• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    VYHULENY_UFO: Co se mne tyce tak by stacil ten hypnogen, akorat je silne navykovej. Trittico ne.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BOTA01: Cesta tam je OK, protože tady je to legál. Cesta zpátky je složitější. Nakapsluj si něco na cestu a dej to do nějaké legit supplement dózy, mělo by to být OK.

Ale už jsem párkrát díky dovolené kvitnul, takže i to je cesta:-))
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    VYHULENY_UFO: Ma to vedlejsi ucinek ospalost a ta nastupuje hned. Proto se taky predepisuje insomniakum.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BOTA01: přesně jestli tam nejedes makat nabal si magnesium rozpustné v ústech to je nejlepší kdyby přišli křeče a bolesti ..... Já jsem teď 3den konečně normální ale ty dva dny byli dlouhý jako 14 dní...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BOTA01: Dej si to jako test jestli to zvladas bez toho a podle vysledku uprav dovkovani. Zavislost respektive jeji odbourani je peknej hnus.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    BRUTOL: Ja jedu ted do Londyna na 4 dny a v UK je kratom zabanovanej. Beru v praci 6g rozfazovane po 2g pres den - delam v hospode14-15hod. Neprijde mi to moc, ale uz jsem na to dost zvyklej. Tak jsem zvedavej jestli to dam bez toho, nebo zkusim neco propasovat.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VYHULENY_UFO: to sice je určitě lepší pro lidi kteří mají dlouhodobé problémy se serotoninem nebo větší deprese... Ale mám to odzkoušené cca 10 krát jsem to dal už v různých částech života .... Jednorázove tě to hned uklidní a pomůže usnout hlavně výhoda je že to rozproudí krev a je ti teplo a kdo čte příbalový leták zjistí že hrozí i nebezpečí nekončící erekce:) právě kvůli tomu že zahřeje a rozproudí krev....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Tak skupina je soukromá aby byla bezpečná kdo by měl zájem se přidat pište SZ. A mám teda kilo nekvalitních kratomu a rád to třeba i po částech věnuju někomu kdo by chtěl zkusit přestat. A můžu přidat i prášky tritico na vlastní nebezpečí včera jsem si dal čtvrtku pro jistotu večer ....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BRUTOL: Ja myslim ze i pro nas, ktery do toho tak nepadaj je dobry si obcas pripomenout, ze musime opatrne.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Sory že jsem to tady tak zaspamoval :) jsem zvyklej bejt na nyxu za kokota ale pomohlo mi to se udržet ... Až na to budu mít sílu tak zalozim zvlášť diskusi pro lidi co uklouzli jako já a pomůže jim slyšet že někdo trpí stejně jako oni....
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Pomalu bych tu přejmenoval : Kratom, jak ztohoven;))
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    ráno bylo děsný ale ted je mi už mnohem lepe jen je mi zima a jdu si dat brko myslím že ted ty fyzicky příznaky jestli nepůjdou nahoru tak to bude v pohodě a zvládnu to ... jen psychicky vydržet ... kdyžtak pak mužu nabídnout srackovej kratom kdyby někdo chtěl s tim odvykat fakt je to jako placebo a spis sem si to nejhorší uz protrpěl oblblej tim že jsem si něco jakože dal ale přitom to vlastně nefungovalo a bylo mi jen lehce lepe ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRUTOL: Ganja.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    WTK: jo ten sem dával včera takovej ten novej gelatinovej .... Ale jak říkám teď už je to tak že ty bolesti nejsou takovy že když to nějak neposeru že to už dám ..... Ale znám se :)))
    WTK
    WTK --- ---
    BRUTOL: zkousels ibuprofen? by se snad ani nemeli brat spolu, ale jako kratkodoba nahrada pri vysazeni docela funguje
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    A další dotaz pro ty co to už dokázali vysadit na nulu co jim konkrétně pomohlo. Já před začátkem užívání kratomu jsem lehce cvičil dělal studený sprchy žral rybí oleje a všechny tyhle naturální věci pro zdraví životni styl tak se k tomu chci aspoň trochu vrátit protože jak mě kratom na začátku dělal chvíli lepším a motivovanejsim člověkem ke konci už to bylo naopak a stal se ze mě lenoch opruzenej :)))) kterej se i nerad baví s lidma bez toho aby v sobě měl aspoň pár g nějakýho kraťoše...
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Díky příspěvku od Tommy jsem sebral zase sílu zkusit vyskočit a jsem taky už jen 2-3 g ale já snižoval pořád jen sem měl vždy noční v práci nebo nějaký vecirek a zas sem vystřelil ..... Takže delší dobu jedu ty odmerky od GymBeam a teď jsem teda na těch nejmenších včera jen 4 což by mělo být nějak lehce kolem 3g. Ale měl jsem to štěstí že jsem sehnal kratom z výprodeje a ta kvalita je úplně špatná takže na to přestáváni je to super !!!! Koupil jsem kilo za litr od e-shop Adam Krupa nějaký kratom baron z Facebooku co žije přímo někde v ty zemi a posílá to sem ..... Vím že si za to můžu sám svoji extrémne závislostní povahou nedokážu nic dělat jen na půl plynu. Ale teď opravdu mám pocit že to zvládnu. Teď mám 4 dny volno tak to zkusím zejtra rovnou na nulu protože včera mě to osvítilo a stejně mi bude muset být někdy špatně abych to dokázal. Nejvíc na ty bolesti a křeče mi pomohlo magnesium rozpustné v ústech a mám to štěstí že mám v práci přístup k lékům tak jsem si vzal pro jistotu k sobě jedno tritico kdybych nemohl usnout ale ještě jsem ho nepoužil protože si večer dám velkýho jointa vždycky...

Můj plán je vysadit na 6 týdnů a pak až se rozhodnout jestli to dokážu třeba jednou za čas ovládat nebo to radši neriskovat a vrátit se zpátky k slabším nootropiks.

Spíš mě zajímá jaké procento z uživatelů kratomu si prošlo závislosti a pak zvládnou dávat jen trochu občas. Nebo kolik lidí kteří měli to štěstí že byli varování dopředu nebo přesně znali povahu té látky to kontroluje a zvládá bez problémů.

Já než koupil ty odmerky tak jsem jel taky mega dardy lžičkou že to nešlo ani rozmíchat. Myslím že ty odmerky jsou první krok k tomu vysadit nebo aspoň rozumné snížit.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: pravda, nejlepší kratomy co jsem kdy měl. chuť, vůně, účinek... top
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: za 5 let objednavani od jedne firmy jsou nazvy stabilní. verim ze mi to tu rad leckdo potvrdi.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: já osobně nevěřím žádným prodejcům .... Když si od stejné značky vemu stejný druh vždycky mi přijde něco co vypadá úplně jinak:)))) ( kratom power, kratom world) asi zkusím nějakého podomniho prodejce zase...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam