• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SILECIA: Popis lépe množství “dvě vrchovate lžičky zalite vodou a medem” :)
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Co zlatý kratom? Na eshopu jsem se dočetla, že je vhodný pro začátečníky, chtěla jsem začít zlehka, ale skoro nic mi ty dvě vrchovaté lžičky zalité vodou s medem neudělaly. Jako ano, byla jsem příjemně klidná, ale to je stav, který se mi umí poštěstit i bez kratomu a stejně jako jiné dny jsem večer bez problémů usnula. Tak si říkám, jestli jsem nevyhodili peníze oknem za reklamní tah.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JAKUBFEYNMAN: Pokud jsem na 6-12 měsíců Kratom vysadil, tak to kurva ucítím:-D
    JAKUBFEYNMAN
    JAKUBFEYNMAN --- ---
    Zdravím všechny, mám dva praktické dotazy ohledně trvanlivosti kratomu.

1) Když si ráno připravíte kratom do malé petflašky a vypijete ten obsah až ten den večer, cítíte snížený účinek?

2) Když načnuté balení kratomu (skladované zavřené a v suchu) nějakou dobu nepoužíváte a začnete ho zase používat až po 6-12 měsících, cítíte snížený účinek?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: doplnil jsi tim zasoby dopaminu a uz pak nebylo co by ucinkovalo
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    s tyrosinem mam bohuzel zkusenost (zcela ne-kratomovou), ze hrozne rychle vznika tolerance. Kdyz jsem si dal poprve cca 0,5gramu, makalo mi to jako slabsi mdma/speed a fakt jsem nechapal jak tohle muze byt legalni. Ale po 2 tydnech uzivani pred treninkem (3-4x tydne) jsem si uvedomil, ze mi to uz vlastne nic nedela a kdyz jsem ho vysadil, nepoznal jsem rozdil....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Hlásím úspěch s Tyrosinem potřeba Kratomu klesla minimálně o polovinu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Bohužel momentální legislativa kolem kratomu, respektive spíš její absence nutí k prodeji v režimu suvenýr, který není určený ke konzumaci, jak má někdo na eshopu něco co implikuje konzumaci, může vyfásnout pokutu, navíc co se stala z kratomu zkratka k penězům, je velká konkurence a už dávno to není věcí sluníčkových lidí a psýčkařů, takže dochází k udávání ze strany těch podlejších prodejců, falešný objednávky, falešný recenze na googlu apod. Celkem hnus.
    Suvenýr není možný nastavit jen pro skupinu 18+, je to diskriminace, a kdyby to nějakej nezletilej řešil, prodejce se vystavuje možné pokutě ve výši až tří milionů (!).
    Nicméně, jak jsem tu už informoval, kratom byl loni předmětem jednání meziresortní komise, která rozhoduje, co se přidá na seznam OPL. Naštěstí v komisi bylo i pár podporovatelů kratomu, takže překvapivě kratom nezakázali na první dobrou (jako to udělali třeba s bufoteninem na stejném jednání).
    Teď už je zase zpátky Vobořil i Páleníček a kratomová legislativa se chystá, zabere to nejspíš tak rok. Vytvoří se úplně nová kategorie do které kratom bude patřit, zatím to vypadá na "psychomodulační látky", stanoví se nejspíš povinné testování v čr, 18+, maximální možnej obsah mitragyninu (kvůli vylepšování extrakty), atd.
    Na facebooku stojím za skupinou Uživatele kratomu, můj kolega-správce je hlavní tváří a jednatelem vzniklé československé kratomové asociace a už na jednání s Vobořilem a dalšíma byl (odtud ty informace). Dle slov týmu který to řeší jsou ale velkým problémem automaty, který by během toho roku mohli celý snažení zbořit jako domeček z karet, a ten debilní článek je toho důkazem, a není jedinej. Pokud to takhle půjde dál, je možný, že ban nakonec přijde.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Bohužel, ke kratomu (a té bezhlavé kšeftařině s ním... a vlastně nejen ke kratomu) mě napadá jedna trefná citace:

Dali jsme vám, kamarádíčkové, dary.
    Dary jsme vám, kamarádíčkové, dali.
    A proč jsme vám, kamarádíčkové, dali dary?...
    Inu dali jsme vám dary, protože jsme chtěli, aby jste měli radost.
    A proč jsme my chtěli, aby jste vy měli radost ?
    Aby jsme my měli radost, že vy máte radost.
    Jenomže měli jsme z vás radost?
    Neměli!

(nechci být pokrytec, sám patřím k těm, co neudělali radost, ale snažím se;))
    MA747
    MA747 --- ---
    Kratom má opioidní účinky. Přesto ho v Česku prodávají legálně i dětem před školou - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kratom-si-v-muze-koupit-kazdy-skolak/r~9ecbb36cb1b711ec9ba00cc47ab5f122/
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    BRKODLAK: Jo, tak to bude důvod proč mi ta kombinace tak šlápla, v tom suplementu byl thyrosin.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MARTYZAN: jestli je to kvuli rls tak ti pomůže jen snížit navyk
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ja myslim ze vopuv report je dostatecne vymluvny.
    jinak na opioidovy (kratomovy) abstaky zabere nejlip dockat casu.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MARTYZAN: Mě vždy pomáhá tráva :) i CBD
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    WTK: To ti nepřipadá, to je navykové až běda. Je dobré aby to všichni věděli. Já po určitých zkušenostech doporučuji pořídt váhu. U vietmnamců mají i za 150. A dávat Jednorázově jen max. 2 g. Ne každý den. Třeba aspoň obden. Mě to nejvíc chutná v hruškovém džusu romíchané v malé skleničce s víčkem. Byl jsem i na 15 gr denně. Teď se snažím hodně omezovat a opravdu si dát jen 2g denně. Mám ale velké problémy s usínáním. Užívám asi týden Neospan a silné magnezko. Ale moc to nepomáhá. Máte někdo nějaký tip na něco naspaní? Kromě kratomu ;)) a léků na předpis?
    WTK
    WTK --- ---
    btw mam tu asi pul kila red indonesie co asi uz ani pouzivat nebudu, kdyby se nekomu hodil tak posta:)
    WTK
    WTK --- ---
    BRKODLAK: no ted si od toho zrovna davam nejakou neurcitou prestavku, zaclo mi to pripadat trochu navykovy a radsi se uz drzim bez zavislosti:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WTK: ty taky kratomujes? to jsem zapomnel nebo nevedel? :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: podej pak hlášení :D
    jinak s tema suplementema, me se osvedcil tyrosine s b6 dat treba pul hodiny pred kratomem. pokud mas vycerpanej dopamin, ucitis slabsi az vyrazny zlepšení účinku kratomu.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: tak to ne :( večer to nastuduju díky za tip.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam