Kratom - 15 let zkušeností a proč jsem skončil s prodejem?https://www.soma-herb.cz/kratom-vedlejsi-ucinky-zkusenost-zavislost-alternativyČau, tady je nějakej výstup ohledně mých 15 let zkušeností s kratomem. Pokud melu něco co se vám nezdá, budu moc rád za kritiku, abych se nad tím mohl zamyslet, reflektovat to a předávat to líp. Je to snaha o osvětu mezi tím nešťastným marketingem všude kolem.
Příklad na toto téma z posledních dní v globálním měřítku:
Nedávno mi psal nějaký pán email, že v USA pil ty tonicy kde je kratom a kava a jaká je to pecka a zda bych mu pomohl vymyslet recepturu. Což jak asi tušíte není můj směr a filozofie toho, co dělám.
A před pár dnama jsem viděl na youtube video, jak týpek dělal osvětu ohledně toho tonicu, protože používají ten typickej dementní marketing, kde jsou health influenceří, koučové, sportovci.. A dělají z toho zázrak. Je to všude dostupný a dost lidí je na tom nápoji závislých. No a CEO tý firmy mu začal normálně vyhrožovat.
Btw. ta synergie kavy a kratomu je potentní, nemám přesně know how o mechanismu, kava je MAO inhibitor, ale nevím co se tam přesně děje. Nedělám to, že bych to záměrně kombinoval, píšu to pro zajímavost. Stejně dávám malý dávky kratomu a spíš dopoledne/ brzo odpoledne, zatímco kava je pro mě spíš záležitost večerní.