Odhodlal jsem se k velkymu kroku - snizeni davek, a vicemene preruseni uzivani kratomu.. z cca 25G denne jsem na 2-4G.. Nejhorsi stavy, slzeni, chronickou unavu, bolest kloubu a svalu, skubani v nohou.. bolest hlavy.. vetsinu z toho mam za sebou.. ( jsou to cca 4-5 dni co jsem zacal z 25 na 8, pak 4 a ted 2 ) a uz se mi zda ze jsem z toho jednou nohou venku.. budu par dni jeste fungovat na tech 2G pred spanim - ale jinak mi zacina byt dobre. To nekolikadeni snizovani davek, a sten stav kdy telo nedostava to na co bylo zvyknuty byl teda docela mazec.. fakt jsem myslel ze to nedam.. ale je imho dobre ze jsem si to prozil, aspon k tomu budu mit vetsi respekt do budoucna. Myslim ze by si tim mel projit kazdy uzivatel ( v nejaky fazi uzivani ) protoze jinak si k ty latce nikdy nevybuduje respekt a to uvedomeni jakou silu to ma..
obcas jsem si tady v nejhorsich bolestech projizdel posty o "cold turkey" a docela mi to pomohlo, tak snad i tohle nekoho motivuje k tomu vratit si kontrolu do vlastnich rukou.
jo a taky jsem objevil zajimavy video o tom jak Kratom popisuje Jou Rogan - je tam toho vic, on sam to bere v kapslich pred cvicenim.
Joe Rogan | Kratom Gets You High!!https://youtu.be/ZFjpBvbGbGohowgh.