• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Bohužel, ke kratomu (a té bezhlavé kšeftařině s ním... a vlastně nejen ke kratomu) mě napadá jedna trefná citace:

Dali jsme vám, kamarádíčkové, dary.
    Dary jsme vám, kamarádíčkové, dali.
    A proč jsme vám, kamarádíčkové, dali dary?...
    Inu dali jsme vám dary, protože jsme chtěli, aby jste měli radost.
    A proč jsme my chtěli, aby jste vy měli radost ?
    Aby jsme my měli radost, že vy máte radost.
    Jenomže měli jsme z vás radost?
    Neměli!

(nechci být pokrytec, sám patřím k těm, co neudělali radost, ale snažím se;))
    MA747
    MA747 --- ---
    Kratom má opioidní účinky. Přesto ho v Česku prodávají legálně i dětem před školou - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kratom-si-v-muze-koupit-kazdy-skolak/r~9ecbb36cb1b711ec9ba00cc47ab5f122/
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    BRKODLAK: Jo, tak to bude důvod proč mi ta kombinace tak šlápla, v tom suplementu byl thyrosin.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MARTYZAN: jestli je to kvuli rls tak ti pomůže jen snížit navyk
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ja myslim ze vopuv report je dostatecne vymluvny.
    jinak na opioidovy (kratomovy) abstaky zabere nejlip dockat casu.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MARTYZAN: Mě vždy pomáhá tráva :) i CBD
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    WTK: To ti nepřipadá, to je navykové až běda. Je dobré aby to všichni věděli. Já po určitých zkušenostech doporučuji pořídt váhu. U vietmnamců mají i za 150. A dávat Jednorázově jen max. 2 g. Ne každý den. Třeba aspoň obden. Mě to nejvíc chutná v hruškovém džusu romíchané v malé skleničce s víčkem. Byl jsem i na 15 gr denně. Teď se snažím hodně omezovat a opravdu si dát jen 2g denně. Mám ale velké problémy s usínáním. Užívám asi týden Neospan a silné magnezko. Ale moc to nepomáhá. Máte někdo nějaký tip na něco naspaní? Kromě kratomu ;)) a léků na předpis?
    WTK
    WTK --- ---
    btw mam tu asi pul kila red indonesie co asi uz ani pouzivat nebudu, kdyby se nekomu hodil tak posta:)
    WTK
    WTK --- ---
    BRKODLAK: no ted si od toho zrovna davam nejakou neurcitou prestavku, zaclo mi to pripadat trochu navykovy a radsi se uz drzim bez zavislosti:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WTK: ty taky kratomujes? to jsem zapomnel nebo nevedel? :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: podej pak hlášení :D
    jinak s tema suplementema, me se osvedcil tyrosine s b6 dat treba pul hodiny pred kratomem. pokud mas vycerpanej dopamin, ucitis slabsi az vyrazny zlepšení účinku kratomu.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: tak to ne :( večer to nastuduju díky za tip.....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    A samozřejmě dopuju magnesium, B komplex a ostropestřec.... Já na kratak prisel přes tyhle stránky a doporučuju všem si to pročíst...

The Big List of Nootropics – Nootropics Expert
    https://nootropicsexpert.com/nootropics-list/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: a udela se ti tam to cerveny? když si vygooglis kratom red bubble obrázky..?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: takle to dělám v podstate rozmíchám nechám hodinku odstát přes noc zmrazim a pak to vyndam a vždycky když kousek odmrzne a pak zůstává ta Kula....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: postup, kdy se to mrazí rozmichany nevim přesně v cem, ale pokud se to povede, udělá se na tom cervena zmrazena bublina. ma to zvysovat biodostupnost, jako vsechno mrazeni a nějak zduraznit účinky. sam jsem to nezkousel, ale videl spoustu fotek. ja si vždycky vystačil s rozmícháním ve studené vodě.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GUMIDEK30: žižkov. napiš zprávu.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: nevím co to je?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GOLDEN_TEACHER: já bych ochtnal :) kde to seženu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jinak za me nejlepší konzumace rozmíchat v minimu vody, kopnout a bohate zapít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam