• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZTRACENEPRIPADYZtracené případy LARP
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SMUGI: forma je na tobe - muzes to psat ty, muze si tvoje postava psat denik :)
    do reportu patri vse co povazujes za dulezite tam napsat

to ze za to dostanes nejaky motivacni bonus expu je fajn a neni dobre hledat na zaklade ceho :)
    report slouzi je pro tebe a pro nas :)

my jsme se vic dozvime, co se ve hre z tveho pohledu delo a co tvoje postava delala - zasmejeme se, pobrecime, pridelime expy...

dulezitejsi je ucel reportu pro tebe - kdyz si ho ty prectes priste pred hrou, snaze se dostanes do role a do vztahu k ostatnim :) a budes moci lepe ve hre navazat
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    SILENTBOB: Mohl bych poprosit, pro nás nováčky psaní reportů z dlouhodobých larpů, na co se má zaměřovat, o čem má být? Píšu já, nebo postava? Dík :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ahoj,
    DEADLINE, REPORTY A EXPY!

Deadline pro reporty je skoru tu - 30. září, i když report nepošlete nějaké ty expy dostanete!

Stále platí prosíme hodnoťte nás na Larpové databázi, nechceme si honit triko, ale přilákat další hráče :)

Stále stojíme o vaši zpětnou vazbu - dotazník zpětné vazby

S pozdravem
    Ztracené případy
    THALATA
    THALATA --- ---
    Opožděně se s Adamem přidáváme s velkým díky za hru všem zúčastněným a dovolíme si malý spam. Kdyby vás bavilo se zase trochu proběhnout po Praze a třeba si i trochu zastřílet, stále hledáme CP (https://docs.google.com/...pQLSdyHXFyaEDcpeKj6FL2l5HO8c4CKgQtt45zFzC6Egcq13tjKg/viewform?usp=sf_link) na náš larp Chiron (http://zverinalukas.wixsite.com/projekt-chiron).
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Konec dobrý všechno dobré :) – Ztracené případy
    http://ztracenepripady.cz/konec-dobry-vsechno-dobre/
    MELRAKKI
    MELRAKKI --- ---
    Diky vsem za hru, ani jsem necekala, ze si tuhle dementni postavu tak uziju : ) Jo a cus doktorskej, si fakt dement ze si chcipnul, z koho si ted budu delat prdel ze jo...
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    I ja dekuji vsem, pekne jsem si zahral, dobre jsem se bavil :-)

Fatboy Slim - Push The Tempo
    https://www.youtube.com/watch?v=so9DBHCo64Q
    AKRIS
    AKRIS --- ---
    Já se taky připojím k děkovačce. :D

Díky za hru - hráčům, CP a organizátorům. Bavilo mě to, a to většinou i ve chvílích, "kdy se nic nedělo".
    Doufám, že jste se s mojí postavou taky bavili. :)

Jo a poslední večer hry jsem si vůbec nevzpomněl na tohle:
    https://www.youtube.com/watch?v=v70o6tw9DIA ;)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Koukám, že džouďáci byli populární :-D

Já jsem sice až do posledního momentu čekala, že přežiju, ale co, ne vždycky se podaří. Udělala jsem všechno přesně tak, jak by to Saša udělala, a tak ničeho nelituju :-D (I když pro příště bych se vyvarovala postavě, ktera leze do Neverneveru jen proto, že "přece není takový srab jako ostatní") Ještě před začátkem jsem ke hře byla dost skeptická, pak jsem si ji ale užila o to víc, ani chvíli jsem se nenudila, ale zároveň jsem měla dost prostoru chodit spát, jak mi vyhovovalo a to bylo rozhodně příjemné. A udělala jsem tolik sušenek, že mi ještě teď nějaké leží v lednici! :-D
    A když tak džouďákům všichni děkují, tak já jim naopak NEpoděkuju: neděkuju vám za to, že jsem byla sprostá jako nikdy v životě a neděkuju, že jste mě přinutili si po pár letech loknout piva, které mi, jak jsem zjistila, furt nechutná stejně jako předtím :-D A teď abych našla mazač vzpomínek, aby všichni hráči hráči, kteří mě slyšeli mluvit sprostě, mohli dál věřit, že já rozhodně sprostě mluvit ani neumím :-D
    SHERD
    SHERD --- ---
    Čekal jsem, že to nepřežiju. Víceméně už od momentu, kdy jsem odeslal registrák.
    Nečekal jsem, že se mi povede nepřežít hned dvakrát.
    Díky spoluhráčům v Organizaci. Dali jste té hře úplně nový rozměr.
    Smekám všem členům Džoudyho klubu za naprosto dokonalý chaos a humor. (A Dracovi přeju k dnešnímu svátku O:-) )
    A díky sérii špatnýh životních rozhodnutí (ačkoliv z pohledu psychologie postavy, která ví, že jí tikají hodiny, naprosto logických) se uvidíme na příštích případech asi v jiné roli.

Nerad to říkám, ale "JÉ DOKTORSKEJ!" mi bude chybět.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    INSOLITUS: CO TI VADI BRACHA VOLE? :D
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    VLADDRACUL: No je pravda, že bych si dokázal představit i jednodušší a efektivnější způsoby, jak si interně předávat informace :-D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Sice jsem nemel ani polovinu casu na hru, ale vzdycky to bylo super. Diky, ze jste snaseli muj zpusob psani, vyjadrovani a mnohokrat i velmi chytre telefonaty. Bylo to super :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Mimochodem, ze Žižkovské věže prý sundali Miminka k renovaci ale nakonec tam místo nich budou nové verze, protože ty staré nejdou upravit pro nový, bezpečnější způsobem uchycení.

Tedy to je alespoň ta oficiální verze...
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    ERNEDAR: To víš, oni potřebují externí mozek. Škoda, že Viky to nemá šanci celé pokrýt... :D
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    INSOLITUS: Za mě jste měli nejvyšší FunFactor. ;) I když jsem si říkala, že vás někdy pobodám. :D

Děkuji všem zúčastněným za hru. Moc ráda si zahraji další běh! Problémy, intriky a pasti jsou skvělé a už se těším jak se s tím příště popereme. ;)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    INSOLITUS: Džoudyovskou intel... cože? :-D
    Taky díky za srandu. A všem za hru.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    Taky bych chtěl moc poděkovat za hru. Sice jsme nebyli parta, co by toho moc vyřešila, ale rozhodně jsme byli parta, která si hru moc užila.
    Chtěl bych jednak poděkovat orgům a cépkům, bez nichž se žádný larp neobejde a druhak všem spoluhráčům, co byli ochotni snášet džoudyovskou inteligenci a přístup k životu. Doufám, že vás to bavilo alepsoň z poloviny tak jako nás.
    Každopádně džoudyho boyz a pusa se na nás určitě budou těšit i příště :-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Budeme rádi když nás ohodnotíte:
    Česko-slovenská larpová databáze - Ztracené případy I.
    https://www.larpovadatabaze.cz/larp/ztracene-pripady-i./53452
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    Ty jo. Nějak mi přijde divné dneska nikam nevyrážet ve svém kostýmu a nemít po kapsách tabák, papírky a další věci na "hulení".
    Fakt jsem si tu hru užil a i když se objevilo pár věcí, které mne mrzely a které jde určitě vylepšit, tak mi ten týden utekl nějak strašně rychle. Pomalu chytám absťák na další díl.
    Velký díl patří tedy orgům za to, že takovou hru vůbec udělali. Dál mým kolegům ze spolku, protože bez nich by ta hra byla sotva poloviční. A taky těm "Džouďákům", jejich "jednoduchost" byla úplně famózní. Samozřejmě i všem dalším hráčům, protože bez nich by to taky nešlo. A všem CP, která nám udělala tuhle super zábavu.
    V mysli mám jednu otázku: "Kdy příště se mi všichni sejdeme?" - čti- Kdy bude další běh?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam