• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: takle to dělám v podstate rozmíchám nechám hodinku odstát přes noc zmrazim a pak to vyndam a vždycky když kousek odmrzne a pak zůstává ta Kula....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: postup, kdy se to mrazí rozmichany nevim přesně v cem, ale pokud se to povede, udělá se na tom cervena zmrazena bublina. ma to zvysovat biodostupnost, jako vsechno mrazeni a nějak zduraznit účinky. sam jsem to nezkousel, ale videl spoustu fotek. ja si vždycky vystačil s rozmícháním ve studené vodě.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GUMIDEK30: žižkov. napiš zprávu.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: nevím co to je?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GOLDEN_TEACHER: já bych ochtnal :) kde to seženu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jinak za me nejlepší konzumace rozmíchat v minimu vody, kopnout a bohate zapít.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RUSHACK: dneska totiz temer vsichni prodavaji pod nazvem red fermentovany, nebo aspoň michany fermentovany, to treba dva roky zpatky vubec nebylo.
    každopádně jak tady pisou kluci, za coz jim dekuju, se mi 4 roky zpět podarilo narazit na hodně solidní firmu v indonesii (coz neni uplne jen tak) maji vsechno namlety uplne na maximum uz odjakživa (dneska tomu nekdo říká nano, ale to je picovina, nano rozměrů to dosahovat nemůže), kazdopadne fermentovanej mají jenom gold, redy maji normalne zelenou barvu a jsou nejsilnejsi, pokud nejsi ze skupiny lidi, na který nefunguje 7oh-mitragynin.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: zkousels red bubble?
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    GOLDEN_TEACHER: nemam uplne srovnani , nicmene souhlasim , funguje to výborně!
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    GOLDEN_TEACHER: podepisuju
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    Musím udělat reklamu Brkodlakovu kratomu.

ZKoušel jsem asi už 4 obchody (kratomuj, botanicus, a dalsi dva co si uz nepamatuju) a musím říct, ze kratom od Brkodlaka je teda ze všech nejlepší.

Zatím jsem testoval 3 modely a všechny jsou super.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    RUSHACK: Pravy. Takovej ten prasek.
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    FRONEMA: pravý kakao nebo granko?

GOLDEN_TEACHER: to je fér
    THEON: No ,něco podobnýho jsem vypozoroval. Mám od kingkratomu všechno a červenej je takovej hliněněnej a hrubší, vrže mezi zuby a tak, je prostě jinej než všechno ostatní.
    BRUTOL: zkusim, díky za tip
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AAHHWISEGUY: Me to tak prijde lepsi, pomaha to tomu pocitu ze piju kakao :)

Me kdyz byl poprve kratom predstaven tak jsem ho pil zajitej jako caj. Posleze jsem tam zacal pridavat suseny goji pro lepsi chut, ale kakao je zatim ze vsech mych experimentu nejuspesnejsi
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    FRONEMA: a ta horka voda tomu nejak chutove pomuze?
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    RUSHACK: Kapslovacka a kapsle.

Fuck it
    THEON
    THEON --- ---
    Já třeba paradoxně nejradši piju kratom samotný, tzn. jen rozpuštěný ve vodě - ne že bych tu chuť vysloveně vyhledával, ale nijak mi nevadí. Zato právě když jsem to párkrát zkusil v (pomerančovým) džusu nebo i čaji tak jsem měl pocit, že z toho zbyly jen ty fakt hnusný chuťový složky, a bylo to ve výsledku asi 10x horší, protože pak člověk pije akorát fakt hnusnej džus :)

Plus teda ta chuť bych tipoval že se odvíjí nejen od druhu, ale i od kvality - ne že bych chtěl dělat reklamu, ale co jsem nakoupil z soma-herb tak mi všechny odrůdy až na asi 2 vlastně docela chutnají (taková vyjetá matcha?), kdežto to co jsem zkusil z Botanicu bylo nechutný všechno (a krom toho se mi z toho dělalo spíš blbě, než že by to šlapalo).
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    RUSHACK: já mám nejradši vymackanej citron voda a zmrazit přes noc podle nějakého článku by to mělo být lépe rozpuštěný a účinnější
    WTK
    WTK --- ---
    RUSHACK: v pomerancovym dzusu se to docela ztrati. ono taky ruzny barvy chutnaj jinak, zelenej je asi nejhorsi ma chut, cervenej treba s medem a citronem v pohode.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    RUSHACK: Ja si davam do sklenicky stejne kakaa a kratomu a zalevam horkou vodou. Pak je to celkem ok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam