• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: dobrá práce:) v dřívější době jsi jel denně někdy???
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: chceš něco vědět? Poblil jsem se ráz na to , co jsem si teď od tebe přečetl, že se divíš, že jsem se nepoblil . Psychika je zajímavá.

BBAN4N: no, už jsem si to dávkování moc nepamatoval a pyšnil jsem se tím, že si něco nebudu hledat jak puberťák.. tak mě to vytrestalo. Každopádně jsem věděl, že k dosažení sedace je toho potřeba trochu hromada. Díky za tip. :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: Ty seš dobré blázen, to je strašně moc...se divím, že ses nepoblil.
    Jedna kávová lžička má i 7gramů...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: No, to je dost velka kopice kratomu a navic na noc, staci mi dat jen trosku kratomu (treba gram) moc pozde odpoledne, nebo nedej boze vecer a uz to citim na spanku. Kdyz mam kratomovej den, poslu gram hned rano nalacno a hodne vody a pak druhej dostatecne vytravenej odpoledne. Pripadne treti vcas :-) fakt nemam rad ten pocit kdyz nemuzu poradne usnout a jsem na hranici bdeni a spanku - a vyhybam se tomu.. To je dobry maximalne obcas na experimenty s lucidnim snenim, ale ne na fresh pocit rano :D
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Omg, po roce jsem dostal chuť na kratom. (Ok, pro zdejší asi divný :) ), tak jsem včera večer, když žena a malá usly, naložil jednu vrchovatou a jednu necelou polívkovou lžici. Hned jak jsem ucítil tu chuť, obrátil se mi pajšl a vzpomněl jsem si , proč se mi to nikdy nechce absolvovat. Nic méně dobrý, vypito.. hurá zpátky do postele těšit se na chill. Tyjo trvalo to dobrejch půl hodiny, kdy už jsem si říkal, že jsem dal snad málo a pak přišel prvotní nášlap. Jéééé... Fu-F to sice není, ale super.... hodinu jsem si tak lebedil a užíval si super hřejivý pocit... pak skončil film a já začal být malátný, tak si říkám, že to ještě zkusím nakopnout znovu... Po bytě jsem se pohyboval se značnými závratěmi a udělal si zhruba tu stejnou dávku. Tentokráte jsem se málem poblil a šel si znovu lehnout... nicméně se už nic nedělo a dostal jsem se do takové totálně vyřízené fáze, kdy jsem nemohl udržet oči a tělo bylo úplně dyzfunkční, ale nemohl jsem ani za hovno usnout. Do 5 do rána jsem jen tak bdil se zavřenými oči. Do toho jsem chytl nějakou šílenou alergickou reakci , či nevím co se stalo, ale co 4 minuty jse se musel někde drbat a do teď to nepřešlo. No trochu jsem to nejspíš nevychytal :D Dnešek bude zlej.
    VOP
    VOP --- ---
    VOP: bylo to vtipný, typek chtěl tu tašku zpátky, takže to tam začali nejdriv vykladat (a to jsem právě uviděl ty typický papirovoplastovy sakle největší velikosti), ale bylo toho tolik že to vzdali a šli vyložit kupujícímu rovnou do auta)).. pak tam prodavajici zustaval ještě dál na drinku a hustil spolustolujicimu všechna ta moudra jak je to skvělý ale musíš udržet dávky jednou za tři dny atdatd)
    VOP
    VOP --- ---
    :)) v kavárně kde jsem na čaji právě proběhlo předání obrovský nákupní tašky (velikost tak pulka modrý ikea tasky) kraťáku))
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Vypadá to dost bledě...nevím jestli tomu petice pomůže, už jednu jsem podepisoval..prodejci se podle mým poznatků snaží momentálně zbavovat většího množství. Ale podepsal jsem znova.
    Kratom: Naše volba, naše právo, náš život - Petice.com
    https://www.petice.com/regulace-kratomu?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    chtel by se nekdo připojit k objednávce? (zn.zvyhodnena cena) kdyztak pm
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    BRKODLAK: Taky mám s herbal store a jejich kratomem špatné zkušenosti
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PULNOC: herbal store prodava sracky, kratom od nich jsem musel hodit do koše.btw kapslovany kratom si nikdo rozumnej neda do nabidky, protoze by si pak nekdo mohl myslet, ze by ten suvenyr nacpanej v kapslich mohl byt urcenej ke konzumaci a za to může prodejce schytat likvidacni pokutu.
    doporučuju si koupit kratom od nekoho, kdo objednává přímo z Indonésie (já, id banan, kdokoliv kdo to dela spis kvuli veci samotne nez penezum) a nakapslovat si sam
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PULNOC: mel by byt stejny jako pred pěti lety.
    CDR
    CDR --- ---
    PULNOC: napiš sz správci skupiny, poradí ti .)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Druhý dotaz, neorientuji se v dnešní kratom scéně v ČR, akorát je vidět, že explodovala. Těch prodejců je tolik že se v tom nelze vyznat.

Můžete mi dát doporučení? Ideální formát by byly kapsle. Vypadá to, že Herbal Store, kde jsem nakupovala před lety, kapslovaný kratom nevede.

Dík.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Mám kratom ve formě prášku, neotevřené balení, kterému je tak, řekněme, 5 let :)

Myslíte, že to bude k něčemu, nebo spíš patří do koše?
    JARDITH
    JARDITH --- ---
    Zdar, probíral se tu mitraphylline, resp. má tu někdo delší zkušenosti odbočkou kratomu mitragynou hirsutou? Čistě jen totok bez domixovávání jiných krás….
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    XCIDER: asi budeš znát ale mě vyhovuje jak to má zpracovány tenhle týpek... On mě vlastně na kratak navedl experimentoval jsem s racetamem a u něj v tom listu látek jsem našel Kratom a myslel jsem si že je to u nás ilegal a pak jsem jednou šel do cbd shopu a tam to viděl prodávat a bylo .......

Nootropics Expert | The Authority on Nootropic Supplements
    https://nootropicsexpert.com/
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Hoši hlásím úspěch vitamin B save my life !!!! Už jsem jen na ranim a poobedovym krataku. A ještě můj postřeh po každém snížení trvá cca 3 dny než si to sedne a člověk je pak v pohodě.... Na konec měsíce mám z práce zaplacený welness víkend tak tam to vysadim úplně a vrátím se jen k nootropikum ty jsou návykové jen psychicky :)))))
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    INK_FLO: vypada to zajimave, ale tyhle podcasty jsou strasne zdlouhavy. nema to nekde ve forme clanku? Strasne me nebavi 2 hodiny poslouchat neco, co bych mel precteny za 30 minut, tak moc, ze to nikdy nevydrzim, otevru si u toho nejakou dalsi stranku a za chvili to prestanu vnimat :)
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    INK_FLO: ok! Diky za info, super.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    "podporuje tvorbu dopaminu" je tedy přesněji spíš "podporuje vylučování a následné vyčerpání dopaminu", což je fakticky něco dost jiného, spíš opačného :-)...pozor na ty jemné nuance v chápání toho, co jak a proč funguje či nefunguje

btw. na 01:22:20 mluví o yerba maté, který podle pár studií (je prý ale ještě třeba počkat na rozsáhlejší data) působí neuroprotektivně na dopaminový receptory
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam