• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRDK
    FRDK --- ---
    XCIDER: ...sem se jsem se spletl o desetinnou čárku, na Berounce, ve Všenorech ;-p

XCIDER
    XCIDER --- ---
    FRDK: 15mg na kg teda rozhodne ne :). Na kolejich kdysi nekdo dotahl cisteho kofeinu a byli tam jedinci co si dali kavovou lzicku, tj. cca 3-4 gramy. Typek se pak teda klepal jak ratlik ale dal to, ani zachranku jsme mu volat nemuseli :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: nebo taky epi záchvat
    FRDK
    FRDK --- ---
    SDN33: Předávkování kofeinem může vypadat třeba jako úmrtí (při užití přibližně 15 mg čistého kofeinu na kg tělesné váhy).
    Při lehčím předávkování může nastat nervozita, podrazdenost, bušnost srdce, navaly horka/zimy, pocení, insomnie, třes, křeče...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jinak kolega v práci jede tohle.
    Yerba Maté / Taragui Con Palo - 1000 g
    https://www.pijumate.cz/yerba-mate-taragui-con-palo-1000-g/
    Neskutečně po tom fičí.
    U něj toho může bejt víc, protože má nějaký psych a další diagnozy, takže kdo ví, co všechno míchá, ale sedět s ním u jednoho stolu bylo peklo.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SDN33: Takhle, ne "předávkování", ale nadmíra kofeinu. :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    LOVE_DALI: Jak vypadá předávkování kofeinem?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SDN33: he, Ja jsem kdysi daval 8-14 kafi denně.
    Jednoho dne přišla moje tehdá přítelkyně (nyní žena) se symptomama předávkování kofeinem.
    Odfajfkoval jsem to všechno a na kafe se vysral.
    2 dny jako zombie, ale pak cajk.
    Po nějaký době se narodil syn a hey ho můj starý příteli kavo :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: zkus čaj Gyokuro nebo Sencha .... Mají méně kofeinu a více l-theaninu ....
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: chápu ten zelený čaj skrz energii ale já mám problém že všechny tady ty kofeinové věci mi způsobují takové úzkostné bolesti břicha po chvíli ,což kratom nějak nedělá, respektive po redose to zmizí, naopak čím víc kafe čím víc čaje tím větší úzkost a nervozita
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    BRUTOL: Urcity riziko psychicky zavislosti tam je, ale zatim jsem se setkal snad jen s jednou osobou (multizavislostni), ktera davala kavy moc. Ale urcite jsou i lidi kteri davaji moc nebo ji zneuzivaji, rozhodne neni stoprocentne bez rizika. Fyzicky riziko zavislosti tam neni.
    Kratom je mnohem vetsi zlo, to opioidovy puzeni dat si zas/ vic a vyvolani zavislosti je zkratka vlastnost opioidu. Kratom bych treba uz nikomu jen tak nedal a nedoporucil, ale na Kavu rad nekoho pozvu a nemam problem s jejim prodejem. Kratom bych uz nikdy na eshopu neprodaval, nemohl bych se podivat do zrcadla. Kava je vic chill a neinvazivni entita, kratom namotava lidi jak nic. Je tu cela ohrozena generace hlavne mladych muzu bez libida, s rozhozenyma hormonama, kteri si mysli ze bahno je cool. V cele s ruznyma influencerskyma zavislakama, kteri melou nesmysly na internetu, sypou pecky a nemaj schopnost vyhodnotit realitu.

No a pokud to tak citis, tak si kavu nedavej :-)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BBAN4N: není u té Kava Kava taky riziko že člověk se dostane z kratomu a upne se na jinou méně nebezpečnou látku ale bude ji brát tolik že vlastně nebezpečná bude :)))

To by byl můj případ asi :)) proto jsem ji ještě nezkusil ... Ještě jsem jednou ale to jsem byl na kratomu zkoušel Kanna Sceletum nebo tak nějak ale efekt nic ale tou dobou jsem byl na X gramech krtm a X gramech skunků denně ....

Pro mě potom co jsem prošel přes bolesti a měsíc nechute do všeho jsou hlavní spíš než doplňky ... Činnosti a návyky které jsem dřív nedělal ..
    Teď kvůli té hlavě a zádům jsem vysadil úplně všechny suplementy jako rybí oleje, magnesium,.ženšen , atd.. a vlastně až na tu bolest hlavy/krční páteře pravděpodobně od přetrénování je mi ještě lépe
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: Ty za to vůbec nemůžeš, bud v klidu. ;)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    FRDK: Jo, locika muze pomoci. V posledni dobe jsem hodne pracoval na videonavodu, ktery brzy vyjde na mem youtube, tak to sem pak kdyztak hodim. Bude tam jak sbirat vytekajici mleko laktukarium, jak udelat ultra silnou tinkturu, extrakt, smes na koureni a dalsi know how.

Chtel jsem to davno mit venku, aby si lidi mohli sbirat v sezone lociku a zadarmo si pomoct od ruznych neduhu podle navodu, ale nestiham. Kazdopadne kdyz vyrazite ted ven, tak si stale jeste muzete nasbirat lociku, nasusit a pak sem svihnu navod, kde bude vse a muzete dal tvorit mediciny z nasusenych listu. Bude to dost obsahly, pro bylinkovy nerdy :-) Locika je hodne univerzalni bylinka - indikace typu bolest a chronicky bolesti, nespavost, uzkosti atd se dotknou nekdy v zivote kazdeho z nas, takze doporucuju. Navic super na traveni, kombim ji v maceratu i s pelynkem pravym ktery si pestuju.

Koho to nebavi resit nebo nema cas, muze si ty produkty z lociky koupit samozrejme na eshopu.

Vice psychoaktivni a rekl bych ze i efektivnejsi je pak Kava Kava, do ty slapu taky hodne a zajimam se o jeji vyuziti jako substituce pri zavislostech na kratomu a opioidech obecne, benzacich, alkoholu, hypnotikach atd.
    Obe rostliny pomahaji s nespavosti a celkove zklidnuji, vic info v clancich a videich.

Jeste chci zminit a dat street credit dalsi mocne entite nasi prirody pusobici taktez na GABA system (stejne jako vyse zminene rostliny) - muchomurce cervene, ktera je take velmi efektivni pri odvykani z ruznych substanci vcetne kratomu. Roste vsude, kazdy si muze sam zadarmo pomoci. Az dodelam projekt locika, tak zacnu delat na materialech o muchomurce. Budou tam i moje špirituelní tripreporty ze Zelandu atd, kdyby nekoho zajimalo jak jsem sezral zamlada cerstvy muchomurky cestou na hardcore trek, zazil narocny dobrodruzny vyslap na ledu a blate, pak se po navratu z hory poblil a posral a posleze jsem si to štrádoval poprvy do floating tanku :-) Zlaty casy...
    Pisu tuhle storku pro prdel pro odlehceni, ale beru tyto prirodni spojence fakt vazne - jejich potencial je neuveritelnej a fascinujici a co se tyce problemu s kratomem, ktery se tu resi, tak je to pro me takova svata trojice. Pak jsou dalsi mocny rostliny jako je iboga a bobinsana napriklad, ale o tom treba nekdy priste 😉
    FRDK
    FRDK --- ---
    ...a ještě taky locika může vysazování usnadnit. Více info tady na stránce tuším kolegy BANÁNA - https://www.soma-herb.cz/locika
    Tu jsem pred casem zkoušel, daroval mi ji nasušenou známý, co ji někde nasbíral.
    Já jsem nejčastěji vysazoval kombinací bezvodého kofeinu, L-Tyrosinu a růžových pilulí od bolesti.
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRUTOL: Ještě se v souvislosti s odvykem krtmu hovoří o mučence.
    Mučenka pletní - Proti stresu, úzkosti a odvykání od kratomu - Kratom World
    https://kratomworld.cz/blogs/clanky/mucenka-pletni-prirodni-pomocnik-proti-stresu-uzkosti-a-odvykani-od-kratomu
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Já jsem s přestávkami docházel do Modrého kříže v Ostravě (poblíž Docku), možná mají pobočku i v Hávru, v Orlau ji otevřeli taky před asi dvěmi lety.
    V Ově mi dělala terapeutku šéfka Lenka, je výborná.
    Je to neziskovka, neplatíš nic.
    Zkus.
    Ostrava – Modrý Kříž
    https://modrykriz.org/kontakty/ostrava/

Mrzí mě, že jsem Tě do toho zatáhl zrovna já :-/
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    RSZ: nepřišlo mi :))) nebo jsem tomu tak věřil ??? Jaký další věci myslíš že jsou vhodné na začátek ???
    RSZ
    RSZ --- ---
    BRUTOL: většina z toho tedy total placebo, ale proč ne:)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: N - acetyl cystein... Hledej Googlem kupuju ten z Brain marketu s přídavkem kurkumy a opravdu můžu říct že to fakt moc pomohlo ....

pomůže detoxu a stabilizaci nálady ....

Je to fakt vydržet prvních pár dní a pak se smířit s tím že hold jsem někdy unavenej nebo se mi něco nechce a všechno není taková pohoda :)))

U mě bylo hlavní zjištění že jsem se fakt přepínal a dával kratom hlavně po práci abych mohl být ještě vzhůru do půlnoci a makat na svých věcech nebo jít po práci ještě do další práce :))) takže teď chodím spát maximálně v 10 a vedlejsaky nebo hraní beru jen tak abych byl do půlnoci doma ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam