INK_FLO: mě tam chtěli na rozhovor, asi jakoze na ukázku "jak to může dopadnout". Nakonec jsem odmítl, asi hlavně kvůli tomu, že jsem imho extrémní pripad (kdy za ujetí si na kratomu "muze" nebo teď už spíš "mohlo" moje osobnostní zavislostni nastaveni) a nechci prostě kurvit kratomu pověst, kor ve světě, kde se vesele prodava věc jako chlast. Mě ta ostrakizace všeho jinyho než je chlast fakt strašně sere. Ten redaktor zněl chvilema pricetne, jakoze to chápe, ale pak zas mudroval že "můžou si to kupovat i děti" a "startovní droga", no - což je za mě taky k diskuzi/demence - osobně budu radši když si puberťák svoji rebelii a touhu experimentovat ukojí koupí kratomu než aby si stejně sehnal bokem něco jinyho - což sem se redaktorovi taky snažil vysvětlit a sondoval, jeslti by mi třeba nedal prostor říct i naky názory, ale holt nejsem odborník no, jsem jen (byvaly) uživatel))
Tak sem zvedavej co z toho nakonec vzniklo, měl tam prý být aspoň např. Voboril a zmínit naky rozumny věci.. bhzl na to teď nemrknu a jsem na dovo.. nějak zminoval prave i to že co vyzjistil tak diskuzi hodně kurvej ty provozovatelé automatů, který nekoukaj nalevo napravo..
Bohužel to vypadá že ten chystaný postup, že se vytvoří naka zvláštní etnobotanic skupina latek, holt neklapne.. já si říkal ze je to moc příčetný.. nknc asi holt klasika, MZ by se s tím muselo moc vymýšlet, radši to prostě zakážou, nic jinyho neumej//
(Pardon esi to v těch odkazech a 168 vsechno je, jen jsme chtel rychle napsat postřeh nakej..)