• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: No já myslím, že to co jsi ještě po 1,5 měsíci cítil nebyl absťák, ale následky dlouhodobýho užívání.
    XARGH
    XARGH --- ---
    FRDK:
    udelej si inventuru plusu a minusu, co ti tva konzumace prinasi a pokud prevazi minusy, zatni zuby a udelej co je treba.
    ja i stickygreen jsme se ti snazili pomoci, byt trosku na hulvata. nejlepe ti poradila zuzkaOU ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    XARGH: Ptát se závislého člověka, co vlastně chce... O tom jsi musel dlouho přemýšlet, že..?
    Odkaz je tu pro Vás, já mám za obdobnou cenu kilo offline tady v sousedství.
    STICKYGREENovi jsem nadal do blbečků, páč od něj, jakožto od člověka se zkušeností, to zní uvěřitelně.
    Ne!
    Vyabstinování z kratomové závislosti nemusí být u každého soudruha fraška, může to být i docela fuška
    Kupříkladu u zmiňovaného heroinu jsem se do toho nikdá nepouštěl, jelikož jsem měl dostatek informací. U kratomu, ač je to 'čajíček', jsem ty informace ze startu neměl.
    XARGH
    XARGH --- ---
    FRDK: a co vlastne chces? prestat nebo koupit 1000g? :DD
    FRDK
    FRDK --- ---
    STICKYGREEN: blbečku
    Slabší kus zdravíí.
    Ještě po měsíci a půl v léčbě jsem po pětiletém prakticky permanentním užívání po dobu cca týdne pociťoval negativní účinky absťáku.

O závislostem to tu není, pojďme dál...
    Kilo za litr, nekup to?
    Green Pure Standard :: MegaKratom
    https://www.megakratom.cz/p/green-pure-standard#666

Někdo zkušenost..?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Není potřeba to hrozit s tunama suplementu, stačí vydržet 3-4 dny, max týden kdy ti je fyzicky blbě, dal už je to jen o psychice. Subutex jsem bral 14 dní, když jsem přestal s heroinem. Absťáky na heroin jsou trochu jiná liga než kratom, ale vím, že slabý kusy chodí kuli kratomu i do léčebny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FRDK: Mno, v rozumne adiktologicke ambulanci normalne k psychoterapii dostanes i diagnostiku a podle potreby antidepresiva na uzkosti a nespavost, pripadne ritalin, pokud zaklad je stimulacni efekt. V propade těžké závislosti se uz na kratom pouziva i subutex.

Pocit - musim to zvladnout sam, nejsem prece fetka, pripadne zla, zla chemie - udrzije zavislost u moci…. Pokud na podzim budes zpet u kratomu, bude uz cas to resit tak, aby to melo vysledky?
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: ...stejně to vždycky nakonec dopadne stejně... ;-p

FRDK
    FRDK --- ---
    Odvykačka, krok číslo 1 - zajistit si alternativy pro substituci kratomu.
    Maca 2× 1 kg, ashwagandha 2×0,5 kg, Kanna sušená extrakt 9 g, CBD kapky 20% 10ml a rapé jen tak pro radost ;)
    Ještě budu dokuovat kavu kavu, v lékárně mucenku pletní kapky a někde po škarpách budu hledat lociku.

(Stejně nic z toho nefunguje jako kratom :-/ )

RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Jestli je to repost, tak se omlouvám

Záznam z přednášky o kratomu - prof. Dr. Zurina Hassan (VŠCHT - Kratom Day)
    https://www.youtube.com/watch?v=n3YoLLUWLd0
    DIVA
    DIVA --- ---
    BRUTOL: ashwsghanda, mam zkusenost jen s +/- ddd a nema to zadny okamzity ucinek, jen zpetne hodnotim ano, den je pritomnejsi, spanek v noci neruseny. Bez zvlastniho prožitku tech jevu
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    FRDK: :-D tak hodně zdaru :-D

BRUTOL: Tak to seš zabiják. Cením a fandim. 😉 Cvičení je super, k meditaci se nemůžu jako ADHĎák donutit.

TALPENNY: Já se teď napil po 12ti dnech a nebyl to dobrej nápad. 6 Despíček a ráno bolehlav + celodenní únava
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRUTOL:
    Nemám a tímto díky za tip :)

BRUTOL:
    I s kouřenim IMHO strašnej overkill - píšu jako člověk co po dvaceti letech stáhnul chlast na jednou až čtyřikrát do roka abych nezapomněl jaký to bylo :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: co jsem dělal dřív chybu přitom přestávání že jsem to přeháněl s těma stimulantama/náhražkáma to taky není dobrý pak se člověk vyšťavi jinak a po čase to stejně nefunguje ....

Tak teď se snažím to cyklovat a krom těch běžných vitamínů a omega-3 nic nebrat dva dny po sobě a nemíchat dva tipy dohromady a mít i volné dny bez těch stimulantu ..
    .

můj ještě další problém je že jsem celkově moc hyperaktivní tip člověka a kámoš jeden mi radí ještě ať si koupím Lithium že se zklidnim tak nevím jestli to prubnu nemá někdo zkušenost???
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BRUTOL: Tyjo to jseš dobrý! Jdeš příkladem a motivuješ.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: já už vysadil na nulu po několikátý teď držím měsíc ....

Můj hlavní hack je teď to že jsem to vzal z gruntu a přestal jsem i hulit a kouřit :) po 23 letech .... Mám všechny ty tyrosiny acetyl karnitiny omegy a srandy tohoto tipu ale držím hlavně díky tomu že jsem si vybudoval silnej ranní návyk cvičit - studená sprcha - něco jako deník kam si napíšu co mě napadá plus přesněj plán dne - meditace a pak buď práce nebo další hacky jako třeba jít do lesa na hodinu nebo sauna atd...

Sám jsem zvedavej jestli tohle bude můj rekord a prehoupnu se dal než vždycky max kolem 5-6 týdnu a pak jsem si jako že dám jen jeden malej pytlík :)))
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Nj, same here. To je samá alternativa a pak najednou návyk jak když bičem mrská.
    Ale zaslech sem, že se dá kratom báječně substituovat fentanylem, tak se chystám to vyzkoušet... :-p
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: Bohužel se mi stále nepodařilo úplně vysadit....tak hledám alternativy.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    TALPENNY: máš ozkoušenou i tu Ashwagandu že je lepší dát víc než píšou ??? Zrovna jsem ji včera koupil ...
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Zas Tě berou roupy? Nestačilo s kratomem..? ;-p
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ZUZKAOU:
    Složení použití jako amaroun zásadně nevylučuje- vlastně naopak- takže proč ne ovšem co se Jihoamerický kuchyně týká tak Maca je asi tak to poslední co bych tam jedl.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TALPENNY: V peru se maca neuziva, ale ji jako potravina…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam