• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    XARGH
    XARGH --- ---
    MOJMA: rekl bych, ze pri beznem davkovani mizive. narazil jsem na jeho potencialni skodlivost pro srdce, ale znamej lekarnik tu odbornou studii, co jsem k tomu nasel, oznacil za neprukaznou...
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Nevíte jak moc kratom obecně zatěžuje játra?? Třeba ve srovnání s alkoholem?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: jo a třešnička na dortu je jeho karta řidiče - ale jako šéf s nim byl spokojenej... :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    J_A_S_O_N: no já hlavně doufám že mu za to přitopí

jinak prostě typickej psychopat za volantem ještě okořeněno takovym tim typickym ubohym debilnim "kdybych nejel po městě 103 KM/h tak bych přišel o práci - jo a jinou nemůžu bo sem nemocnej"

Tyvole zavřít, vzít papíry na 10 le t a at si klidně chcípne hlady zmrd.
    SUK
    SUK --- ---
    J_A_S_O_N: Jakoze s trema zakazama jezdit stovkou na cervenou? To uz zakazany je ;)
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    Ještě víc takových a zachvíli nám to zakážou 🙉 jedná se o poslední odstavec

Řidič jel na žlutou a usmrtil chodce, který šel na červenou. Hrozí mu osm let - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/ridic-semafor-cervene-zlute-svetlo-chodec-nehoda-smrt-soud.A220518_101548_praha-zpravy_iri
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: asi se čekalo ze mitragynin se jen přihodí na seznam OPL a bude vyřešeno, ale konkretne Páleníček, a další členové meziresortní komise kratom znají, Páleníček s ním dokonce i nejak operuje ve své psychiatrické praxi, takze se to nakonec dostalo az do bodu, kdy se vytvoří kvůli kratomu.uplne nová kategorie látek, s tím ze do ni casem spadnou další etnobotanika a to si myslím je na českou republiku úspěch.
    jako já osobně jsem s legislativou okolo trávy celkem v klidu. kdyz mas spravny bydleni a nejedes biz, klidne si můžeš pro sebe 3x do roka zajet kilowatt a nikdo te neprudi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: pro ne je marihuana vyresena. kratom se objevil nove a vystrelil raketove, stejne jako kdysi salvej.
    nicmene neni zadny proc, to co pisu jsou fakta a vytah z jednani vládního týmu (Vobořil, Páleníček, a další)kterej to řeší společně se zástupci kratomove asociace.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    zlaty kratom z myho zdroje neni zadny mix, ale plně fermentovany kratom.
    podle účinků rozděluje lidi na tři skupiny: šlape to jak má, šlape to tak na půl, nešlape vůbec. tohle se da zobecnit na vsechny fermentovany. někteří vyrobci mají i červené fermentovane (můj zdroj ne), nebo aspon smichane s fermentovanym, cimz se rozsirilo povedomi o slabych cervenych. oldschoolovej cervenej kratom (nefermentovanej) je pritom nejsilnější ze základních barev (az na pár lidských výjimek).
    Pokud se chcete o kratomu neco dozvedet, nebo vyzkoušet vzorky toho o cem mluvím, napište zprávu. Vzorky posílám za poštovny, případně vyzvednutí na Žižkově, o informace se rád podělim zdarma. Internet je plnej částečných, nebo úplných pohádek.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Tak to jsem asi šlápla vedle :)
    Zlatý "Gold" Kratom - CBDsvet.cz
    https://cbdsvet.cz/produkt/kratom-hnedy/
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SILECIA: Sílu neovlivňuje barva, ale kvalita zdroje, tolerance a genetika každýho z nás.

Zlatý jsou mix červených a bílých tuším a vždycky byly moje nejoblíbenější
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SILECIA: Hmmm zelený nebo bílý by v tomhle množství podle mě uz cítit byl.

Možná špatný rozpoložení :/
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    ADAMIRA: nemám odhad na gramy u tak lehkého prášku, dvě čajové lžičky průměrné velikosti s kopečkem, tři deci ne úplně horké vody, lžička medu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SILECIA: Popis lépe množství “dvě vrchovate lžičky zalite vodou a medem” :)
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Co zlatý kratom? Na eshopu jsem se dočetla, že je vhodný pro začátečníky, chtěla jsem začít zlehka, ale skoro nic mi ty dvě vrchovaté lžičky zalité vodou s medem neudělaly. Jako ano, byla jsem příjemně klidná, ale to je stav, který se mi umí poštěstit i bez kratomu a stejně jako jiné dny jsem večer bez problémů usnula. Tak si říkám, jestli jsem nevyhodili peníze oknem za reklamní tah.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JAKUBFEYNMAN: Pokud jsem na 6-12 měsíců Kratom vysadil, tak to kurva ucítím:-D
    JAKUBFEYNMAN
    JAKUBFEYNMAN --- ---
    Zdravím všechny, mám dva praktické dotazy ohledně trvanlivosti kratomu.

1) Když si ráno připravíte kratom do malé petflašky a vypijete ten obsah až ten den večer, cítíte snížený účinek?

2) Když načnuté balení kratomu (skladované zavřené a v suchu) nějakou dobu nepoužíváte a začnete ho zase používat až po 6-12 měsících, cítíte snížený účinek?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: doplnil jsi tim zasoby dopaminu a uz pak nebylo co by ucinkovalo
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    s tyrosinem mam bohuzel zkusenost (zcela ne-kratomovou), ze hrozne rychle vznika tolerance. Kdyz jsem si dal poprve cca 0,5gramu, makalo mi to jako slabsi mdma/speed a fakt jsem nechapal jak tohle muze byt legalni. Ale po 2 tydnech uzivani pred treninkem (3-4x tydne) jsem si uvedomil, ze mi to uz vlastne nic nedela a kdyz jsem ho vysadil, nepoznal jsem rozdil....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Hlásím úspěch s Tyrosinem potřeba Kratomu klesla minimálně o polovinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam