• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Díky za všechny rady super. Zkusím podle farfela. Právě se to na začátku zdálo jako neškodná přírodní věc :))))) ale zakopanej pes je vždycky v té motivaci a pevný vůli.....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    každopádně taky se da vyackovat na freuda aka presmazit ty tri nejhorsi dny, dokaze to úplně potlacit a par dni nizsiho dopaminu je urcite snesitelnejsi. každopádně na kratom je to trochu kanon na vrabce, přece jenom u abstaku, kdy se vlece kazda vterina a nikdy nevis jestli se dalsi dozijes, nebo jestli se ti nezkratili slachy je to legitimnejsi, ale rozhodně to bude fungovat i s kratomem.
    da se taky kratkodobe davat nikotin, hodně, nejlíp šňupací tabak. klasika, probudi me rls, nasnupu se tabakem a probudim se za par hodin.
    na fb komunite si nekdo pochvaloval i ketamin, ale nezkoušel jsem.
    jednou se mi třeba dobre odvyklo diky dovolené u moře a 100mg tramalu na kazdy vecer abych spal. kdyz člověk dává kratomu +-5g, je pouzitelnej i takovej ten paralen s tramalem, ma to tunu názvu ale vzdycky je to 375mg paralen 37.5 tramal. Dva kusy lidem s mirnou toleranci ulevi, tramal polechta opi receptory, a paralen ztlumi bolesti kosti (mate to všichni? ja totiž trpim na revma a často si nejsem jistej jak moc to s tim souvisi)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: a to se ti uz nekdy stalo? to je pro me úplně raritni storka.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WTK: to je vec vule no, ale zatim vidim, ze pro lidi se slabou vuli snižování nikdy nefunguje.
    každopádně pro rovnováhu, mě se nejlíp preckavaj cold turkeys doma, idealne s myslenkou, ze mam zasobu, a ze kdyby neco, můžu si kdykoliv dat. mam radši, že je to moje vlastní rozhodnutí, a ne že si vytvorim podminky, kdy si moct dat nebudu. jasne, ze pro někoho to bude nepouzitelna metoda, ale verim, ze pro nekoho jo.
    a vždycky jsem to za takovych podmínek vydrzel, a to abstaky stonasobne horsi, nez to "simrani" po kratomu.
    A jak říkáš, cold turkey ma i psychologickej vyznam, je to taková daň a zároveň prostor si pořádně srovnat, jak to dal povedu.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Ne. Měl jsem jednu lžičku po probdělé noci. Ale měl jsem prostě brutální PAWS depresi.
    WTK
    WTK --- ---
    BRUTOL: zaklad toho ze chces prestat cold turkey je znesnadnit si k tomu pristup, idealne uplne zmenit prostredi. jestli ses doma a mas tam furt zasobu s tim, ze kdyz to nevydrzis tak si holt das, tak to predem odsuzujes k neuspechu. v podstate ti stacilo vydrzet jeste den dva navic. k snizovani davky... jak uz ses zvyklej se behem dne dokrmovat, tak to je tezsi rek bych. mozna nezkousels spis prejit na jinou barvu? (tu ktera na tebe pusobi nejmin, u me treba cervena) tim ucpes receptory ale zaroven ti to nic nebude delat a mohlo by to bejt jednodussi.. i kdyz to je dost individualni.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: jsi prepalil davku? dat si jednou za cas je asi nejidealnejsi zpusob, jak kvůli zavislosti tak kvůli ucinkum.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRUTOL: Ten skok budeš muset stejně udělat. Není nějaká hladina, ze které to bude easy. Je potřeba si to naplánovat tak, že prostě těch pár dní můžeš být nemocnej. Já jsem chodil do práce, ale vybral jsem si čas, kdy nebylo nic závažnýho a nějak jsem to přežil. Hodně pomáhá Vitamin C. Klidně 3x1G liposomálního Vitaminu C denně. Pak olej z černýho kmínu. 5HTP na noc.

Pokud nechceš jet úplně cold turkey, tak mi už párkrát fungoval tenhle trik:

Vydrž celý den bez Kratomu a běž normálně spát. Asi to nepůjde, ale zkus to aspoň chvíli, dokud to nepůjde vydržet. Pak si dej třeba 1/4 lžičky. Tvoje tělo bude rádo aspoň za něco a s úlevou tě pustí spát. Takhle získáš energii na další den, kdy to můžeš zopakovat. Po pár dnech je možný zkusit vynechat i tuhle mini dávku.

Good luck.

BTW: já jsem teď čistej 4 a půl měsíce. Cca před 6 týdny jsem si dal relaps jedné lžičky a další den mi bylo tak blbě, že už nemám ani sebenejmenší craving. Fakt mě uvědomění, co to se mnou dělá, vyléčilo…
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    každopádně jo, prestavat s kratomem neni prijemny, ale ze by to nešlo zvladnout? ty tři dny se daj celkem preklenout, zvlášť kdyz mas nejaky podpurny prostredky jako alkohol, huleni a tak.
    já daval cold turkey z oxykodonu a nedávno z buprenorfinu. kratomovy odvykani je pak v takovym světle neprijemna asi jako hodne slaba chripka.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: blog možná v roce 2000. Pridej se na fb do me skupiny Uživatele kratomu, první osvětová skupina z dob kdy žádný informace nebyly. je tam pres 2.5k lidi
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VEX: jj no přesně nenechal jsem si poradit a z ničeho nic se cítím jako heroin junkie.... Ty Zacpy vymyzej po měsíci.... A jediný co je pak problém je sem tam bolest břicha nebo to že nemůžeš sehnat limču kterou by jsi to zapil....
    VEX
    VEX --- ---
    BRUTOL: mně přijde, že to spíš lidi neberou vážně. Tady se to řesilo opakovaně a paralelně k tomu se dalo sledovat jak si na tom začínáš ujíždět. No offence, takovej jsem z toho měl dojem.
    Já si kratom kupuju jednou nebo dvakrát do roka. Mám to tak na tři týdny zábavy a pak na to kašlu. Ale mě vždycky začne vadit jak to staví:)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Ještě jsem narazil na bylinku s názvem mučenka pletení která má krotit opiatovy abstaky mate zkušenost?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Zkoušel jsem přestat ala cold turkey ale po 2 dnech rýmy, bolestí a všech těch sraček jsem se rozhodl pro postupné snižování a nahrazení neopiodnimi smart drugs. Aka piracetam, Cholin, karnitin, valerian, atd. Po těch 2 dnech jsem hned přešel na poloviční dávky a už jen 3krat denně.... Sjel jsem nějaký info z webu ale moc jsem nepochopil na kolik gramů se musím dostat abych mohl vysadit úplně... Kratom je super ale já jsem závislostni typ... Je tady někdo kdo dokázal snižovat? Existuje někdo krom banana :) kdo umí kontrolovat užívání kratomu a je to vůbec možné když už jsem měl závislost... Bohužel nikdy jsem nevážíl množství a byl jsem cca na 5 dávkách vrchovate lžičky za den.... Teď už jen to snížení mě děsně bolí a jsem celý den nedomrdlej. A chci se zeptat jestli vlastně kdybych založil blog o kratomu kde by se otevřeně mluvilo o jeho užívání jestli poruším zákon? Zdá se mi že ty rizika se tutlaji ještě víc než účinky. Ty Američani to mají úplně dovolený všechno veřejné a maj krejdom na každé benzínce???
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    fresh stash boyz
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    BRKODLAK: super,dik,dostuduju...njn jatrum nejvic skodi zivot sam,takze je vse ok :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HUZWA: jsou to leky, ktery jsou rozkladany cytochromama, který kratom inhibuje. z hlavy nevim, to chce pribalovej letak a google, kazdopadne z klasicke dvojky paralen-ibalgin se to jednoho z nich taky tyka, ale ani za nic si nemuzu vzpomenout, kterej. Každopádně takovou interakci nezaregistrujes, jenom to skodi jatrum, pripadne dalsim organum v zavislosti na delce vystavovani se temhle kombum.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    BRKODLAK: jake leky by to mely byt? z leku na Rp. jsem zkombinoval Aulin,Tramal,naky benza(Neurol,Oxazep.),Dorsiflex a Viagru a vse zabralo jak melo a zadnou interakci jsem nezaznamenal..za to kdyz dam Ibalgin na kratom, tak me tak na dve hodky prepadne desna unava,ze si vzdycky vzpomenu na starej dobrej Rohypnol :) ale pak to prejde a jsem fit...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MARTYZAN: taky jsou nebezpecne nektere lekove kombinace s kratomem, a obecně kratom hodne odvodnuje, jinak zatim z dostupných informací obecně kratom může mit negativní vliv na játra (u male skupiny lidi)
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    THEON: Díky všem za odpovědi, neberu ho v velkým množství (max: 6g/den, 3 x do týdne). Tak to bude asi v pohodě. O srdce strach nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam