu, co to je za hlavouny, cpat to do matu. Tj fakt vrchol už.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    SDN33: co to je za gramaz? 10g?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: výdejní automaty na cbd a kratom hadam?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    J_A_S_O_N: přesně. Upřímně jsem si říkal, že to musí bejt otázka času.
    Podle toho, co říkal jsem se sám sebe ptal, kde mu zbývá čas na normální život?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Brno, hlavas. Co to je za mrdky?

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EATHAT: o tom jsem neslysel, coz nemusí nic znamenat, ale kratom se metabolizuje přes jatra, klasicky pres cytochrom cypd34cosik a dalsi dva.
    Hrozi poskozeni jater pri dlouhodobem uzivani leciv a kratomu, pokud se o rozklad leciv staraji kratomem inhibovany cytochromy, pripadne u lidi s dispozicemi na slaby játra. O ledviny bych se bál kvůli dehydrataci.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    EATHAT: ale můj osobní postřeh je ze když si dávám a hodně piju a jim ovoce je to lepší
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    EATHAT: už je mi z toho taky blbě :) já mám teda největší problém s plynatostí skoro až meteorismem a občas zácpa... Dávám k tomu detox :zelený ječmen, spirulinu a ostrpostrec
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Kratom a jeho vliv na ledviny...naka verohodna studie dostupna?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Hlavní příčinou sníženýho libida a poklesu testosteronu u chronických uživatelů opiátů/ opioidů včetně kratomu je hypogonadismus, kdy dochází ke snížený produkci pohlavních hormonů.. plus dochází ještě k poklesu citlivosti.. někteří uživatelé s vysokým libidem si to chválí, že vydrží dýl, druhá skupina v extrémních případech není schopna dosáhnout erekce..
    ad Tribulus - teď budu zase po delší době cyklit svou čerstvou silnou tinkturu 1:1 kotvičník vs alkohol :-)

Když už jsme u tribulusu, o tohle téma hormonálních rostlin se hodně zajímám a mám toho kotel na e-shopu, možná se někomu bude hodit stručný info jak podpořit hormonální soustavu a libido, třeba i některým chronickým uživatelům Kratomu.
    Z rostlin a suplementů doporučuju Tongkat Ali, ecdysteron - steroidní látka obsažená např. v Maralu - tyhle dvě rostliny jsou asi moje nejoblíbenější, dále Borovicový pyl, Macu, tinkturu z kořene koprivy - tu je dobrý kombinovat např. s borovicovým pylem, tongkat ali a maralem, jelikož zabraňuje konverzi testosteronu, který se zvýší uvedenýma rostlinama, na estrogen. Na vyčerpaný nadledvinky je fajn ženšen a schizandra. Na dopamin je efektivní Mucuna pruriens. Z minerálů ZMA před spaním. Jinak klasika intenzivní silovej trénink, strava a jídlo, mohl bych o tom psát slohy, ale nechci to tu přehánět :-)
    Kdyžtak rád poradím, je to můj koníček a zájem, hlavně kvůli sportu.
    Fytosteroidy/ pro muže ♂ | SOMA HERB - rostliny a houby pro výkon, optimalizaci i relaxaci
    https://www.soma-herb.cz/pro-muze
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BBAN4N: obecně se říká, že nedostatek libida u opiátníků je vymlácenej dopamin. V jakým poměru je na vině dopamin VS testosteron ale nevím. Ad zvyšování testosteronu - když jsem experimentoval s extraktem tribulus terrestris, tak hlavní efekt byla agresivita, podrážděnost a předčasná ejakulace :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ale to jeho video pár měsíců po testosteron replacement therapy, to je dost proměna :D Tipuju že jeho nadužívání opiátů mělo vliv na jeho testosteron.
    Osobně mě děsí představa závislosti na Kratomu a opiátech (a to přitom spolu s disociativama byly vždycky v rozumný občasný míře moje oblíbený substance a naprosto chápu, proč na tom někdo ujede) z důvodu mrtvýho libida a nízkýho testosteronu, což lidi popisujou a ohledně Kratomu jsem byl asi první, kdo na to upozorňoval v různých skupinách - dlouho to kratomová komunita absolutně ignorovala a jela se ta romantická představa jak je to super.
    Kdybych si měl vybrat nějakou "závislost" na čem ujedu, vyberu si ale možná steroidy. Ty se dají taky užívat celkem rozumně a udržitelně, pokud se v tom člověk vyzná a ve stáří to může bejt zajímavý. Bavím se teoreticky, nemám v plánu to dělat, stačí mi na to jemný rostliny. Ale seš potom vitální, neskutečně regeneruješ což je pro sportovce obří výhoda, cítíš se energicky a sebevědomě. Dost lidí, který najedou na TRT nebo steroidy a měli třeba nižší testosteron říkají, že to je totální proměna a že se konečně cítí normálně, žádný úzkosti, brain fog atd. a samozřejmě se ten level energie promítně i do pracovního a partnerskýho života.
    No a pak chceš vysadit TRT a jsi totálně v prdeli :D Ale co jsem researchoval, tak steroidy se s rozumem relativně udržitelně užívat dají, pokud to člověk jen tak cukruje na stáří a ví, co dělá. Bavím se jen tak pro zajímavost, mám v plánu pokračovat v přirozených činnostech podporujících hormonální soustavu a ne jet steroidy :-)
    Co se týče Kratomu, osobně bych chtěl aby byl regulovanej, aby každej prodejce musel vypsat rizika a případně nějaký rozumný dávkování, se kterým se dá vyhnout závislosti. Teďka ta scéna je divoká a retardi, kteří dávají automaty na Kratom blízko škol, by zasloužili přes držku.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jj já to píšu všude jak trotl dokola roky - základ je dávat si mikro dávky, jen občas a pravidelný pauzy, jedu 12 let a stále mi šlape můj standartní 1,5 g úplně v pohodě..
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    INK_FLO: imho ten typek se vůbec nesetril , s frekvenci jakou to do sebe sypal a co vsechno mixoval, mi prijde výpověď v rámci kratomu dosti neobjektivni. Je to jak se vším pořad dokola, nic se nemá prehanet. 🤷🏼
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam