MARTYZAN:
Tak to máš s dalšími pokud dobře počítám osmi palečky IMO vcelku problém s vyhodnocením informací v psanym textu . Anebo se vzhledem k věkovému průměru na Nyxu příliš pohybuješ v rodičovské realitě lidí z roku 1970 . Tedy to trošku rozeberu :
Ufon se tu u něj dost nezvykle děsil nad ohroženými dětmi co jejich spolužáci zapíjejí Kratom energy drinky atd . Tudíž jsem si jenom dovolil podotknout že na základkách zejména v některých regionech nezřídka dost jelo a jede hulení . Anebo třeba taky perník, toluen a chlast :)
Obklopený párnem. Není potřeba perník zkusit, aby vám změnil život | Deník Alarmhttps://denikalarm.cz/2022/11/obklopeny-parnem-neni-potreba-pernik-zkusit-aby-vam-zmenil-zivot/"...Od sedmnácti Šeďák dobrovolničil a pracoval v neziskovkách, kde dělal s problémovou mládeží. V nízkoprahovém centru pro děti a mládež celé dny poslouchal problémy kluků a holek ze zdevastovaných rodin, kteří často hledali útěchu v lepidlech, drogách a alkoholu. .."
...
Takže za mě bylo vhodné zmínit že zejména oproti posledním zmíněným pochutinám je Tento Týden In Kratom IMHO limonáda . Dále jsem taktně podotknul že být rozklepaná smažka a "sociál " je dnes daleko méně In než tomu bývalo kdysi kdy školní mládež oslovoval kdejaký rapující dealer případě vychlastaný dement . Pokud ne rovnou smažka par excellence .
Velkým Vzorem je dnes cvičící rapper s bičiz a drahými hadry v kvalitní restauraci případně s kamarádem sportovcem a Kratomem . Anebo opět tématický Kratom a Energy Drinky propagující profesionální sportovci - YouTubeři rovnou v tělocvičně .
No a Gym a chvíli " z frajeřiny" Kratom + energy drinky ( když tedy pominu související rovinu i masivního prznění hudebního vkusu etc. ) mi v porovnání s například ožíráním se a hraním ježka na školách v přírodě anebo rovnou piku na Technu u Kravína pod záminkou spaní u kamaráda tedy nepřijdou vůbec jako krok špatným směrem .
Za mě tedy tolik k Velkému Ohrožení Rodin s Dětmi vol. 126 v podobě Kratomu a Energy Drinků . Demenci a nenažranost příslušných prodejců s automaty tímto v žádném případě nerozporuju :)
Ještě něčemu zde čtenáři nerozumí :) ?