• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: No moc se mi nechce...ale něco se podělím. Nejhorší byl první týden. Neklid v celém těle...velmi špatné usínání a celkově spaní. Celková únava a špatná nálada. Klasika...pak přišel trochu průjem ale až po 14 dnech a rýma, ta se drží skoro furt.
    Nic moc nepomáhá...ale vyzkoušel jsem pár dnů dávat microdosing pomletých lysohlávek. Jak o tom psal Patrik...to si myslím, že funguje ;)
    Tělo už dobrý ale myslím na kratom furt.
    Je dobré, že už není na každém rohu. ;))
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: ono jako by těch velkých hráčů není tolik,.. je to prý ani ne 10 firem a většinou to funguje tak, že si spratelenii prodejci platí nějakého farmáře a skladování a jde jim stejnej matros, kterej si pak rozdělí(jinak nejsem Pražák)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: já si ty dva Bráchy co založili Kratom world pamatuju ještě když neměli žádnou kamenou prodejnu mi dávali bez dokladu kilogram kratomu za lepší cenu ...

Pak ovládli celou Prahu a všechny congove to měli od nich
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: no a podle legislativy můžeš prodávat pouze a jenom kratom nic jiného,. Sorry za dávku příspěvků.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: jako ještě to bude švanda, to má totiž závislostní potenciál jako svině a do toho to fakt i funguje. Spotřební daň za 3 2 1. Ale pobavilo mě, že to je zatíženy 12% DPH jak jídlo a léky.

Btw, ano, kratom world zadržen celníky nebyl. :-)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: tak to by mohl zdejší kratom world dostat pokutu mají tady u nás celkem velkým písmem kratom, weed, Vape ...

9 měsíců jsem od toho čistej ale občas si Zajdu do krámku pro nějaký CBD když jsem linej někam jezdit ...

Jinak co jsem si všiml tady na ulici Plzeňská se v shopu dveře nezavřou a tak polovina lidí jsou smazky z Anděla ... řekl bych že jedou Piko i kratom dohromady .... Nebo si dají kratom a pak letí vydělat love na piko ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: jak to probíhalo to vysazování? Klidně se rozepis podrobně, jestli chces. Hodně mě to zajímá.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    TALPENNY: ať udělej radši testy na přítomnost dezokokotu
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Ještě funky poznámka k legislativě: prodejce nesmí mít na fasádě napsaný vůbec slovo kratom a nesmí mít reklamy na googlu. :-))

Jasně napadlo vás určitě to stejný. Takže kdybyste si to chtěli koupit, tak vlezete na stránky ministerstva zdravotnictví a tam si vyhledáte , kde je váš nejbližší dealer. :-))
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Máte někdo informace že má PČR zájem na tom detekovat u řidičů kratom? Respektive za to brat nesmyslně ŘP?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Historka, neručím vůbec za nic:

Když šla na konci 25 první velká zásilka kratomu do cz , která už podléhala celní správě, tak třem velkým prodejcům bylo toto bezdůvodně zadrženo a ponechá do měsíce až dva na skladě celníků. Pouze jediný dealer to dostal bez zadržení. Důvod? Vysoce postavený pán na celní správě má love V jedné nejmenované firmě. Takže si chtěl zajistit výhodu.

Konec historky.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARTYZAN: Teď už se prodávají pytle s nápisem Kratom
    Psychomodulacni látka
    a pod tím velkym písmem že tento výrobek může poškodit zdraví.
    Stejnej design jak cigára akorát bez drastickyho obrázku.

Na zadní straně je návod k použití, doporučený dávkování je tam napsaný do 3g a harm reduction info..
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PAN_GAZPACHO: Zajímavé pohledy ze všech stran, ale celkově to na mě působilo tak nějak nemastně neslaně...spousta zbytečných prostřihů na míchání atd. Asi mi chybělo aby někdo jasně řekl něco o doporučeném dávkování. Nebo se to podle minulého zákona asi nesmělo co?
    Teď už se doporučování dávkování z licencí může? To je imho docela stěžejní...
    Jinak jsem o nového roku vysadil úplně, až na malé škobrtnutí, kvůli velké zakázky, která hořela a přišla v nejhorší moment, tak to zvládám.
    Po cca 6-7 letech pravidelného užívání na denní bázi.
    PAN_GAZPACHO
    PAN_GAZPACHO --- ---
    dokument Sběratelé kratomu zdarma online ke zhlédnutí
    Sběratelé kratomu - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/17235276278-sberatele-kratomu/
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    Ahoj, stale nieje mozne objednavat kratom cez internet? Netusite shop v Prahe co uz ma tu moznost? Diky
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOTA01:
    Jako vždy někdo chce prodávat další testy nad kterými budou mj. zaměstnavatelé a lidé prodávající pojí-štěnic freneticky masturbovat.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    TOMMY_: tak jasně. Jde o tu jednorázovou dávku, kdy je obecný úzus, že do 5 g jde o menší dávku.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    AMORESMORTIS: Vyssi davka 8g? Znal jsem kluka co mi rikal ze bral 150 denne... :-D
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    B3DA: no pokud narážíš na můj výzkum tak ano, většina lidí dopadla lépe, nicméně neměla jsem tam třeba uživatele červeného kratomu a jen jeden člověk si dával vyšší dávku (8g). Ještě to nemám spočítané, tak nevím, jestli to vyjde jako statisticky významné zlepšení. A pořád nevíme, jaká koncentrace (a jestli vůbec) vede ke zhoršení psychomotorických funkcí, takže to je teď cílem zjistit.

S tím propadem máš samozřejmě pravdu a je to věčná otázka, konzultuji to i s výzkumným týmem.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    BOTA01: je to pilotní studie v rámci většího projektu. V pilotu jde o vyvinutí metody pro stanovení koncentrace alkaloidů z kratomu v moči, krvi a slinách a udělat orientační farmakokinetický profil, tj. jak se alkaloidy z kratomu v organismu pohybují, jak stoupá a klesá koncentrace, apod. No a je to součástí projektu, který má vyvinout terénní testy ze slin k průkazu intoxikace kratomem a novými fytokanabinoidy. Ano, to se pak bude používat i při detekci řidičů. Cílem je stanovit nějaké bezpečné koncentrace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam