• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    MATT
    MATT --- ---
    Kamoš vyprávěl, že mu někdo dal pokouřit kratom z vape penu, ale co jsem v rychlosti googlil, tak mi přijde, jestli to spíš nebylo HHC z "kratom shopu". Můžete mi moji domněnku potvrdit či vyvrátit?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    RSZ: Dneska zrovna resime toto tema na FB v e-shop skupine. Ze si lidi nechodi pro dobirky. Me samotnyho tohle fakt sere (mam e-shop) , ze si lidi neco objednaji jen kvuli dopaminu z nakupu a nedojdou proto a pak maj dementni vymluvu. Tim chci rict, ze platba predem nevypovida tolik o tom, zda je e-shop duveryhodnej :-) Zaroven chapu jak uvazuje zakaznik, kor kdyz jde o prvni nakup 😉
    RSZ
    RSZ --- ---
    Platba jen předem, je to ok eshop?
    XARGH
    XARGH --- ---
    WTK: fér nabídka 😉

    Nesloží se pár Pražských idecek?
    Hlaste se v poště do 10.
    WTK
    WTK --- ---
    STICKYGREEN: jj super green tam maji asi nejlepsi
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    WTK: Doporučuji Super Green nebo Green Spirit
    WTK
    WTK --- ---
    prej ze nejlepsikratom.cz slavi treti vyroci a tak mezi 8-10.12. davaj akci na vsechny kilovy baleni za 1490
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Kecam vlastně dva:)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Všem co si dokážou dát něco z těchto látek jen občas strašně závidim :) phenibut mi jeden měsíc pomohl od kratomu ale po měsíci ...... Delší dobu se zabývám závislosti na kratomu a můžu říct že jsem zatím potkal jen jednoho člověka který se dokázal z krataku dostat na dobro po 5 letech neúspěšných pokusu vyabstinoval v léčebně.... Jinak k tomu fenibutu jestli s tím někdo chce experimentovat bych doporučil si najít nějaký videa z YouTube kde jsou lidi co se dostali na X gramů a musejí snižovat po malinkých částech....
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    tyjo přítelkyně si na to taky stěžuje na tinnitus po kafi. je něco, co ti na to pomáhá, kromě toho nepít kafe? :-)
    dělá ti to veškerej kofein, i v matéčku, wayuse, guarana, kola ořech?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    Phenibut je fajn, ale z bezpecnostnich duvodu si ho davam max 3-4x do roka. Ale prijde mi, ze ta euforie je i po letech +- stejna, na rozdil od kratomu, kde pri podobny frekvenci uzivani mi prislo, ze oproti prvnim par davkam je to jen odlesk toho prvotniho rause. Pricitam to rozdilny dynamice adaptace GABA vs. opioidnich receptoru, ale samozrejme to muze byt jen moje domnenka...
    XARGH
    XARGH --- ---
    ze sis nasadil nejakou "lat`ku" co chces prodavat a co uz ne, toho si cenim (i jen tak, bez nejakeho pitvani onech duvodu. :) )
    kofein nemuzu vubec (peklo na tinnitus) ale K. na to neva, takze je to o frekvenci a mnozstvi (nektery lidi jsou posuci a prehanej ;) . ale to je u vseho). na dopaminove fronte je to docela ucinny budic. nic jineho tak instantniho a legalniho :-/ jako kofein si proste nedopreju. a na kofeinu stoji nase civilizace, ze jo :D
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já phenibut miluju, ale dávám si ho jen občas. V průměru jednou za dva týdny, teď je to pár týdnů co jsem měl naposled. Návykovost tam určitě je, ale já s tím nemám problém.
    Většinou dávám v sobotu ráno, dám si max. 1 g, tak hoďku na to kafe, má dobrou synergii s kofeinem. Důležitý je dát ho nalačno a pár hodin nejíst. Většinou se rád na něm věnuju kreativním věcem, třeba něco dělat na e-shopu, DJing, hudba zní skvěle, žonglování cvičení atd. Ve festivalový sezóně je to fajn věc na hraní a socializaci. No a jak to jede přes GABA a dopamin, tak sex je na tom dobrej no :-)
    Pokud máte problém s kratomem a závislostma obecně, nežerte to!

    Vzhledem k tomu jak má kratom komunita problém se závislostma tak nevím zda to sem vůbec psát :-)
    Každopádně v první půlce roku jsem přestal prodávat na mým e-shopu kratom kvůli tomu jak ho lidi zneužívaj a kvůli návykovýmu potenciálu. A to jsem strávil kvanta hodin edukací veřejnosti o rizicích a těšil se na regulaci, ale seru na to, není to moje cesta a chci jet jen vysoký vibrace :-) Pak asi nahodím nějaký moje bláboly, jakože 15 let zkušenosti s kratomem a proč si myslim, s nadsázkou, že kratom kultura je součástí opioidový krize :-)
    Ale kratom miluju, akorát ho prostě nechci prodávat, ačkoliv je to nejpopulárnější rostlina s nejvyšší marží.
    XARGH
    XARGH --- ---
    XARGH:
    "Dependency and withdrawal
    Tolerance to phenibut easily develops with repeated use leading to dependency.[7][needs update] Withdrawal symptoms may occur upon discontinuation, and, in recreational users taking high doses, have been reported to include severe rebound anxiety, insomnia, anger, irritability, agitation, visual and auditory hallucinations, and acute psychosis.[3]"
    XARGH
    XARGH --- ---
    BRUTOL: no ja jel vetsinou kombo 2-3g zeleneho K (doda energii) + 0,3-1g P (odstrani zabrany)
    kvuli zkusenostem z kola jsem z kombem prestal :DD
    hlidal jsem si, abych to nedaval moc casto viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Fenibut
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    XARGH: pro mě to je srovnatelný problém .... Peklo určuje výše dávek, frekvence a délka užívání u obojího ... Tady to byl pokus o vtip :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    BRUTOL: To je IMHO trosku prehnany. uzival jsem Phenibut rekreacne docela hodne (ale vzdy cca < 1g) a nic straslivyho se nedelo. teda krom znacne nezodpovednosti v silnicnim provozu (na kole) - samo jsem prestal jezdit, jak jsem si to uvedomil.
    poucte me, jaky horror jsem minul.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: znám, ale ne dík, to už je moc.. a stačí mi závislosti, co už mám.. nepotřebuju jich pět
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: to je fakt. horsi nez opi zavislost uz jsou jen gaba receptory, vzhuru do toho (ne)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: zkus Phenibut... tam kde Kratom konci Phenibut začíná :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam