• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: co jsem dělal dřív chybu přitom přestávání že jsem to přeháněl s těma stimulantama/náhražkáma to taky není dobrý pak se člověk vyšťavi jinak a po čase to stejně nefunguje ....

Tak teď se snažím to cyklovat a krom těch běžných vitamínů a omega-3 nic nebrat dva dny po sobě a nemíchat dva tipy dohromady a mít i volné dny bez těch stimulantu ..
    .

můj ještě další problém je že jsem celkově moc hyperaktivní tip člověka a kámoš jeden mi radí ještě ať si koupím Lithium že se zklidnim tak nevím jestli to prubnu nemá někdo zkušenost???
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BRUTOL: Tyjo to jseš dobrý! Jdeš příkladem a motivuješ.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: já už vysadil na nulu po několikátý teď držím měsíc ....

Můj hlavní hack je teď to že jsem to vzal z gruntu a přestal jsem i hulit a kouřit :) po 23 letech .... Mám všechny ty tyrosiny acetyl karnitiny omegy a srandy tohoto tipu ale držím hlavně díky tomu že jsem si vybudoval silnej ranní návyk cvičit - studená sprcha - něco jako deník kam si napíšu co mě napadá plus přesněj plán dne - meditace a pak buď práce nebo další hacky jako třeba jít do lesa na hodinu nebo sauna atd...

Sám jsem zvedavej jestli tohle bude můj rekord a prehoupnu se dal než vždycky max kolem 5-6 týdnu a pak jsem si jako že dám jen jeden malej pytlík :)))
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Nj, same here. To je samá alternativa a pak najednou návyk jak když bičem mrská.
    Ale zaslech sem, že se dá kratom báječně substituovat fentanylem, tak se chystám to vyzkoušet... :-p
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: Bohužel se mi stále nepodařilo úplně vysadit....tak hledám alternativy.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    TALPENNY: máš ozkoušenou i tu Ashwagandu že je lepší dát víc než píšou ??? Zrovna jsem ji včera koupil ...
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Zas Tě berou roupy? Nestačilo s kratomem..? ;-p
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ZUZKAOU:
    Složení použití jako amaroun zásadně nevylučuje- vlastně naopak- takže proč ne ovšem co se Jihoamerický kuchyně týká tak Maca je asi tak to poslední co bych tam jedl.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TALPENNY: V peru se maca neuziva, ale ji jako potravina…
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    BBAN4N: https://www.soma-herb.cz/kratom-zavislost-poradenstvi

Prakticky clovek dostane z mych clanku o kratomu dost infa, kdo chce vic muze vyuzit tuhle sluzbu a budu to vse vyrazne zdokonalovat 😉
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    REFALLENONE: Jo vidis, musim si to po delsi dobe precist a kdyztak ten clanek aktualizovat, ale je to realnej research a psani a zadny chatgpt AI genericky sracky :-)

Zrovna se vyprodala ta moje relativne nova maca gelatinizovana, ta mi vyhovuje, ale uz je na ceste dalsi, brzy :-)

Jinak macy se musi jist dostatecne, v Latinsky Americe se to vari ve vetsich davkach, nejaky kapsle kde je trocha a prodavaj to za raketu je nesmysl.

Btw. dnes jsem se po letech umorny prace se zavislyma na kratomu (zdarma, nonstop, tuny casu kazdej tejden) rozhoupal tam dat poradenstvi, myslim ze si konecne zaslouzim nejakou energii zpet. A planuji dalsi veci. Vstaval jsem kvuli tomu ve 4.20 rano dnes abych bouchal do kompu veci kolem zavislosti na kratomu, tak to casem vyhodim, ale myslim ze uz v clancich zdarma a videich je toho vic nez dost..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    REFALLENONE:
    Otevřu ráno pytlík 80 g a zhruba třetinu si nasypu do huby - zapíjim citronovou vodou . Nebo to jde mixnout třeba s kolagenovym proteinem- nejenže je to dohromady trošku méně hnusný ale perfektně to k sobě pasuje.
    Myslim jakože terapeutická dávka kolagenu je cca 20-30 g zatímco lidi dlabou jednu kostičku apod. :)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TALPENNY: Dík. A děláš si to s horkou vodou?
    Konečně mě taky napadlo vyfiltrovat Banána: https://www.soma-herb.cz/herbar/maca
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Vietnamec v Pardubicich. Tohle bylo prekvapive kvalitni.

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    REFALLENONE:

Sloníkovi v rámci cyklování Maca čutná, poradil mu to známej a pak čuměl že to maj na Rohlíku ve slevě . No kdysi jsem narazil na nějaký zdroje co tvrdily že v Peru a kolem se Maca užívá i dlouhodobě ve vysokých dávkách 20-30 g. To "maximální dávkování" zvící čajové lžíce by IMO zabralo tak možná pivovarský myši a je zhruba tak "funkční" jako jedna tableta Omega 3, BCAA a fakticky téměř čehokoliv :)

Dál třeba tady akorát jsou podle mýho s těma 6 g apod. zbytečně skromný.

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/Supplements/comments/grordr/night_and_day_difference_with_maca_anyone_else/
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TALPENNY: Hezky sloníka prodáváš. Nechceš se přecejen trochu rozepsat? Nebo dát odkaz na relevantní čtení o Mace? Standardní google-fu vyhazuje nekonzistentní kecy o sportovcích a afrodiziakách, přičemž doporučuje maximální dávkování zvící čajové lžíci. Což jsem párkrát zkusil a nekupodivu to nic nedělalo.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WTK:
    A jestlipak nejsi velký chlapec a nenaložil sis signifikantně méně než 20-30 g DOBRÉ Macy:)? Přesně tady bych viděl jádro pudla.

RSZ:
    První 3 neděle s timhle heřmánkem bych si dal líbit teda klidně každej den a sedí mi to líp než červený i White Maeng Da. Je to příroda a ne plech to ne každýmu stejně funguje žáno viz THC apod.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Plz, vždyť Maca je takovej heřmánek..
    WTK
    WTK --- ---
    TALPENNY: zajimavy, macu jsem bral spis na urovni ashwagandhy, srovnavat to s kratomem me nikdy ani nenapadlo.. no jak to tak ctu, asi sem si jen daval malo:))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MARTYZAN:
    Tak jestli to splní očekávání nevim každopádně beru Macu Bio Raw 80 g z Rohlíku ve slevě a koukám že jí maj i na Alze 200g :D Při mojí spotřebě je 80 g na +- 3 ranní obrácení do huby.

RUSHACK:
    První 2-3 týdny 20 g denně a hned jak "to" začne mizet vysadit, cyklování je tady IMO nutnost . Na první týdny budeš s něhou vzpomínat :D
    Je to takový divný kakao a co se chuti týká za mě minimálně o 3 třídy lepší než Kratom .
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    TALPENNY: Diky za tip na dlouhodobejsi uzivani. Chci si to zkusit, ackoliv me prijde maca fakt strasne hnusna 😆 (chutove)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam