• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    CDR: zluc dela hnedou v hovne
    FLOW
    FLOW --- ---
    CDR: On ten červený má spíše uklidňující účinky, nakopávající by měl bý zelený a bílý. takže jdu do zeleného :-)
    ja ty sedativní látky jako je opium apod. nemám moc ráda.. když jsem zkusila heroin, ležela jsem na posteli a jen čuměla, nic mě nebavio. pak už mě ta apatie začala srát a chtěla sem aby ten stav už skončil..
    takže červený neé :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CDR: 15-20g najednou?
    CDR
    CDR --- ---
    FLOW: kdekoliv. Na mě to třeba vybaflo třeba jako reklama od lord jerky na fb (jinak prodávají jerky a sušený plody).
    Objednal jsem si poprvé (červený), dorazilo.
    Nějaké příjemné příznaky ve smyslu stimulantu jsem v nízkých dávkách nezaznamenal.
    Ale když zbouchám 15 - 20 g, jsem nabuzený "opiátovým" stylem, můžu civět do pc do tří do rána, pak mám nekvalitní spánek s živými sny (velmi podobné jiným opiátům).
    Den poté je bez dojezdu, ale je velmi obtížné vstát, vstávám pak před dvanáctou (při aplikaci okolo osmé hodiny večer).
    Mám dost zkušeností z minulosti s heroinem a morfinem, u těch mám cosi jako dojezd až do večera a především problém v podobě střevních křečí.
    U kratomu tyto křeče nemám, ale (nevím, o jaký se jedná mechanizmus) mám světlé výkaly stejně jako u heroinu, nevím, jestli to je věc osobní, nebo nějaká rozšířenější (něco skrze vylučování bilirubinu, který v normálním stavu barví stolci do hněda).
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já jsem psýčkař, náhodou jsem sem zavítal po delší době a zrovna mám všechny druhy skladem a čerstvý, ale reklamu si už dlouho žádnou veřejně nedělám z několika důvodů, takže odkaz veřejně posílat nebudu :-)
    Důvody: jestli nedojde k nějaký rozumný regulaci, tak Kratom vyškrtnu z e-shopu, protože mě nebaví jak je ta scéna už velká a jak moc se Kratom zneužívá. Schválně proto ani nikde Kratom veřejně nepromuju, už je to moc módní a scéna jde do hajzlu a s nostalgií a slzou v oku vzpomínám na časy, kdy jsem neznal jedinýho člověka, co by kratom znal. Aktuálně to na regualci vypadá, přeju si aby se musely psát na e-shop rizika, rozumný dávkování, omezení do 18 let a žádný marketingový lži typu že to je návykový jen jako kafe, nebo obří dávkování, aby se vydělalo.
    Jsem pro dostupnost rostlin a látek, ale naprosto zásadní je informovat kupujícího o všem, hlavně co se týká rizik, mechanismu účinku (opiod) atd. K regulaci by snad mělo dojít asi příští rok, pokud k tomu nedojde nějak včas, asi vyhodím Kratom z e-shopu a budu dávat prostor jen ostatním rostlinám, které se takto masově nezneužívají a u nichž není takový riziko k zneužití/ zneuctění.
    Kdybych chtěl vydělávat, mám e-shop jen s kratomem a na ostatní bylinky kašlu, ušetřím si tuny práce a starostí a vydělám o hodně víc peněz. Ale jdu spíš složitou cestou být komplexní, mít rostliny u kterých mě ta scéna neznepokojuje, i když to stojí hodně úsilí mít přes 100 rostlinných produktů, které vyžadují spoustu času a práce.
    Kdyžtak budu na Letní Zvěři či Roztoč festu (Roztoč není primárně psýčko, ale darkprog tam zahraju, i když se ještě víc těšim na set na firespacu), tak kdyby se tam někdo z vás tady chystal, ozvěte se a dáme pokec :-)
    FLOW
    FLOW --- ---
    Zdravím psýčkaře i nepsýčkaře :-D
    Kde můžu kratom koupit?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK:
    Neškodná limonádička-dával jsem měsíce rance, hlavně White Maeng Da a jednoho dne jsem se tak nějak samovolně rozhodnul že ta příšerně hnusná chut se prostě nedá. "Abstinenční příznaky" bych přirovnal k něčemu jako když po záchvatu lití hektolitrů kafe denně vysadim ale slabší a při vidině požití Kratomu se mi zvedá kufr ještě tedka :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jinak nevím jaky je tu zastoupení psyckaru, ale chystam se patek-nedele na Sunrice v Lipové lázní. Vzhledem ke kazdorocnimu zajmu, beru nějaký užší výběr sebou. Pokud by nekdo vedel predem. ze chce konkrétní množství konkrétního druhu, ať napíše zprávu do čtvrtka.
    Ozvěte se klidně i na ochutnávku a seznámení.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEODORT: hele kdyz se zacal řešit zákaz, tak normálně reklamy ve stylu: zásob se dokud to jde apod.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRONEMA: pravdepodobne jak rikas, ode me to byl jen pokus o vtipek. i kdyz na druhou stranu, s tim jaky znam lidi, celkem ze zivota..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neprodaval nic, asi jenom cetl neco nepresnyho...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEODORT: dobrej point. straseni zákazem je jedna z ne zrovna morálních prodejnich strategii.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRONEMA: pilne se pracuje na regulaci kratomu. kdo podává info o zákazu je těžce mimo.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    [kratom]
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRONEMA: a bere aspon pernik nebo ti ho chce prodat?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pratele mate nekdo nejaky aktualni info o delegalizaci kratomu?
    Jeden clovek mi presvedcene tvrdil ze bude ilegalni od pristiho mesice
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak nam ten vyjebanej facebook opet po letech skupinu smazal. na zaklade prispevku z let 2020-21. fakt svinstvo.
    tady je dalsi inkarnace
    Uživatelé Kratomu Rezerva
    https://facebook.com/groups/1238177383352843/
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: cca tak to bylo 5-7 denně vrchovate lžičky kávy když jsem jí včera zvážil měla lehce přes 4g..trvalo mi to rok a půl cca pozvolna tím že dělám 12h směny a po práci jsem se chtěl věnovat svým koníčkum a rodině... Tak jsem takle uklouzl do nedávná jsem ještě stával v 4:45 a chodil spát kolem 1:00...ted mam služební byt a cesta jen na cigáro do práce.... Tak jsem víc vyspanej. Šlo to pomalu první 3 měsíce jen občas. A pak jsem si koupil první kilovku a jelo to.... Už jsem na fcb v té skupince. Tak tam rozpisu víc je tam více lidí ale některé ty příspěvky mě tam fakt pobavili.... Dneska teda od rána hospodařím s 10g a jde to fakt mě to tady nakoplo a mám jasně danej cíl. A to je teď se dostat na 1g i když to mi teď přijde zbytečné si vůbec dávat pak přestat na pár měsíců. A pak bych si to rád nechal na určité tvořivé koníčky a na párty protože vůbec alkohol nepiju. A všechny ostatní drogy krom halucinogenu mě nebaví.... Ale to si dám max 2krat ročně houby nebo papíra...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: 30 na den uz je slusnejsi spotreba. to si davas 7x denne?
    na kolika jsi zacinal a jak rychle jsi se dostal na takový množství?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRONEMA: jo. takovej pristup je idealni.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ja mam kratom jednou za tri dny nebo i neco min casto. Dam si behem dnetri nebo ctyri davky mirne vrchovaty lzicky cca 2.5 g.
    Nemam z toho zadny slozitosti, zadnou zacpu, zadny baze i nebo cokoli. Prijde mi to tak dlouhodobe udrzitelny. Jednou az dvakrat tydne odpoledne s kratomem.

Nevim jestli by to fungovalo pro ty, co uz se zavisly jednou stali, ale jako pro inspirace pro ty, kteri resi jak se to jeste da bez problemu
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Tak chlapi díky moc ještě jednou první co jsem včera večer udělal krom toho že jsem si trochu dal :) je ze jsem si zvážil svoji běžnou lžíci co jsem si vždy dával a je to cca 4g na porci takže jsem byl na 25-30g na den... Tak teď po těch dvouch suchých dnech jsem si navazil přesně 10g na den a budu snižovat gram za 3 dny. A ještě mě napadlo že bych zase zkusil vysadit i třeba jen na 24h do té únosné míry a pak to snížil třeba o 3g rovnou.... Ale zase mám pocit že už mi jede piracetam protože jsem to včera tak vášnivé počítal a rozkresloval :) hold jsem takovej že si na něčem pofrcim i kdyby to mělo být jen zelený čaj. Ale opravdu mě sere aby mi každý ráno bylo blbě jak po chlastu kteréj k smrti nesnáším. A k tomu jsem si ještě včera udělal malej trénink aby se tělo trochu dalo do formy a měl jsem takovéj celkovéj restart postupně. Nejsem fanoušek motivacnich citátů ale tenhle mi na to sedí. Člověk se musí nejdříve ztratit aby se zas mohl najít. Tak díky Vám je mi fakt lépe a vidím že to půjde.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    REFALLENONE: hele to je stejne hustý jak je to individuální. me pomohl nejvíc alkohol.
    zato benza vůbec jakoze ani o pid se nervy nezklidnili a to jsem dal 20mg rivotrilu a 100mg diazepamu. a nic. az dva drinky mi dovolily usnout v sede. divný bylo že se ten efekt benz projevil druhej den. to bylo fakt neco, hlavně motorika, pokladani chodidel, udržení slin v puse, udržení neco v ruce, udržení myslenky. každopádně zkušenost po které vím přesně co to je když z tebe nekdo udela zeleninu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam