Tak to ti upřímně gratuluju. Lepší je mít podle mě hodně vysoký libido a testosteron, kdy chápu že to má taky svoje mínusy, ale máš prostě nadbytek energie, kterej můžeš nějak vybít (a žrát kratom) než mít nízkej testosteron a libido a s tím spojený negativa a tu energii postrádat :-)
Já určitě cítím po Kratomu menší chuť na sex a sníženou citlivost a i to je jeden z důvodů, proč ho beru málo a ne pořád. Když dám málo a je po pár hodinách sex tak ok, člověk víc vydrží, ale jinak si myslím že se komunita shodne na tom, že nadužívání kratomu může mít fatální důsledky na libido a testosteron.
Proto se vracíme zpět k harm reduction a to je dávat málo kratomu, jen občas a pauzy. Jinak neustálou konzumací kratom potlačujete tvorbu testosteronu + navíc opioid působí znecitlivění.
Pak samozřejmě co se týče testosteronu je základ spánek, cvičení, nestresovat se, strava. Mě hluboce zajímají rostliny s pozitivním vlivem na testosteron, obecně a i hodně kvůli sportu, v zimě bych se rád dokopal konečně napsat nějakej ucelenej e-book :-)