• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MARTYZAN: ja a id kratochvile spravcujeme uz nekolikatou inkarnaci prvni facebookove skupiny kratomove cz/sk komunity, drive uživatele kratomu, ktera pred asi třetím zrušením dosahla 2 700 clenu. momentalne se skupina kvuli fizlbookovskym praktikam jmenune Uživatelé bažiny V.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Hele o co tady jde?😃
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KRATOCHVILE_ORG: Luku, jsem tvuj otec. :D
    ne diky, ja uz myslel, že jde o nějaký puč:D
    KRATOCHVILE_ORG
    KRATOCHVILE_ORG --- ---
    @BRKODLAK Správcem ty stal ses nyní. Chyby byly napraveny, ó pane brk. Zři a panuj.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    otazka je, proč po tech letech spravcovani v bazinarich číslo pět jsem jen radovej plebs?
    KRATOCHVILE_ORG
    KRATOCHVILE_ORG --- ---
    Btw, název této skupiny je špatně. Jsou tam prohozený y/i. Správně se ten strom jmenuje Mitragyna speciosa :) :D
    KRATOCHVILE_ORG
    KRATOCHVILE_ORG --- ---
    Čaukoo, fungují tu nějaký interní pravidla pro tento thread? Jestli jo, kde se dají sehnat? Nějak to tu asi nevidím
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    nepotrebuje nekdo kratom? :D musim zatahnout najem, zoufalstvi, ja vim.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    CDR: jj, mas recht, produkty zlucniku a bilirubin je soucasti a dostane se do nich z jater...
    zena (MUDr) celkem koukala, kdyz prvni ranni otazka byla:co dela hovno hnedy:))
    CDR
    CDR --- ---
    HUZWA: no vždyť :) bilirubin je součástí zluci
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    CDR: zluc dela hnedou v hovne
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CDR: krizova tolerance rozhodně je, ale ze by zustavala naporad...
    ja byl závislej na odvarech, oxykodonu, buprenorfinu, a když jsem vyabstinoval buprenorfin tak po trech tydnech mi zase stačily 3g kratomu jak na zacatku. vis jak je to s opiatovou toleranci, rychle nahoru, rychle dolů a proto se tak casto lidi prestrelej po pauze...
    CDR
    CDR --- ---
    BRKODLAK: nevím jak je moc zkrizena tolerance mezi různými opiaty.
    Cose týče kodeinu, morfinu či heroinu, tak ačkoliv jsem se nikdy nedostal k regulérní závislosti, tak po 20 letech občasného užívání mám toleranci vysokou, dávky které jsem schopný ustát by jiné položil.
    Ale nemám srovnání s jiným kratomem.
    Jsem kratomovy nováček :)
    Tak když tak napíšu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CDR: taky si myslim. jestli chces, rad ti za poštovny poslu vzorky kratomu, který tady kolega vex určitě rád doporučí.
    CDR
    CDR --- ---
    VEX: může byt
    VEX
    VEX --- ---
    CDR: když jsi toho musel spapat tolik, tak to spíš vypovídá o kvalitě toho kratomu než o tom, že to má každý jinak imho
    CDR
    CDR --- ---
    AAHHWISEGUY: ani náznak nauzey, ani klepání. Příjemné "vrnění" - pocit příjemného tepla a klidu, míru. Ale samozřejmě, každý to má jinak.
    Mitragynin účinkuje na opiodní receptory v mozku. Jsem s opiáty ve styku přes dvacet let, nikdy jsem si nevybudoval fyzickou závislost, ale mám je rád.
    Počítám, že tím je daná tolerance na vyšší dávku, dávka kratomu, která je mi příjemná může u jiného budit zvracení atd.
    FORACE
    FORACE --- ---
    FLOW: tezko rict, kazdej kratom je jinej, kazdej clovek je jinej, a tolerance rychle roste.

ja sem na to kazdopadne hodne citlivej, takze me staci na spicku lzicky, aby to na me par hodin fungugovalo, a kdyz sem si dal skoro pulku cajovy, tak sem se nebyl schopnej zvednout z postele. A druhej den sem vzdy takovej preslej a bez energie. Trochu podobny kdyz zhulim par gramu silnyho skunku.

uzivam to 1-2x do mesice, nikdy sem si na tom zadnou toleranci neudelal. Uzivam to idealne den po party, s kocovinou to celkem zatoci.

Michat se das cimkoliv. Me to nevadi jen s vodou, ale s dzusem je to lepsi..

Kazdopadne doporucuju si to poradne nastudovat, neni to uplne mekka droga..
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CDR: spis ustat, ne? jednou jsem dal osm (a jeste snad nadvakrat) a zachvili sem zvracel a klepal se jak ratlik.
    CDR
    CDR --- ---
    AAHHWISEGUY: jj, je to docela pracný vypít
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam