• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    MESKALINE: vim na cem jsem, u kratomu mi to staci odmerit od oka. pouzivam takovou mensi cajovou lzicku. a mene je vice, jak v mnozstvi, tak frekvenci. ;) .
    a vete zvolaci slusi otaznik. howgh
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    To nemáte gramovou váhu, aby jste nemuseli řešit kolik g má čajové lžička. Případně prostě věděli, na čem jste :).
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: ja mel 4g, hodne vrchovata by mohla mit tech 7g. s chuti nemam problemy, staci protrepat s cca 80ml vody. bez promichani s vodou, nasucho, je to dost tricky, vdechnout nic moc.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: není lžička jako lžička, že...ale někdo tady nedávno psal že vrchovatá může mít i 7g. Ideální je si to odvážit.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, jestli čajová lžička je fakt kolem 7g, tak to jsem hodně přesolil včera. A to mě to ještě neuspokojilo tak, jak jsem čekal a zažil dřív. Tak pokud to dáš do kapsle tak asi ok, ale denně to pít si nedovedu představit. Dobrý, už končím sóločet.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: proc, to je cca 10 cajovych lzicek.
    //trosku zacinam litovat, ze jsem se podelil o informaci ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, to si musí strkat do řiti snad
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: americky folkpunks substituujici herak cca 40g denne, co si pamatuju z FB for.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: někdy to tedy zkusím jinak.. teď se mě svírá žaludek, jen co to vzpomenu... (Ačkoliv je zajímavé, že ikdyz ta probdělá noc se zavřenýma očima měla úplně ten stejnej lucidní systém, jak nějaký silný stimulant po kterém nejde usnout, neobjevila se mi minimální schiza -prostě jsem to tak bral. ale jako že bych si to úplně užíval to taky ne (. A odpoledne jsem si to s malou užil jak snad nikdy zatím))
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: Produktivita, kreativita na praci a psani atd, flow ve vecech typu hudba, zonglovani, DJing, na sporty pecka ale nepouzivam to pravidelne pac mam rad svy hladiny testosteronu a nechci to hrotit a chci si uzivat veci co mam rad i bez toho a ne bejt zavislej, proste respekt k sobe a k rostline :-) ale na sporty typu silovy cviceni, mma a surf a kardio veci je to v malym fajn ale jakmile si clovek zvykne tak je to past, na zonglovani a DJing mega :-) a dobra berlicka kdyz je hodne prace, ale pro hodne lidi taky past..
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: jasan, já ti věřím a já hlavně nejsem nějakej kratom user... Ale co ti to teda v tvé praxi dělá? Prostě máš lepší den - zkrátím-li to...?

Imho ti, co tím substituují opium,fentanyl... Ti asi nakládají víc? Nebo?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: Zeru kratom 14. rok a gram mi funguje, mene je vice, cim vic tim mas akorat vic opiatovej a utlumenej stav a toleranci a rozesrany receptory, ja chci produktivitu bez zavislosti a uzivat si to dlouhodobe, takze jedu malo disciplinovane a s pauzama :-) dlouho jsem jel 1,5 g jednou nebo dvakrat za den, treba 2 x max 3 x tydne a pravidelny pauzy tyden casty, ted jsem najel na gram rano, gram odpo a pripadne gram podvecer max. Dneska mam kratom den a tuny prace takze gram rano, 0,7 odpo a ted si dam 1,3 pac budu makat do noci a brzo mesic pauza :-) a pohoda..
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: a co ti ten gram dělá? To je snad ještě před hranicí thresholdu. :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: dobrá práce:) v dřívější době jsi jel denně někdy???
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    nooo. ja kdyz chci fakt usnout tak si dam klidne i 12.. :D
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: chceš něco vědět? Poblil jsem se ráz na to , co jsem si teď od tebe přečetl, že se divíš, že jsem se nepoblil . Psychika je zajímavá.

BBAN4N: no, už jsem si to dávkování moc nepamatoval a pyšnil jsem se tím, že si něco nebudu hledat jak puberťák.. tak mě to vytrestalo. Každopádně jsem věděl, že k dosažení sedace je toho potřeba trochu hromada. Díky za tip. :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: Ty seš dobré blázen, to je strašně moc...se divím, že ses nepoblil.
    Jedna kávová lžička má i 7gramů...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: No, to je dost velka kopice kratomu a navic na noc, staci mi dat jen trosku kratomu (treba gram) moc pozde odpoledne, nebo nedej boze vecer a uz to citim na spanku. Kdyz mam kratomovej den, poslu gram hned rano nalacno a hodne vody a pak druhej dostatecne vytravenej odpoledne. Pripadne treti vcas :-) fakt nemam rad ten pocit kdyz nemuzu poradne usnout a jsem na hranici bdeni a spanku - a vyhybam se tomu.. To je dobry maximalne obcas na experimenty s lucidnim snenim, ale ne na fresh pocit rano :D
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Omg, po roce jsem dostal chuť na kratom. (Ok, pro zdejší asi divný :) ), tak jsem včera večer, když žena a malá usly, naložil jednu vrchovatou a jednu necelou polívkovou lžici. Hned jak jsem ucítil tu chuť, obrátil se mi pajšl a vzpomněl jsem si , proč se mi to nikdy nechce absolvovat. Nic méně dobrý, vypito.. hurá zpátky do postele těšit se na chill. Tyjo trvalo to dobrejch půl hodiny, kdy už jsem si říkal, že jsem dal snad málo a pak přišel prvotní nášlap. Jéééé... Fu-F to sice není, ale super.... hodinu jsem si tak lebedil a užíval si super hřejivý pocit... pak skončil film a já začal být malátný, tak si říkám, že to ještě zkusím nakopnout znovu... Po bytě jsem se pohyboval se značnými závratěmi a udělal si zhruba tu stejnou dávku. Tentokráte jsem se málem poblil a šel si znovu lehnout... nicméně se už nic nedělo a dostal jsem se do takové totálně vyřízené fáze, kdy jsem nemohl udržet oči a tělo bylo úplně dyzfunkční, ale nemohl jsem ani za hovno usnout. Do 5 do rána jsem jen tak bdil se zavřenými oči. Do toho jsem chytl nějakou šílenou alergickou reakci , či nevím co se stalo, ale co 4 minuty jse se musel někde drbat a do teď to nepřešlo. No trochu jsem to nejspíš nevychytal :D Dnešek bude zlej.
    VOP
    VOP --- ---
    VOP: bylo to vtipný, typek chtěl tu tašku zpátky, takže to tam začali nejdriv vykladat (a to jsem právě uviděl ty typický papirovoplastovy sakle největší velikosti), ale bylo toho tolik že to vzdali a šli vyložit kupujícímu rovnou do auta)).. pak tam prodavajici zustaval ještě dál na drinku a hustil spolustolujicimu všechna ta moudra jak je to skvělý ale musíš udržet dávky jednou za tři dny atdatd)
    VOP
    VOP --- ---
    :)) v kavárně kde jsem na čaji právě proběhlo předání obrovský nákupní tašky (velikost tak pulka modrý ikea tasky) kraťáku))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam