• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    CDR
    CDR --- ---
    BRKODLAK: nevím jak je moc zkrizena tolerance mezi různými opiaty.
    Cose týče kodeinu, morfinu či heroinu, tak ačkoliv jsem se nikdy nedostal k regulérní závislosti, tak po 20 letech občasného užívání mám toleranci vysokou, dávky které jsem schopný ustát by jiné položil.
    Ale nemám srovnání s jiným kratomem.
    Jsem kratomovy nováček :)
    Tak když tak napíšu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CDR: taky si myslim. jestli chces, rad ti za poštovny poslu vzorky kratomu, který tady kolega vex určitě rád doporučí.
    CDR
    CDR --- ---
    VEX: může byt
    VEX
    VEX --- ---
    CDR: když jsi toho musel spapat tolik, tak to spíš vypovídá o kvalitě toho kratomu než o tom, že to má každý jinak imho
    CDR
    CDR --- ---
    AAHHWISEGUY: ani náznak nauzey, ani klepání. Příjemné "vrnění" - pocit příjemného tepla a klidu, míru. Ale samozřejmě, každý to má jinak.
    Mitragynin účinkuje na opiodní receptory v mozku. Jsem s opiáty ve styku přes dvacet let, nikdy jsem si nevybudoval fyzickou závislost, ale mám je rád.
    Počítám, že tím je daná tolerance na vyšší dávku, dávka kratomu, která je mi příjemná může u jiného budit zvracení atd.
    FORACE
    FORACE --- ---
    FLOW: tezko rict, kazdej kratom je jinej, kazdej clovek je jinej, a tolerance rychle roste.

ja sem na to kazdopadne hodne citlivej, takze me staci na spicku lzicky, aby to na me par hodin fungugovalo, a kdyz sem si dal skoro pulku cajovy, tak sem se nebyl schopnej zvednout z postele. A druhej den sem vzdy takovej preslej a bez energie. Trochu podobny kdyz zhulim par gramu silnyho skunku.

uzivam to 1-2x do mesice, nikdy sem si na tom zadnou toleranci neudelal. Uzivam to idealne den po party, s kocovinou to celkem zatoci.

Michat se das cimkoliv. Me to nevadi jen s vodou, ale s dzusem je to lepsi..

Kazdopadne doporucuju si to poradne nastudovat, neni to uplne mekka droga..
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CDR: spis ustat, ne? jednou jsem dal osm (a jeste snad nadvakrat) a zachvili sem zvracel a klepal se jak ratlik.
    CDR
    CDR --- ---
    AAHHWISEGUY: jj, je to docela pracný vypít
    FLOW
    FLOW --- ---
    FORACE: fakt? Od jakého množství? dnes večer to zkusim a uvidím.. mam tu od kamarada cca 4 čajové lžičky. můžu to smíchat s puerem?
    FORACE
    FORACE --- ---
    FLOW: kazdej ma sedativni ucinky od urcityho mnozstvi..
    FLOW
    FLOW --- ---
    CDR: On ten červený má spíše uklidňující účinky, nakopávající by měl bý zelený a bílý. takže jdu do zeleného :-)
    ja ty sedativní látky jako je opium apod. nemám moc ráda.. když jsem zkusila heroin, ležela jsem na posteli a jen čuměla, nic mě nebavio. pak už mě ta apatie začala srát a chtěla sem aby ten stav už skončil..
    takže červený neé :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CDR: 15-20g najednou?
    CDR
    CDR --- ---
    FLOW: kdekoliv. Na mě to třeba vybaflo třeba jako reklama od lord jerky na fb (jinak prodávají jerky a sušený plody).
    Objednal jsem si poprvé (červený), dorazilo.
    Nějaké příjemné příznaky ve smyslu stimulantu jsem v nízkých dávkách nezaznamenal.
    Ale když zbouchám 15 - 20 g, jsem nabuzený "opiátovým" stylem, můžu civět do pc do tří do rána, pak mám nekvalitní spánek s živými sny (velmi podobné jiným opiátům).
    Den poté je bez dojezdu, ale je velmi obtížné vstát, vstávám pak před dvanáctou (při aplikaci okolo osmé hodiny večer).
    Mám dost zkušeností z minulosti s heroinem a morfinem, u těch mám cosi jako dojezd až do večera a především problém v podobě střevních křečí.
    U kratomu tyto křeče nemám, ale (nevím, o jaký se jedná mechanizmus) mám světlé výkaly stejně jako u heroinu, nevím, jestli to je věc osobní, nebo nějaká rozšířenější (něco skrze vylučování bilirubinu, který v normálním stavu barví stolci do hněda).
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já jsem psýčkař, náhodou jsem sem zavítal po delší době a zrovna mám všechny druhy skladem a čerstvý, ale reklamu si už dlouho žádnou veřejně nedělám z několika důvodů, takže odkaz veřejně posílat nebudu :-)
    Důvody: jestli nedojde k nějaký rozumný regulaci, tak Kratom vyškrtnu z e-shopu, protože mě nebaví jak je ta scéna už velká a jak moc se Kratom zneužívá. Schválně proto ani nikde Kratom veřejně nepromuju, už je to moc módní a scéna jde do hajzlu a s nostalgií a slzou v oku vzpomínám na časy, kdy jsem neznal jedinýho člověka, co by kratom znal. Aktuálně to na regualci vypadá, přeju si aby se musely psát na e-shop rizika, rozumný dávkování, omezení do 18 let a žádný marketingový lži typu že to je návykový jen jako kafe, nebo obří dávkování, aby se vydělalo.
    Jsem pro dostupnost rostlin a látek, ale naprosto zásadní je informovat kupujícího o všem, hlavně co se týká rizik, mechanismu účinku (opiod) atd. K regulaci by snad mělo dojít asi příští rok, pokud k tomu nedojde nějak včas, asi vyhodím Kratom z e-shopu a budu dávat prostor jen ostatním rostlinám, které se takto masově nezneužívají a u nichž není takový riziko k zneužití/ zneuctění.
    Kdybych chtěl vydělávat, mám e-shop jen s kratomem a na ostatní bylinky kašlu, ušetřím si tuny práce a starostí a vydělám o hodně víc peněz. Ale jdu spíš složitou cestou být komplexní, mít rostliny u kterých mě ta scéna neznepokojuje, i když to stojí hodně úsilí mít přes 100 rostlinných produktů, které vyžadují spoustu času a práce.
    Kdyžtak budu na Letní Zvěři či Roztoč festu (Roztoč není primárně psýčko, ale darkprog tam zahraju, i když se ještě víc těšim na set na firespacu), tak kdyby se tam někdo z vás tady chystal, ozvěte se a dáme pokec :-)
    FLOW
    FLOW --- ---
    Zdravím psýčkaře i nepsýčkaře :-D
    Kde můžu kratom koupit?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK:
    Neškodná limonádička-dával jsem měsíce rance, hlavně White Maeng Da a jednoho dne jsem se tak nějak samovolně rozhodnul že ta příšerně hnusná chut se prostě nedá. "Abstinenční příznaky" bych přirovnal k něčemu jako když po záchvatu lití hektolitrů kafe denně vysadim ale slabší a při vidině požití Kratomu se mi zvedá kufr ještě tedka :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jinak nevím jaky je tu zastoupení psyckaru, ale chystam se patek-nedele na Sunrice v Lipové lázní. Vzhledem ke kazdorocnimu zajmu, beru nějaký užší výběr sebou. Pokud by nekdo vedel predem. ze chce konkrétní množství konkrétního druhu, ať napíše zprávu do čtvrtka.
    Ozvěte se klidně i na ochutnávku a seznámení.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEODORT: hele kdyz se zacal řešit zákaz, tak normálně reklamy ve stylu: zásob se dokud to jde apod.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRONEMA: pravdepodobne jak rikas, ode me to byl jen pokus o vtipek. i kdyz na druhou stranu, s tim jaky znam lidi, celkem ze zivota..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neprodaval nic, asi jenom cetl neco nepresnyho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam