• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

    co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    XARGH: pro mě to je srovnatelný problém .... Peklo určuje výše dávek, frekvence a délka užívání u obojího ... Tady to byl pokus o vtip :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    BRUTOL: To je IMHO trosku prehnany. uzival jsem Phenibut rekreacne docela hodne (ale vzdy cca < 1g) a nic straslivyho se nedelo. teda krom znacne nezodpovednosti v silnicnim provozu (na kole) - samo jsem prestal jezdit, jak jsem si to uvedomil.
    poucte me, jaky horror jsem minul.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: znám, ale ne dík, to už je moc.. a stačí mi závislosti, co už mám.. nepotřebuju jich pět
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: to je fakt. horsi nez opi zavislost uz jsou jen gaba receptory, vzhuru do toho (ne)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: zkus Phenibut... tam kde Kratom konci Phenibut začíná :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    SDN33: Mě je potom blbě od žaludlu fakt kekel z brekel.
    Bavil mě začátek asi půl hodinka a pak je to pro mě peklo :(
    A to jsem zkusil x vzorků. Mé kámoše to baví.
    Mě je fakt zle, achjo. 😀
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jako pro mě to je past. Neznám nic jinýho, po čem bych dokázal být empatický, trpělivý, upovídaný a klidný + ale to vše v nějakém rozumném mixu, kterej třeba někteří lidé s jinou povahou mají úplně běžně.. Jako já si to kolikrát dám fakt i kvůli okolí. :D
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: Nemám, jen jsem napsal, co jsem mě napadlo jako první. Sorry
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: jestli máš jinej zaručenej top fígl jak být srdečný na rodinných setkáních odpovídajíc na otázky: jak se máš a co je nového, jsem jedno ucho
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: vysrat se na to ;))
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Blé. Teď mi dovezl dýloš bílej a poprvé fuj. Je v tom něco štiplavého, fakt něco navíc k té klasické odporné chuti -taková čpivá štíplavost. Zažili jste to někdy? Je pravda, že před tím jsem měl zlatej, což bylo jak kakao. Tak možná nezvyk. Ale nevím...Někdo nápad? :)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    Doporučil by jste mi někdo nějaký aktuálně kvalitní e-shop na kratom, eventuelně i konktrétní typ? Hledám spíš opioidní účinky. Kdysi jsem zkoušel něco z herbalstoru a stálo to uplně za hovno. Je fakt teda,že jsem si tím tenkrát zkoušel substituovat herák po několikaměsíční konzumaci, ale stejně jsem čekal víc. Bud to nic nedělalo a když jsem si toho naložil hromadu, tak mi bylo jenom brutálně blbě :)
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    SDN33: Tak jsme radi, ze vime jak to mas. Na to se kolega asi neptal..
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MOJMA: ten tvůj feeling budeš mít stejně max nějakej týden, než si na to tělo zvykne a po feelingu zbyde jen hlad
    SDN33
    SDN33 --- ---
    To bude strašná sranda až ústavy začnou řešit kombinovanou závislost kratom a alkohol. Ta regulace IMHO znamená, že si kratom objednám třeba i na baru?
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Ahoj, rád bych s někým pořešil dodávku kratomu RED BALI, pokud by to bylo kvalitní. Nechce se mi pořád zkoušet nějaký eshopy a story, kde je ta kvalita furt podivná. Nejdřív bych rád koupil 25g jako test a pokud by mi to vyhovovalo, tak potom třeba 0,5 kg dle ceny ... Potřebuju aby to mělo ten xtc/kodein feeling. Beru malý množství, tak 3 x 1,5g/den. Kdyžtak pošta, díky.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Odvedle.

    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STICKYGREEN:
    Nevim o věci která se víc démonizuje než Heroin (snad kromě čichání rozpouštědel). Jen tak pro pořádek podotýkám že v experimentálním období hluboko v 90s asi dvakrát plech a nikterak mne to neoslovilo.
    Columbia Professor Carl Hart Uses Heroin, Says We Must Legalize Drugs
    https://www.insider.com/columbia-professor-carl-hart-legalize-drugs-heroin-for-grown-ups-2021-2
    Třeba tady pán nevypadá zrovna moc impotentně, ty máš zdravý potomstvo a Burroughs popisoval po vysazení a přetrpění nejhoršího velice živý sny, poluce a Morning Woods u důchodců (!!!) co v tom lítali dlouhý roky takže odvážně tvrdim že s Kratomem to nejen nebude jiný ale dokonce signifikantně lepší. BTW déletrvající impotenci u řady uživatelů Heroinu se vůbec nedivim protože nedostatek živin, kvalitního spánku, IV způsob aplikace kterej musí bejt úplně skvělej pro oběh, mnoho klepání se do toužebně očekávaného příchodu vendora a kdovíjaký sajrajty kterejma se to ředí by patrně na roky vyřadily i Siffrediho v jeho prime . Možno porovnat třeba s konzumenty Kratomu ála "Kratom od MMA Pepy je Super" co jsou pětkrát tejdně v gymu případně je sport živí :D
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BLESK808: tyrosine, phenylalanin, vitamíny B, magnesium, l-tryptofan, smecta na sračku, zelený čaje, studený sprchy a cvičit .... 5 dní dovolenou a pak tak měsíc mě nic nebavilo to je to nejtěžší na tom asi znovu si zdrave vybalancovat dopamin a najít si energii na to co jsi s kratomem zvládal a nenakládat si na sebe moc věcí na začátku....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam