• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Mě se po 100 letech taky zadařilo

BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: To je můj příděl WR tak na 2 měsíce :)
    V3S
    V3S --- ---
    nekdy se zadari :)

sobota

dneska

V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: prachy UA radsi naprimo pres cesky neziskovky ... s battle passem je to vtipny, koupil jsem si prvni sezonu, co jsem hral a od ty doby V-bucks vydelavam ve hre ... mam odhadem kolem 150-200 skinu i s variacema (no vlastne kdybych pocital vsechny toona a vsechny masky ...;) .. dobra sranda za 200 :)

BOD1E: me nestaveni bavi moc, protoze nestavim, bal jsem se, ze se budu zasekavat, ale paradne to vyrovnaly tim parkurovym vylejzanim na zdi .... zase me nebavim ty tanky a battle busy, dalsi op ptakovina ....

a facebook je zlo! ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Fortnite CZ/SK Komunita
    https://www.facebook.com/groups/czskfortnite/?ref=share

Je to kupodivu celkem dobře organizovaná skupina, i když tam samozřejmě přispívají i děti, ale mají aspoň čas hledat tyhle informace ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: Na FB skupině, tam mají děcka čas sjizdet tweety a jiný soc. sítě. Takže když potrebuji nove info, mrknu tam :) Hodím sem odkaz
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: A že jsem tak smělý - kde tady to Insider info bereš? Nejsi náhodou zaměstnancem Epicu? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: To netuším, nějaké nove zbraně budou, ale jak to bude s rukavicemi nevím.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Aha, super děkuji. Tak já se začátkem sezóny 9 dni počkám. Spideyho rukavičky náhodou taky nepřiletí? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: to bude jen na 9 dní, bude zajímavá zkusenost :))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Mno, tak po 1. zkušenosti s season 2 nevím jestli nebude lepší poslat peníze napřímo a Epic z toho vynechat.

Jak to vidíte vy? Za mě teda slušný fuck off. Hlavně to “All battle No building”.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nebuďte lakomí a kupte battle pass. Podpoříte dobrou věc

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Taky jsem si na novou ještě nezvykl a oblíbené vlastně nemám. Předtím jsem měl rád okolí pleasent park.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: Já dřív “autovrakoviste” na tu novou mapu jsem si ještě nezvykla, ale sníh mě bavil a spis lezu po kopcích a po horách...
    V3S
    V3S --- ---
    oblibeny spot asi nemam, idealne ne pod letadlem na zacatku ;) ... mel jsem rad starou mapu pred flipem, v tyhle se jeste porad neorientuju ... spiderman me zas az tak nebavi, resp. herni mechanika je to zajimava, ale z hlediska spadu hry, kdy ti proste nekdo utece trema kliknutima, je to vopruz ... nebo kdyz se snazis utyct ... proste OP vyhoda/nevyhoda

by me zajimalo, jestli uz nemam ukrajinskou deformaci, ale byla ta cedule vzdycky takhle barevna? ;)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: V3S: Potvrdil jsem. Jaky mate oblibeny landing spot? Ja osobne Behemoth bridge:

Dostatek beden a hlavne snad troje Spideyho rukavicky.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem kluci oběma poslal taky requesty. Nezbednik122
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: poslal jsem ti request
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Tak já můžu někdy ale rovnou říkám že se mnou nikdo nic moc nevyhraje. Victory Royale dosáhnu tak jednou týdně (když je dobrý týden) a to korunkové vítězství jsem zatím dal jedno. Nick je TatkaPRO (děti mi ho založily). 40+ jsem. Hraju buď na xboxu, nebo Nintendu, u počítače se mi vysedávat nechce, protože u nej sedím celou pracovní dobu

V3S
    V3S --- ---
    tak mame za sebou prvni nyxi hru ve dvou, kdo se prida priste? :))
    V3S
    V3S --- ---
    pojdte si nekdo zahrat, da se to i s tema mongolama, ale vubec z toho nemam radost ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam