Já jsem psýčkař, náhodou jsem sem zavítal po delší době a zrovna mám všechny druhy skladem a čerstvý, ale reklamu si už dlouho žádnou veřejně nedělám z několika důvodů, takže odkaz veřejně posílat nebudu :-)
Důvody: jestli nedojde k nějaký rozumný regulaci, tak Kratom vyškrtnu z e-shopu, protože mě nebaví jak je ta scéna už velká a jak moc se Kratom zneužívá. Schválně proto ani nikde Kratom veřejně nepromuju, už je to moc módní a scéna jde do hajzlu a s nostalgií a slzou v oku vzpomínám na časy, kdy jsem neznal jedinýho člověka, co by kratom znal. Aktuálně to na regualci vypadá, přeju si aby se musely psát na e-shop rizika, rozumný dávkování, omezení do 18 let a žádný marketingový lži typu že to je návykový jen jako kafe, nebo obří dávkování, aby se vydělalo.
Jsem pro dostupnost rostlin a látek, ale naprosto zásadní je informovat kupujícího o všem, hlavně co se týká rizik, mechanismu účinku (opiod) atd. K regulaci by snad mělo dojít asi příští rok, pokud k tomu nedojde nějak včas, asi vyhodím Kratom z e-shopu a budu dávat prostor jen ostatním rostlinám, které se takto masově nezneužívají a u nichž není takový riziko k zneužití/ zneuctění.
Kdybych chtěl vydělávat, mám e-shop jen s kratomem a na ostatní bylinky kašlu, ušetřím si tuny práce a starostí a vydělám o hodně víc peněz. Ale jdu spíš složitou cestou být komplexní, mít rostliny u kterých mě ta scéna neznepokojuje, i když to stojí hodně úsilí mít přes 100 rostlinných produktů, které vyžadují spoustu času a práce.
Kdyžtak budu na Letní Zvěři či Roztoč festu (Roztoč není primárně psýčko, ale darkprog tam zahraju, i když se ještě víc těšim na set na firespacu), tak kdyby se tam někdo z vás tady chystal, ozvěte se a dáme pokec :-)