• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    SDN33
    SDN33 --- ---
    REFALLENONE: blížila se situace, u které jsem si nebyl střízlivý jistej, ale navíc mám zánět středního ucha, ikdyž bez teplot, ale je to oser numero Úno. Abych něco nedomrdal, radši jsem pro něj nakonec jel. Kdybych nemocnej nebyl, asi by to možná dopadlo bez.

Jinak gratulace.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    REFALLENONE: pecka !!!!! Velká gratulace já držím rok a něco už :))) teď už to jde samo... Nejhorší jsou ty začátky :) a pak nepodlehnout tomu že si dám jen jednou to mě vrátilo hodnekrat na začátek ....
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Dneska půl roku bez kratomu. S jednou výjimkou, kdy jsem v půlce května měl odehrát divadlo a koncert v jeden večer a probudil se na to s osmatřicítkou teplotou. Jo, to jsem ten večer strávil se samahanem a kratomem. A zvládl jsem to. Další den jsem si to v klidu dostonal a na kraťák si ani nevzpomněl.

Nemachruju. Je mi jasný, že každý máme jiné sklony k závislostem. Vidím to doma na své přítelkyni, která si táhne trauma z dětství. Jsme toho půl roku čistí oba, ale je mi jasný, že dotáhnout to domů, tak ona s tím dřív nebo později zase začne. Jako rád bych si užil ten luxus mít to doma a dát si jen tak jednou za čas. Nebo s nějakým rituálem... ne jenom namíchat polknout hučet. Ale stejně, ani sám sebou si nejsem jistej.

A upřímně, kromě toho, že jsme na to odvykání byli dva, hodně mi pomohla ta regulace. Zvednutá cena, snížená dostupnost... a hlavně prodej po max 50 gramech. Je to fakt něco jinýho, než když koupíš kilo za 2 koruny na gram.

SDN33: Nezlob se, ale to je popírání jak z učebnice. Lžeš sám sobě, s opravdu čistou hlavou to uvidíš jinak. To, k čemu kratom teď potřebuješ, zvládneš i bez něj. A to nejsou výčitky ani kritika, velmi dobře ti rozumím. Týden po vysazení jsem přemýšlel úplně stejně.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: neleť a vydrž ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    No jinak jsem týden bez a asi si to poletim koupit. Mně to fakt pomáhá. To není jako bažení ,ale mně se objektivně s tím líp žije. Nejsem v úplně nejlepší situaci. Jestli na to někdo n***** nějakou lol spotřebku, tak se pokusím mrknout na Black trh. Seru na to . Otazne jestli to tam bude
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SPLNYX: naprosto skvělý a zásadní rozhovor
    SPLNYX
    SPLNYX --- ---
    SPECIÁL Jindřich Vobořil: Politiku Babiše ovládá policie
    https://www.youtube.com/watch?v=f6xypFPKONI
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Kolem kratomu se hraje mediální hra. Tvrdit, že jsem prodrogový, je od Babiše sprosťárna
    https://youtu.be/-2djYZhPdVg?si=nbUaOYlXdBiusHKW

Celý rozhovor
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: Dále se dozvíte, že na protidrogovy centrále už je vycvicenej pes na kratom a jmenuje se Babiška (protože prej "dal jsem jim prachy aby to tam nejak vypadalo")a že těch psů bude přibývat))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STICKYGREEN:

:D ale tak to je skvělá zpráva - neni nic lepšího než přísná jaterní dieta ve věku dvaceti let (případně rovnou oslepnutí po samohonce odkudsi ze stodoly ve východním Polsku).
    Tahle západní "logika" typu :"...stát ti velkomyslně povolí lítat s flintou někde kde ti mina utrhne přirození ale bezbožný ALKOHOL ?! Nikdy/Čekej !" vždycky skvěle fungovala - namátkou si vzpomínám na Velkou Prohibici.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1021186523655672/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Sory za fb. Babiš vyhlašuje svatou válku a masivní útok proti kratomu :)))) (doslova to takhle vyblil)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: Přečetl jsem si to ještě jednou za strizliva a asi sem to špatně pochopil. Stejně je ale zázrak, že se o tom vůbec zaclo mluvit.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARTYZAN: [HARVIE @ Kratom - Mytragina speciosa]
    tady

Já taky nevěřím že to projde to bude velký haló kam se hrabe bytová krize:)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    když kratom od 21 let, tak akohol taky. To dává smysl. Ale tohle navrhoval jen býv.ministr Válek...
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    STICKYGREEN: to si četl kde? Tomu moc nevěřím, že u nás projde
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Ale čumím že chtějí dát i alko od21
    což je asi první zpráva z téhle hrůzovlády, která mě osobně potěšila. Jelikož jsem na alkohol úplně vysazenej co se týká propagace, lákavých obalů, dostupnosti a minimální regulace.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: *rozdělaný
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    HARVIE: +vyšší ceny skrz DPH
    "Chlapi, máme to zrovna rozdělený tak tam dejte ještě něco."
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    ▶ Kratom bude možné koupit až od 21 let, uvedl Babiš — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/brifink-k-predstaveni-novely-o-regulaci-psychomodulacnich-latek-374665?
    PLECH
    PLECH --- ---
    CLUMP: Babišův názor, jak známo, reflektuje vždy názor toho, s kým mluvil naposledy. Doufejme, že si stihne promluvit s někým z těch zahraničních politiků, kteří se sem aktuálně chtějí jezdit učit naši protidrogovou politiku. Místo expertů typu Frydrych, co s flaškou v ruce chtějí zakazovat zlý drogy, místo kterých se sem posunou ještě zlejší... Tohle je průser jako kráva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam